Vydejte se do střední Itálie, konkrétně do letoviska Tortoreto Lido a užijte si italskou kuchyni, místní víno i krásy okolních měst. Bydlet budete v Kempu Salinello, kde na vás čekají útulné mobilheimy vhodné pro 4 osoby + jedno dítě do 16 let, anebo luxusní stany ideální pro 4 osoby. Zábavu si užijete ve venkovních bazénech a také v moři, které budete mít buď hned u ubytování, anebo do vzdálenosti 500 m.

O ubytování

Small Camp Salinello se nachází v letovisku Tortoreto Lido ve střední Itálii a nabízí skvělou polohu hned u široké písečné pláže na břehu Jaderského moře. Regionem Abruzzo prochází Apeninské pohoří, a tak si zde užijete dokonalou dovolenou u moře i krásnou přírodu a vysokohorskou turistiku.

Dominantou Tortoreto Lido je dlouhá promenáda s cyklostezkou vedoucí do vedlejšího letoviska Alba Adriatica. Dále zde na vás čekají tu dlouhé písečné pláže, obchůdky, kavárny, pizzerie, vzrostlé palmy, středomořská vegetace i různé dětské atrakce. Spoustu zábavy si užijete v oblíbeném aquaparku Onda Blu (2 km) nebo na vyhlášené diskotéce Plaza. Letovisko obklopuje kopcovitá krajina s malými i většími středověkými městečky, ideálními místy pro krátké výlety.

Vystoupat můžete na nejvyšší italskou horu Corno Grande (70 km) s nadmořskou výškou 2912 metrů. Pod vrcholem hory leží nejjižnější ledovec v Evropě Ghiacciaio del Calderone.

Kde budete spát?

Domek VIP (32 m² + terasa 16 m²) se skládá z jedné ložnice s oddělenými postelemi, druhé ložnice s manželskou postelí a obývací místnosti s kuchyňským koutem. Pohovka v obývací místnosti lze použít jako přistýlka pro 1 dítě do 16 let. Pohodlně se zde tak vyspí 4 dospělé osoby a jedno dítě do 16 let. K vybavení patří dále WiFi připojení a satelitní televize. Součástí je také plně vybavený kuchyňský kout s lednicí, vařičem, mikrovlnnou troubou, rychlovarnou konvicí a nádobím. Najdete zde 2 koupelny se sprchou najdete ručníky. K domku náleží terasa.

Stan (39 m² + terasa 12 m²) se skládá z jedné ložnice s manželskou postelí, druhé ložnice s oddělenými postelemi a obývací části s kuchyňským koutem. Pohodlně se zde ubytují 4 dospělé osoby. Součástí plně vybaveného kuchyňského koutu je lednice, vařič, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice a nádobí. Ve vlastní koupelně se sprchou najdete ručníky. K vybavení patří dále WiFi připojení a satelitní televize. K domku náleží terasa s posezením.

Na čem si pochutnáte?

Přímo v areálu kempu je restaurace, pizzerie, supermarket, zmrzlinárna i plážový bar.

Kde budete relaxovat?

Areál kempu leží přímo u pláže. Kromě moře si vodní radovánky užijete také v bazénu. Navíc je součástí areálu kempu SPA & Wellness centrum.

Cestujete s dětmi?

Na děti čeká spousta her a zábavy v Kids Clubu a během animačních programů.

Něco navíc

Nudit se v tomto kempu rozhodně nebudete. Nechybí zde zázemí na lukostřelbu, volejbal, tenis, mini golf a samozřejmě vodní sporty. Do těla si můžete dát také v posilovně. Díky půjčovně kol můžete okolí kempu objevovat také ze sedla kola.

Small Camp Salinello

Small Camp Salinello

Lungomare Sirena 642 , Tortoreto Lido
Itálie

Provozuje společnost:
Small Camp S.R.L. IČ: SCUSUBM70N


+48661640640

j.chec@smallcamp.coop

Check In
od 16:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Restaurace
Dětský koutek
Fitness
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od moře
0,3 km
Zastávka
4,9 km
Aquapark
2,3 km