Zažijte pravou Itálii. Na toskánském venkově budete bydlet ve vile Fattoria Il Santo v pokojích (včetně snídaně) či apartmánech s kuchyňkou. V ceně je ochutnávka typických sladkých i slaných italských delikates a neomezený vstup do venkovního bazénu.

O ubytování

Rodinná vila Fattoria Il Santo pochází ze 16. století, kdy bývala farmou. Skládá se z pěti budov a nachází se na toskánském venkově mimo rušné cesty. V obklopení olivových hájů je tak ideálním místem k odpočinku. Za památkami se pak vydejte do blízkého města Siena (35 km) nebo do Grosseto (47 km).

Kde budete spát?

Vila Fattoria Il Santo je skvělým ubytováním také pro ty, kteří chtějí poznat a zažít pravou italskou kulturu se vším, co k ní patří. Ubytováni budete v pokojích nebo apartmánech zařízených v tradičním venkovském stylu, ve kterých vám poslouží pohodlné postele a stylový nábytek a také vlastní koupelna. Apartmány (nacházejí se v přízemí nebo 1. patře) mají navíc kuchyňský kout s lednicí a malým mrazákem . Některé z nich mají sporák .

Kde budete relaxovat?

Odpočinout si můžete u bazénu, na slunné terase nebo jen tak pod slunečníkem s výhledem na olivové sady a okolí. Využít lze i gril a hřiště. Nechybí ani fotbalové hřiště, ping pong nebo volejbal.

Fattoria Il Santo

Fattoria Il Santo

loc. Il Santo, fraz. Iesa , Monticiano (SI)
Itálie

Provozuje společnost:
Azienda Agricola Il Girasole di Calcagni Serena IČ: 123279


+39 3283 19 73 78

info@fattoriailsanto.it

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 10 €/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Možnost procedur
Dětský koutek
Dětské hřiště
Baby friendly
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
100 m
Vzdálenost od lázní
2,6 km
Zastávka
6 km