Dopřejte si romantickou dovolenou v Itálii. Hotel Rosati *** najdete v Toskánsku nedaleko dvou krásných jezer, přírodní rezervace a termálních lázní. V ceně máte snídani formou bufetu, vstup do fitness centra a také slevu na vstup do lázní i do restaurace.

O ubytování

Hotel Rosati *** stojí v italské obci Chiusi nedaleko jezer Lago di Chiusi a většího Lago Trasimeno, které se nachází těsně za hranicí Toskánska v kraji Umbrie.

S italskou přírodou se můžete seznámit prozkoumáním přírodních rezervací Pietraporciana (10 km) a Lucciola Bella (16,7 km). Zajet si můžete i k jezeru Lago di Montepulciano (13,9 km), které je také přírodní rezervací. Nedaleké Trasimenské jezero (Lago Trasimeno, 32,3 km) je čtvrtým největším jezerem Itálie a najdete v něm hned dva ostrovy - Isola Maggiore a Isola Polvese.

Město Chiusi zaujme bohatou historií, o které se dozvíte více v Museo Nazionale Etrusko (3,9 km). Za návštěvu stojí také Archeologický přírodní park Belverde (11,2 km) s pravěkými obydlími. O něco mladší památkou je potom středověký hrad v sousední obci Sarteano (6,4 km). Pokud si chcete udělat i trochu delší výlet, vyrazte do historických měst Perugia (48,9 km), Assisi (69,8 km) nebo Orvieto (46,6 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom z 25 pokojů, které jsou zařízeny v jemných barvách. Některé jsou vybavené dobovým nábytkem, ve všech najdete TV, klimatizaci a vlastní koupelnu. Některé pokoje mají také lednici, trezor a terasu či balkón. Z pokojů je krásný výhled do zahrady.

Dvoulůžkové pokoje měří 11 m² a jsou vybavené manželskou postelí, ke které je možné přidat přistýlku. Některé mají balkón a výhled na moře.

Třílůžkové pokoje měří 13 m² a jsou vybavené manželskou postelí a samostatným jednolůžkem, neumožňují další přistýlky. Mohou být doplněné balkónem.

Čtyřlůžkové pokoje měří 13 - 19 m² a najdete v nich buď dvě manželské postele, nebo manželskou postel a palandu. U některých pokojů je balkón s výhledem na moře.

Na čem si pochutnáte?

Každé ráno se těšte na snídani formou bufetu. Snídaně je v italském stylu, takže si pochutnáte na sladkém pečivu, jogurtech, ovoci, džusech a kávě.

V restauraci a pizzerii Nonna Rosa můžete během dne ochutnat tradiční toskánské pokrmy - domácí těstoviny (vhodné i pro celiaky) a zákusky, ale i speciality z masa. Interiér restaurace je zařízený ve vintage stylu, povečeřet dokonce můžete ve veteránu Fiat 1100 z roku 1958.

Kde budete relaxovat?

Za odpočinkem se vydejte do termálních lázní Theia (9,4 km), kde najdete 4 venkovní a 3 vnitřní bazény o celkové ploše přes 500 m². Ty jsou napuštěné vodou z pramene Sillene, jehož léčivé účinky znali již Etruskové a staří Římané. Součástí lázní je také wellness centrum se saunou, tureckou parní lázní, odpočinkovou místností a smyslovou sprchou. Vyzkoušet si můžete i různé masáže a procedury.

Cestujete s dětmi?

Děti potěší venkovní hřiště.

Hotel Rosati ***

Hotel Rosati ***

Via Dei Tulipani 1 , Chiusi
Itálie

+390578274408

info@hotelrosati.it

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 5 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Fitness
Konferenční místnost
Baby friendly
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
3,4 km
Vzdálenost od jezera
8 km
Zastávka
50 m