Dopřejte si pobyt v opravdovém luxusu. Ubytujte se v 5* Grand Hotelu da Vinci a užijte si výtečnou plnou penzi nebo polopenzi, krásný, elegantně vybavený pokoj a odpočinek u vnitřního či venkovního bazénu. Budova hotelu je navíc jen 200 m od pláže a kousek od historického centra města.

O ubytování

*Luxusní 5 Grand Hotel da Vinci se nachází v italském přístavním městě Cesenatico**, nedaleko Rimini. Z hotelu to budete mít jen kousek na pláž i do historického centra města, můžete si tak užít koupání v moři, obdivování památek, návštěvy kaváren a restaurací a vše ostatní, co toto malebné přímořské letovisko nabízí.

Ve městě najdete například raritu v podobě přístavu (3,4 km), na jehož návrhu se podílel sám Leonardo da Vinci. Podívat se můžete také na byzantské sloupy (1,5 km) dovezené z Benátek okolo roku 1500 nebo kostel San Giacomo Apostolo (900 m). Na promenádu lemující kanály se určitě vydejte na romantickou procházku za západu slunce. V centru letoviska budete kromě zajímavé architektury obdivovat i kotvící loďky. A mořskou tématikou vás provede i Námořnické muzeum (Museo della Marineria; 1 km).

Vyrazit můžete i kratší či delší výlety po okolí. Zajeďte se podívat třeba do nedaleké Cervie (9,4 km), kde můžete navštívit Muzeum soli nebo přírodní rezervaci Salina di Cervia, hnízdiště krásných plameňáků a dalších druhů vodního ptactva. Za památkami vyrazte do města Ravenna (32 km) nebo vyhlášeného letoviska Rimini (25,7 km), které je největším svého druhu v Itálii. Využijte také možnosti vydat se za hranice, jen kousek odsud se totiž rozprostírá San Marino (39,8 km).

Moře a pláže

Hotel stojí na pobřeží Jaderského moře, které vyniká svou čistotou. Pro letní slunění využijte pláž Spiaggia di Cesenatico, která se rozprostírá jen 200 m od ubytování. Na písečné pláži vás čeká veškerá turistická vybavenost, včetně lehátek, slunečníků a převlékáren. Během pobytu vyzkoušejte i nějaké další vyhlášené pláže, jako je Gatteo Mare (4,8 km) nebo Ponente (350 m).

Kde budete spát?

Ubytujete se v elegantním, přepychově vybaveném pokoji Executive o ploše 20 m². Pokoje jsou vybavené manželskou postelí s luxusní matrací, stolkem s posezením, smart televizí s plochou obrazovkou, WiFi připojením a úžasnou koupelnou. Všechny pokoje jsou navíc protihlukové, pro naprosto klidný spánek.

Na čem si pochutnáte?

O gastronomické zážitky při svém pobytu rozhodně nebudete mít nouzi. Přímo v hotelu najdete hned několik vynikajících podniků:

  • V restauraci Monnalisa s krásným výhledem na zahradu a bazén si pochutnáte na regionálních specialitách z kvalitních lokálních surovin.

  • Restaurace La Spiaggia vás uchvátí výhledem na pláž i vytříbeným menu se sezónními specialitami, založenými na plodech moře, ale i další zdravé kuchyni.

  • V Lobby Baru Da Vinci si užijete šálek skvělé italské kávy i originální míchané nápoje.

  • Přes léto se občerstvíte v Pool Baru přímo u bazénu

Kde budete relaxovat?

Wellness centrum Dolce Vita Spa je dokonalou oázou relaxace. Najdete zde vyhřívaný bazén, finskou saunu, bio saunu, tureckou parní saunu, římskou a odpočívárnu. Dopřejte si také některou z pestré nabídky masáží a procedur.

V létě si pak náležitě užijete odpočinek u luxusního venkovního bazénu s lehátky a slunečníky.

Cestujete s dětmi?

Pro nejmenší je v sezóně připravený mini club se zábavným programem, využít můžete i služby hlídání dětí. Nechybí vysoké židličky v restauraci k zapůjčení.

Něco navíc

V nabídce hotelu je celá řada sportovních aktivit. Můžete si zajít do posilovny, zahrát minigolf, projet se na koni, zapůjčit si kola nebo hůlky na Nordic walking, pronajmout si tenisové kurty, využít lekcí plavání a mnoho dalšího.

Grand Hotel da Vinci *****

Grand Hotel da Vinci *****

Viale G. Carducci 7 , Cesenatico
Itálie

Provozuje společnost:
Better Bookings Ltd IČ: 10720746


123456

info@better-bookings.com

Check In
od 14:30
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 20 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 25 €/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětské hřiště
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,7 km
Vzdálenost od moře
0,4 km
Zastávka
0,6 km
Aquapark
19,4 km

Tipy na výlet

Rimini

Rimini Tip na výlet

Na pobřeží Jaderského moře mezi městy Ravenna a Ancona v regionu Emilia Romagna leží město Rimini. S historií sahající do dob Římské říše, krásnými plážemi a renesančními památkami patří k nejoblíbenějším italským letoviskům. Italskou atmosféru dobře nasajete, pokud se projdete zdejšími uličkami a ochutnáte těstoviny s boloňskou omáčkou nebo nějaké mořské speciality.

Co patří mezi skvosty Rimini?

  • Původní římský most Ponte di Tiberio
  • Hrad - Castel Sismondo
  • Historické jádro města - náměstí Piazza Cavour
  • Za vidění určitě stojí i Augustův oblouk, palác Palazzo dell´Arengo nebo Piazza Tre Martiri.

Z Rimini můžete vyrazit na výlet do San Marina, do některého z okolních aquaparků nebo do delfinária.

Více informací
Ravenna
Ravenna
Italia in Miniatura
Italia in Miniatura
San Marino
San Marino