Vydejte se na skvělý relaxační pobyt do maďarského městečka Hajdúszoboszló. Ubytováni budete v Hunguest Hotelu Aqua-Sol ****, který je přímo propojen s komplexem termálních lázní s venkovními i vnitřními bazény, vířivkou a dalšími atrakcemi. Hotel má také vlastní wellness centrum a těšit se tu můžete na chutnou polopenzi i odpolední kávu s dezertem.

O ubytování

Čtyřhvězdičkový wellness resort Hunguest Hotel Aqua-Sol leží v samém centru maďarského města Hajdúszoboszló, hned vedle největších, dynamicky se rozvíjejících léčivých lázní Hungarospa Bath Complex. Kromě této hlavní atrakce si však rozhodně užijete také procházky po tomto krásném, lázeňském městě, návštěvy muzeí jako muzeum lidového umění (700 m) nebo muzeum Bocskai István (1,2 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom ze 142 dobře vybavených pokojů a apartmánů, kdy některé z nich jsou bezbariérové. Najdete v nich WiFi připojení, TV, telefon, posezení a vlastní koupelnu s WC a vanou. Ve většině pokojů si užijete také balkon či lodžii.

Na čem si pochutnáte?

V klimatizované restauraci si pochutnáte na snídani formou bufetu a mnohých pokrmech maďarské, mezinárodní i dietní kuchyně. Součástí hotelu je také lobby bar pro příjemně strávený čas nad skleničkou.

Kde budete relaxovat?

Přímo v Hunguest Hotelu Aqua-Sol **** najdete sauny, vířivku, možnost masáží i fitness centrum. Hotel je však chodbou přímo propojen se sousedními lázněmi pod otevřeným nebem se 13 bazény, které jsou v provozu v létě, a do areálu léčebných bazénů, který je otevřen celoročně a zahrnuje 4 venkovní a 3 kryté bazény s termální vodou.

Hunguest Hotel Aqua-Sol ****

Hunguest Hotel Aqua-Sol ****

Gábor Áron u. 7-9. , Hajdúszoboszló
Maďarsko

Provozuje společnost:
Hunguest Hotels Zrt. IČ: 13-10-041729


+36-52-273-310

hotelaquasol@hunguesthotels.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Fitness
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1 km
Vzdálenost od lázní
100 m
Zastávka
0,3 km
Aquapark
0,3 km