Ubytujte se v Apartmánovém domě Csilla a užijte si perfektní relaxační dovolenou! Budete jen pár kroků od největšího lázeňského komplexu ve střední Evropě, Hajdúszoboszló, a pár kilometrů od nádherného města Debrecen a okouzlujícího Národního parku Hortobágy. Těšit se navíc můžete na chutnou polopenzi a moderní apartmán s kuchyní.

O ubytování

Apartmánový dům Csilla stojí v oblíbeném maďarském lázeňském městě Hajdúszoboszló, jen 100 metrů od konce městské promenády. Užijete si zde pobyt plný relaxace a jistě vás okouzlí i okolní příroda a památky.

Hlavním lákadlem jsou v Hajdúszoboszló místní lázně (700 m), město ale nabízí i další zajímavé atrakce. Jsou zde zajímavá muzea a skanzeny, například Strojní muzeum (1,8 km), Muzeum Bocskai István (2,2 km) pojmenované po historickém panovníkovi nebo skanzen Statek (3,3 km) se zahradou plnou léčivých bylin, lidovými nástroji a nábytkem. Děti i dospělé jistě nadchne také návštěva nově otevřeného Domu vzhůru nohama (700 m).

Na výlet si vyrazte do města Debrecen (20,8 km), kterému se přezdívá „kalvínský Řím“ a je plné historických monumentů, včetně Velkého kostela z 19. století nebo krásného hotelu Aranybika. Ten dokonce patří k nejstarším hotelům v Maďarsku. Nenechte si ujít ani návštěvu Velkého lesa - lesoparku se zoologickou zahradou, kde zároveň najdete i městské lázně. Za přírodními krásami se potom vydejte do Národního parku Hortobágy (17 km), kde uvidíte ohrožené ptáky i maďarský stepní skot.

Kde budete spát?

Ubytujete se v moderním apartmánu pro 2-4 osoby. Každý apartmán má vlastní koupelnu se sprchovým koutem a vybavený kuchyňský kout se sporákem, dřezem, ledničkou, mikrovlnnou troubou a varnou konvicí. Nechybí televize a WiFi připojení, užít si můžete i výhled z balkónu nebo prostorné terasy.

Na čem si pochutnáte?

Den započněte chutnou snídaní přímo v apartmánu, oběd vám potom naservírují v partnerské restauraci 15 minut od penzionu, nebo si můžete při příjezdu domluvit donášku jídel na apartmán. K dispozici budete mít také vybavenou kuchyni a gril, můžete tak prověřit i své kulinářské schopnosti.

Kde budete relaxovat?

K dokonalému relaxu vám poslouží městské lázně, které zabírají více než 30 ha a jsou díky tomu zároveň největším lázeňským komplexem ve střední Evropě. Po celý rok je zde otevřený aquapark Aqua-palace s 15 bazény (jeskynní, římský, tropický, mořský a další), dětským světem a wellness zónou se 7 saunami (3 finské, 2 parní, 2 infra) a masážemi, lázeňská část s léčivou vodou a 50metrový plavecký bazén. V létě se můžete těšit i na venkovní bazény a aquapark s tobogány a dalšími atrakcemi. V areálu lázní se zároveň pravidelně pořádají různé kulturní akce a festivaly.

Csilla Apartmanház

Csilla Apartmanház

Bánomkerti u. 20. , Hajdúszoboszló
Maďarsko

Provozuje společnost:
MIRA-ALINA Bt. IČ: 09-06-015962


+36 302 868 665

luxusapartmanok@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 9:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 1 000 Ft/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
100 m
Vzdálenost od lázní
0,7 km
Zastávka
0,7 km
Aquapark
0,7 km