Maďarské městečko Kehidakustány není mezi turisty tolik známé, ukrývá ovšem krásné termální lázně. Ubytujte se v Adult Friendly Admirál Ville. Užijete si ubytování v komfortním pokoji, chutnou polopenzi a vstup na wellness terasu s lehátky a vířivkou. Čeká vás i bohaté vyžití – šipky, kulečník, šachy, stolní tenis či badminton. Na lázeňském pobytu samozřejmě nesmí chybět pořádná dávka odpočinku, a tak navštivte lázně Kehidakustány se vstupem zdarma, nebo 10% slevou v rámci balíčku.

O ubytování

Admirál Villa Panzió Kehidakustány **** se nachází v malebné maďarské vesničce Kehidakustány ve vzdálenosti pouhých 300 m od vyhlášených termálních lázní Kehida. Okolní krajina plná lesů a kopců s rozhlednami doslovo láká k výletům pěšky i na kole. Vydat se můžete například do blízkého lázeňského města Hévíz (12 km) s unikátním termálním jezerem, krásným historickým centrem, malebnou promenádou i vyhlášenými farmářskými trhy. Nedaleké jezero Balaton nabízí spoustu možností pro turistické, kulturní i lázeňské vyžití. Z přístavu ve městě Keszthely (20 km) se můžete vydat na oblíbené výletní plavby a najdete zde také nádherný zámek Helios i zajímavá muzea (marcipánu, hraček a vozů Cadillac).

Kde budete spát?

Ubytováni budete ve dvoulůžkovém pokoji s balkonem. K vašemu pohodlí je pokoj vybaven klimatizací, WiFi připojením, LCD televizí a minibarem. Součástí je také vlastní koupelna se sprchou.

Na čem si pochutnáte?

Každé ráno pobytu si vychutnáte vynikající bufetovou snídani. Přes den je možné objednávat pokrmy z jídelního lístku, na kterém najdete speciality tradiční maďarské i mezinárodní kuchyně. Vyhlášené jsou například místní domácí pizzy. Servírované večeře mají podobu tříchodového menu s možností výběru. Všechny pokrmy jsou připravovány z čerstvých surovin lokálního původu. Během léta pravidelně probíhají oblíbené večery s grilováním na dřevěném uhlí.

Kde budete relaxovat?

Dokonalý odpočinek si užijete na wellness terase. Najdete zde vířivku, bazének, masážní křeslo a příjemnou relaxační zónu. Součástí penzionu je také finská sauna.

Něco navíc

Součástí penzionu je prostorná zahrada se zázemím k relaxaci i sportu. Ve společenské místnosti si můžete zahrát deskové hry, kulečník a šipky.

Admirál Villa ****

Admirál Villa ****

Kossuth Lajos utca 52. , Kehidakustány
Maďarsko

Provozuje společnost:
IHÁSZ Csaba Vendéglátóipari Kft. IČ: 2009068164


+36 20 998 9720

admiral@kehidakustanypanzio.hu

Check In
12:00 - 20:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,6 km
Vzdálenost od jezera
8,6 km
Zastávka
90 m
Aquapark
0,5 km