Užijte si relaxační pobyt jen 400 m od pláže oblíbeného jezera Balaton v renovovaném čtyřhvězdičkovém penzionu Admirál Family Resort. Na 2 000 m² velké zahradě hotelu si můžete odpočinout pod slunečníkem na lehátku a u venkovního bazénu, kde lze i grilovat. Využít můžete také parádní wellness centrum partnerského hotelu Kristály Hotel Keszthely **** s vířivkou, solnou místností a 3 druhy saun. Díky balíčku získáte také například vstup do Muzea Balaton či na blízkou pláž nebo slevu na zapůjčení jízdních kol..

O ubytování

Penzion Admirál Family Resort **** se nachází v maďarském městě Keszthely jen 400 metrů od Balatonu a 1,2 km od centra. Pobyt v tomto letovisku je kombinací klidné přírody, sportovního vyžití a atraktivních míst v centru města.

Největším lákadlem je jednoznačně jezero Balaton (400 m). Maďarské moře, jak se mu kvůli rozloze někdy přezdívá, je dokonalým místem pro pohodovou rodinnou dovolenou. Těšit se můžete na travnaté a písčité pláže, koupání v teplé vodě a příjemné zázemí v podobě občerstvení a vodních atrakcí. Pobyt si tady užijí i ti nejmenší, voda je totiž mělká a poslouží tak jako příjemné brouzdaliště.

Příležitosti k zábavě skýtá i centrum města Keszthely, které patří mezi nejkrásnějším místům na břehu Balatonu. Jeho dominantou je nádherný zámek Festetics (2 km), který se mnohdy připodobňuje k francouzskému Versailles. Absolvujte prohlídkový okruh touto maďarskou chloubou a nakoukněte na chvíli do života maďarské šlechty v 18. a 19. století. Nadchne vás také překrásný zámecký park, který vybízí k poklidným procházkám mezi rozkvetlými záhony.

Za návštěvu rozhodně stojí také Muzeum Balatonu (2,3 km), ve kterém maďarské moře poznáte do nejmenších detailů. Přírodu v okolí Balatonu se však vydejte objevovat i na vlastní oči. V těsné blízkosti ubytování se nachází cyklostezka vedoucí kolem jezera (100 m), ze které budete mít krásný výhled na malebné okolí. Využít můžete půjčovnu jízdních kol ve vašem ubytování.

Balaton i samotný resort je ideálním místem pro děti. Zabavit je tu díky spoustě atrakcí nebude problém. Kdybyste však přece jen potřebovali nějaký tip na výlet, vypravte se třeba do zoo Festetics Imre (2,5 km), kde si prohlédnete maďarská domácí zvířata.

Kde budete spát?

Ubytováni budete ve dvoulůžkových pokojích Superior, které v roce 2020 prošly kompletní renovací. Každý pokoj je vybaven televizí, WiFi připojením, psacím stolem s židlí, samostatným WC a vlastní koupelnou. Některé z pokojů mají terasu či balkónek.

Na čem si pochutnáte?

Penzion nemá vlastní restauraci, nasnídáte se však formou bufetu přímo v něm. Večeři vám přichystá partnerský hotel Keszthely Hotel Superior ***, kde můžete zůstat i o trochu déle a dopřát si nějaký koktejl v místním baru.

Kde budete relaxovat?

Na obrovké zahradě penzionu je k dispozici venkovní bazén s lehátky a slunečníky, za horšího počasí můžete načerpat síly ve wellness partnerského hotelu Keszthely Hotel Superior ***.

Cestujete s dětmi?

Na zahradě penzionu je kromě bazénu s lehátky i skvělé dětské hřiště s trampolínou.

 Admirál Family Resort ****

Admirál Family Resort ****

Pázmány Péter utca 1. , Keszthely
Maďarsko

Provozuje společnost:
KOMPORGAM LTD. IČ: 09742097


+36 83 314 368

info@admiralpanzio.hu

Check In
15:00 - 19:00
Check Out
do 10:30
Domácí mazlíček
za 6 000 Ft/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Možnost procedur
Dětské hřiště
Půjčovna kol
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,2 km
Vzdálenost od jezera
0,4 km
Zastávka
0,6 km