Perfektní relax a odpočinek vám zaručí Danubius Health Spa Resort **** v maďarských lázních Sarvár. Těšte se na rozšířenou polopenzi plnou dobrot, wellness s unikátním termálním bazénem a profesionální servis.
Perfektní relax a odpočinek vám zaručí Danubius Health Spa Resort **** v maďarských lázních Sarvár. Těšte se na rozšířenou polopenzi plnou dobrot, wellness s unikátním termálním bazénem a profesionální servis.

Luxusní hotel Danubius Health Spa Resort **** s dlouhou tradicí a prvotřídními službami

Chcete zažít dokonalou dovolenou? Taková na vás čeká v hotelu Danubius Health Spa Resort****. Hotel najdete ve známém lázeňském městě Sarvár. Prvotřídní služby, 11 min chůze do lázní a vstup do 200 let starého arboreta (obrovského parku) přímo z hotelové zahrady.

Hotel nabízí ubytování v příjemně zařízených pokojích odpovídajících standardu 4*. Většina z nich má k dispozici také balkon.

V restauraci, která se nachází přímo v hotelu, se můžete těšit na //pochoutky maďarské i mezinárodní,// zavítat můžete také do kavárny Átrium a dopřát si něco dobrého na zub.

V hotelu si užijete rozšířenou polopenzi, která obsahuje:

  • bohaté snídaně formou bufetu (7:00 - 10:00 hodin).
  • polévku na oběd (12:00 - 13:00 hodin).
  • večeři o 4 chodech (studený předkrm, saláty a dezerty z bufetu, polévky a hlavní chod (výběr z menu).
  • zdravé pochoutky - lehké pokrmy, vegetariánské/wellness menu a pochoutky ze zeleniny.
  • každý pátek večeře formou bufetu s maďarskými specialitami a romskou hudbou.
  • každé pondělí uvítací koktejl pro nově příchozí hosty.

Po celodenním lenošení a užívání si výborného jídla určitě oceníte procházku po obrovském parku arboretu, které je přímo napojeno na hotelovou zahradu. Uvidíte zde více než 200 druhů stromů a keřů, nechybí ani botanická zahrada.

Hotel s dlouhou tradicí se pyšní světoznámou značkou Danubius, která je zárukou prvotřídních služeb a profesionálního personálu, který vám vždy ochotně pomůže a postará se o to, abyste si vaši dovolenou užili na maximum.

Wellness areál jako z pohádky - unikátní bazén s termální vodou jako v lázních

Hotelové wellness je přímo rájem pro všechny, kteří si chtějí vydatně odpočinout. Jako jeden z několika málo hotelů v Maďarsku nabízí pro své hosty koupání v bazénu s termální vodou, která je svým složením stejná jako ta lázeňská.

K dispozici je také jacuzzi vířivka a saunový svět - tradiční finská sauna, infračervená kabina, aromaterapeutická komora. Nechybí zde ani relaxační zóna s lehátky a fontánkou. 

Pro  hosty je dále k dispozici i řada dalších služeb, které si lze v hotelu //za příplatek doobjednat** (salón krásy - včetně nabídky masáží, centrum zdraví, kadeřnictví či pedikúra)

Udělejte si výlet do Sarvárských lázních o rozloze 5 000 m²

Vodní plocha má rozlohu těžko uvěřitelných 5 000 m². V areálu najdete nespočet venkovních i vnitřních bazénů s léčivou termální vodou o teplotě kolem 35 °C.

Samozřejmostí jsou také masáží trysky, zážitkové bazény, bazény a atrakce pro děti a nechybí ani sauny a klasické lázeňské procedury. Na virtuální prohlídku lázní se můžete podívat zde.

Hned vedle areálu lázní se nachází Adventure park, kde si v pěkném lesním prostředí vy i děti užijete parádní adrenalinové atrakce.

Danubius Health Spa Resort Sárvár ****

Danubius Health Spa Resort Sárvár ****

Rákóczi utca 1. , Sárvár
Maďarsko

Provozuje společnost:
Danubius Zrt., IČ: 0110041120


+36 95 888 400

sarvar.sales@danubiushotels.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná