Szerencsemák Panzió najdete jen 350 m od termálních lázní Kehidakustány. Kromě lenošení v bazénech s léčivou vodou se těšte také na chutnou polopenzi. Ubytováni budete v komfortním apartmánu vybaveném kuchyňkou a klimatizací.

O ubytování

Szerencsemák Panzió se nachází v klidném maďarském městečku Kehidakustány jen 300 metrů od termálních lázní Kehida. Poloha v blízkosti řeky Zala a zeleně zaručuje ničím nerušený pobyt, během kterého načerpáte nové síly. Okolní krajina s kopci a rozhlednami je ideální pro výlety pěšky i na kole. Ve 12 km vzdáleném Hévízu najdete nejen světově unikátní biotermální jezero, ale také úžasnou lázeňskou promenádu, krásné historické centrum a vyhlášené farmářské trhy. Mnoho příležitostí pro vyžití všeho druhu nabízí nedaleké jezero Balaton (20 km). Ve městě Keszthely se nachází úchvatný zámek Helios a řada zajímavých muzeí. Z místního přístavu vyplouvají okružní plavby po Balatonu.

Kde budete spát?

Čeká na vás ubytování ve dvoulůžkovém apartmánu, který je vybaven klimatizací, WiFi připojením a plně vybaveným kuchyňským koutem (lednice s mrazákem, mikrovlnná trouba, kávovar, toustovač, rychlovarná konvice, elektrický sporák, nádobí). Součástí je také vlastní koupelna se sprchou.

Na čem si pochutnáte?

Každý den pobytu zahájíte chutnou snídaní ve formě bufetu. V průběhu dne je možné objednávat pokrmy z jídelního lístku, na kterém najdete speciality maďarské i mezinárodní kuchyně. Večer se servírují tříchodové večeře s možností výběru z menu. Veškerá jídla jsou připravována především z čerstvých surovin lokálního původu.

Kde budete relaxovat?

Zasloužený odpočinek si můžete dopřát v infrasauně.

Szerencsemák Panzió

Szerencsemák Panzió

Kossuth L. utca 56. , Kehidakustány
Maďarsko

Provozuje společnost:
IHÁSZ Csaba Vendéglátóipari Kft. IČ: 2009068164


+36 20 404 6878

szerencsemak@kehidakustanypanzio.hu

Check In
13:00 - 20:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Minibar
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,5 km
Vzdálenost od jezera
8,5 km
Zastávka
90 m
Aquapark
0,5 km