Vydejte se poznat krásy Toskánska - přírodu, chutná jídla i vynikající vína. Cignella Wine Resort Luxury Apartments and Villas nabízí luxusní ubytování v prostorných apartmánech pro 4 až 6 osob s plně vybavenou kuchyní a terasou. Nechybí ani rozlehlá zahrada s venkovním bazénem.

O ubytování

Cignella Wine Resort Luxury Apartments and Villas se nachází uprostřed úrodné toskánské krajiny plné rozlehlých vinic, nekonečných pastvin a spousty zeleně. Původně se na místě rezortu nacházela velká farma se statkem, která byla následně citlivě zrekonstruována a dnes nabízí luxusní ubytování v srdci Itálie. Střechy i trámy byly během rekonstrukce restaurovány tak, aby byl i nadále zachován tradiční ráz budov. Během pobytu můžete na vlasntí oči spatřit proslulé památky a krásy Toskánska. Vydejte se do renesančních měst Florencie (100 km) či Pienza (13 km) či do středověké Sieny (60 km). V okolních vinařských oblastech Montepulciano, Montalcino a Chianti se vyrábějí světově oceňovaná vína a pocházejí odtud také vynikající olivové oleje a sýry. Oblíbeným turistickým cílem je také Trasimenské jezero (35 km) s několika ostrůvky a přírodní rezervací Isola Polvese.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v luxusním apartmánu v jehož designu se dokonale snoubí moderní vybavení s tradičním toskánským stylem. Každý apartmán disponuje prostornými ložnicemi, vlastní koupelnou a vybaveným kuchyňským koutem s myčkou, mikrovlnnou troubou, lednicí s mrazákem, rychlovarnou konvicí a kávovarem. K vašemu pohodlí dále nebude chybět klimatizace, WiFi připojení, satelitní televize s DVD, pračka a žehlička. Dokonalé chvíle odpočinku zažijete na své vlastní soukromé terase se zahradním nábytkem.

  • Čtyřlůžkové apartmány Classic (Cipresso, Quercia a Pino) se skládají ze dvou oddělených ložnic a dvou koupelen.

  • Čtyřlůžkové apartmány Superior (Azzurro, Basilico a Rosmarino) mají taktéž dvě oddělené ložnice a koupelny.

  • Šestilůžkové apartmány (Olivo, Cielo, Salvia, Pesca a Limone) jsou opravdu prostorné a nabízí celkem 3 oddělené ložnice a 3 koupelny.

Kde budete relaxovat?

V letní sezóně zajisté oceníte velký venkovní bazén s lehátky a velkou udržovanou zahradu.

Cestujete s dětmi?

Pro rodiny s dětmi jsou na vyžádání k dispozici dětské postýlky, židličky, nádobí a další vybavení. Za příplatek je také možné zajistit profesionální hlídání dětí.

Něco navíc

Ochotný personál vám doporučí nejkrásnější místa, která by vám neměla uniknout, nejlepší místní restaurace i kam se vydat za nevšedními zážitky jako je hledání lanýžů, návštěva farmy se sýry či ochutnávka oliv a vína.

Cignella Wine Resort Luxury Apartments and Villas

Cignella Wine Resort Luxury Apartments and Villas

Strada Provinciale Dei Renelli (SP57) , Trequanda, Siena
Itálie

Provozuje společnost:
CIGNELLA S.R.L. IČ: 01153880529


tel: +393333042415

info@cignella.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 50 €/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Možnost procedur
Fén
Venkovní bazén