Vzpomínáte? Vůně borovic, slunce a průzračné moře. Vyrazte si opět užít nezapomenutelnou dovolenou do Chorvatska. Hotel Miramare **** ve Vodicích je skvělou volbou pro pár i rodinu. Jen 200 m od pláže, s vlastním venkovním bazénem a výtečnou polopenzí či plnou penzí. Vysněná dovolená může začít!

O ubytování

Hotel Miramare **** najdete v ráji letních radovánek, ve městě Vodice, kde to žije od rána do večera. Do centra města dojdete za 10 minut a na pláž to budete mít sotva pár kroků. V areálu hotelu se vykoupete ve venkovním bazénu nebo se občerstvíte v restauraci a kavárně.

Vodice (850 m) patří k oblíbeným chorvatským letoviskům. Toto živé a rušné město, kde proudí davy od rána do večera, je jako stvořené pro letní zábavu. V centru si prohlédnete starodávné památky, ochutnáte typickou chorvatskou kuchyni v jedné z mnoha restaurací a zajdete si na drink do nočního baru. Z pamětihodností se ve městě dochovala obranná Čarićova věž ze 16. století (1,3 km), barokní kostel Nalezení sv. Kříže (1,3 km) a řada dalších zajímavých staveb.

Výletních cílů v okolí najdete více než dost. Vydejte se prozkoumat třeba město Šibenik (11,8 km), kde se bude líbit hlavně milovníkům historických památek. Mimo jiné tu objevíte velkolepou katedrálu sv. Jakuba ze seznamu UNESCO. Raději trávíte čas v přírodě než ve městě? Pak vás potěší, že za půl hodinky dorazíte do národního parku Krka (22 km), fascinující soustavy kaskád a vodopádů. Nezapomenutelným zážitkem pro vás bude výlet lodí na nedaleké ostrovy Prvić a Tijat.

Moře a pláže

Největším lákadlem je samozřejmě průzračné Jadranské moře. Ve Vodicích a okolí vás čeká báječné koupání i příležitosti k vodním sportům. Nejblíže k hotelu najdete oblázkovo-betonovou pláž Hangár (200 m), která patří k nejoblíbenějším a nejlépe vybaveným plážím na jadranském pobřeží. Převlékací kabinky, sprchy či toalety jsou zde naprostou samozřejmostí, nechybí ani půjčovna lehátek a slunečníků či dozor plavčíka.

Navíc se ale můžete těšit na několik kaváren a restaurací, obchody a moderní plážový bar Hookah, kam si můžete zajít na drink i celonoční taneční party. Přes den je pláž zase rájem pro děti, které zabaví dětský vláček a různorodé vodní i suchozemské atrakce. Sportovci mohou využít tenisové kurty, hřiště na plážový volejbal, ale třeba i půjčovnu šlapadel a vodních skútrů nebo školu potápění.

Oblíbenosti se těší také oblázková pláž Male Vrulje (400 m) v jižní části města s borovicemi, které propůjčují příjemný stín, a celou řadou zábavných atrakcí. Populární je i oblázková Modrá pláž (1,8 km), oceněná Modrou vlajkou za čistotu moře a prostředí, nebo klidnější pláž Vićevica (2,1 km), která na ni navazuje. Všechny tyto pláže nabídnou potřebné zázemí (převlékací kabinky, sprchy, toalety, občerstvení).

Kde budete spát?

Hlavu složíte v jednom z elegantních dvoulůžkových pokojů s balkonem a výhledem na krásnou hotelovou zahradu s kašnou. Interiéry jsou laděné do pastelových barev a nechybí žádné důležité vybavení. Součástí každého pokoje je vlastní koupelna s masážní sprchou, toaletou a fénem.

Vyspíte se na pohodlné manželské posteli, ke které lze navíc připojit jednu přistýlku. K dispozici vám bude psací stůl, posezení s křesílky, LCD televize, šatní skříň, telefon, minibar a trezor. Pokoje jsou klimatizované a nabízejí možnost bezplatného připojení k WiFi.

Na čem si pochutnáte?

Celý den u vody člověka pořádně unaví. Hotelová restaurace vás však hladovět nenechá. Díky pestré kuchyni, kterou připravuje po celý den, si svůj pobyt užijete se vším všudy. Pokud je součástí vašeho balíčku polopenze, zavítáte do útulné restaurace na snídani formou bufetu a večeři výběrem z menu. V případě plné penze si navíc pochutnáte na á la carte obědě. Dobré jídlo si vychutnáte i na prosklené terase.

Hotelová restaurace vám bude k dispozici po celý den, stejně jako moderní kavárna s prémiovou italskou kávou, výběrovým vínem, koktejly a nealko nápoji. Posadíte se buď v klimatizované vnitřní části, nebo na venkovní terase s výhledem na bazén a pláž.

Kde budete relaxovat?

Hledáte místo k letnímu odpočinku? V Hotelu Miramare **** budete nadmíru spokojeni. Nejenže to na pláž budete mít pouhých 200 metrů, přímo v ubytování navíc zrelaxujete ve venkovním bazénu s masážními tryskami a malým ostrůvkem. Odpočinete si na terase, kde vám budou k dispozici pohodlná lehátka. Když bude sluníčko pálit příliš, schováte se pod slunečník a osvěžíte se drinkem z hotelového baru.

Něco navíc

Až vás lenošení u moře přestane bavit, zavítejte do hotelového fitness centra, kde si dáte pořádně do těla.

Miramare Vodice ****

Miramare Vodice ****

Ljudevita Gaja 4 , Vodice
Chorvatsko

Provozuje společnost:
KEJ d.o.o. IČ: 1591894


+385 22 440 927

info@miramare-vodice.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Úplná
Parkování
Parkování za 9 €/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Fitness
Konferenční místnost
Minibar
Fén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,9 km
Vzdálenost od moře
0,2 km
Zastávka
0,8 km
Aquapark
18 km

Tipy na výlet

Vodice

Vodice Tip na výlet

Letovisko Vodice leží na břehu Jaderského moře 11 km severozápadně od Šibeniku. Díky mnoha vodním pramenům (odtud název Vodice) je město i jeho okolí plné zelené vegetace. Pobřeží zdobí nádherné palmy, které jsou údajně vůbec nejkrásnější v Dalmácii.

Dávnou minulost Vodice připomínají památky jako například třípatrová obranná věž Čarićova z roku 1646. Dnes se na nádvoří věže v letních měsících konají představení divadel a letního kina. Do samotné věže není možné vejít, protože je ve velmi špatném technickém stavu. Další významnou stavbou je kostel svatého Kříže postavený v gotickém slohu na začátku 15. století. Podél celého pobřeží vede malebná promenáda lemovaná palmami. Po této promenádě se dá dojít až do vedlejších letovisek Tribunj na severu a Srima na jihu.

Ke koupání a vodním radovánkám slouží dvě nejznámější pláže. Na zalesněném poloostrově Punta leží stejnojmenná oblázková pláž s pozvolným vstupem do vody. Jedná se o ideální místo pro rodiny s malými dětmi. Dále zde najdete betonovou pláž Hagar. Celé pobřeží včetně pláží je lemováno borovicemi, které během horkého léta poskytují příjemný stín.

Více informací
Národní park Krka
Národní park Krka
Šibenik
Šibenik
Národní park Kornati
Národní park Kornati