Maďarský Hévíz kousek od termálního jezera si užijete se všemi krásami a výhodami z útulných, rodinně vedených apartmánů Kristály, kde se budete cítit skoro jako doma. Poskytnou vám skvělé snídaně a léčivou Pí vodu neomezeně a k tomu slevu na masáže, večeře v panoramatické restauraci či vstup k termálnímu jezeru Hévíz.

O ubytování

Hévíz Kristály Apartman je útulné ubytování rodinného typu, situované jen 1,3 km od jedinečného termálního jezera s lázněmi. V blízkém Keszthely (4 km) se nachází zámek Helios s nádhernou anglickou zahradou i příjemná pláž. Můžete zde navštívit i zajímavá muzea, například marcipánu. K břehu jezera Balaton je to od apartmánů pouze 7 km. Malebnou okolní krajinou vede řada turistických tras, případně se můžete svézt lodí.

Kde budete spát?

Budete ubytováni v apartmánech s terasou a výhledem na bazén a zahradu. Součástí každého z nich je posezení, satelitní TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelna s vanou, bidetem a fénem. Sdílená kuchyň je plně vybavená. Najdete v ní myčku nádobí, mikrovlnku, lednici, troubu, varnou desku a kávovar. Součástí budovy je také společenský salónek.

Na čem si pochutnáte?

Hotel se postará o bufetové snídaně. V restauraci Reblaus Grill poblíž apartmánů se vám zase dostane fantastického výběru skvělých večeří či kteréhokoliv jiného denního jídla.

Kde budete relaxovat?

U apartmánů je hostům k dispozici venkovní bazén. V pokojích Kristály má koupelna navíc i vlastní vířivou vanu.

Něco navíc

O Pí vodě, která je po celou dobu pobytu k dispozici, se traduje, že má na náš organismus různé léčivé účinky. Pí voda má jemnou a harmonicky uspořádanou fyzikální strukturu, proto lépe proniká k buňkám i do mezibuněčných prostor, čímž se zlepšuje výživa buněk a daleko lépe se odvádí škodliviny z těla ven. Tělo se tak čistí, upravuje si pH a zlepšuje imunitu.

Personál apartmánu na vyžádání zařídí exkurze po okolí.

Kristály Apartman Hévíz

Kristály Apartman Hévíz

Zrínyi utca 99 , Hévíz
Maďarsko

Provozuje společnost:
Sarkadi Árpád EV IČ: 53366809-1-40


+36 309 970 788

hevizkristalyapartman@gmail.com

Check In
14:00 - 18:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Fén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od jezera
1,5 km
Zastávka
100 m
Aquapark
2,2 km