Užijte si skvělou dovolenou v Matilde Beach Resortu *** na břehu Jadranského moře! Čeká na vás útulný apartmán s vybavenou kuchyní a balkonem či terasou, vynikající polopenze a dva venkovní bazény přímo v areálu resortu. Navíc budete doslova jen pár kroků od pláže a v dostupné vzdálenosti k národnímu parku Krka a dalším místním atrakcím.

O ubytování

Matilde Beach Resort *** se nachází v malebných Vodicích, jen 30 m od nejbližší pláže a cca 10 minut chůze do centra města. Užijete si zde nádhernou dovolenou v páru i s rodinou, okolí přeje všem milovníkům koupání, vodních sportů, ale i kultury a památek.

Vyrazit můžete třeba do starobylého Šibeniku (15,4 km). Na kopci nad městem se vyjímají 3 obranné pevnosti (pevnost Barone, pevnost sv. Michala a pevnost sv. Jana) s úchvatným výhledem, v městské zástavbě potom čeká katedrála sv. Jakuba a pevnost sv. Mikuláše, obě památky jsou zapsané na seznamu UNESCO. Krásné historické centrum ale najdete i v samotných Vodicích, kde si prohlédnete třeba Čarićovu věž (1,1 km), poslední pozůstatek městského opevnění proti Turkům.

Na pěší či cyklo výlet do přírody se pak vydejte ke kouzelnému jezeru Vrana (18,3 km) nebo prozkoumat krásy národního parku Krka. Ten vás okouzlí působivými Skradinskými vodopády (32,4 km), které dosahují šířky až 4 metry, starobylým městečkem Skradin (29,8 km) nebo ostrůvkem Visovac (45,6 km), na kterém se nachází františkánský klášter z 15. století.

Moře a pláže

Hned u resortu budete mít pláž Male Vrulje (59 m) obklopenou borovicemi, které propůjčují příjemný stín a se zázemím ve formě sprch, převlékacích kabinek, půjčovny lehátek a WiFi připojení. Pláž je zaměřená hlavně na vodní sporty. Náročnější hosté si mohou dopřát pohodlí Baloo Beach Clubu (57 m) a nejen rodiny s dětmi jistě nadchne vodní park Olympia (190 m).

Na nedaleké pláži Hangar (350 m) si pak užijete spoustu zábavy v přímořských restauracích a klubech, kam si můžete zajít na drink i celonoční taneční party. Přes den je pláž zase rájem pro děti, které zabaví dětský vláček a různorodé vodní i suchozemské atrakce. Sportovci mohou využít tenisové kurty, hřiště na plážový volejbal, ale třeba i půjčovnu šlapadel a vodních skútrů nebo školu potápění. Převlékací kabinky, sprchy či toalety jsou zde naprostou samozřejmostí, nechybí ani půjčovna lehátek a slunečníků či dozor plavčíka.

Kde budete spát?

Ubytujete se v útulném, vzdušném apartmánu s televizí, WiFi připojením a koupelnou se sprchovým koutem. Každý apartmán má vlastní balkon či terasu a na vás je si zvolit, zda preferujete variantu s výhledem do parku nebo přímo na mořskou hladinu.

  • Apartmán Junior měří 36 m² a je umístěný v prvním patře. Má 1 samostatnou ložnici s manželskou postelí, obývací pokoj s rozkládací pohovkou a vybavený kuchyňský kout. Součástí je balkon o ploše 6 m².

  • Apartmán Superior, který najdete v přízemí, nabídne plochu 72 m² a zahrnuje 2 samostatné ložnice – jedna je vybavená manželskou postelí, druhá oddělenými jednolůžky, obývací pokoj s rozkládací pohovkou a kuchyňku s vybavením. Těšit se můžete také na obří terasu (26 m²)

Na čem si pochutnáte?

Vyzkoušejte oblíbený Restaurant Latier, kde vám naservírují regionální delikatesy, speciality z grilu i osvěžující drinky.

Kde budete relaxovat?

Skvěle si odpočinete nejen na pláži, ale také u 2 bazénů (pro dospělé a pro děti), které jsou součástí resortu.

Matilde Beach Resort ***

Matilde Beach Resort ***

Ljudevita Gaja 6 , Vodice
Chorvatsko

Provozuje společnost:
Vile-Matilde d.o.o. IČ: 080308003


+385(0)22 444 950

info@mbr.hr

Check In
od 16:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Půjčovna kol
Minibar
Fén
Wellness
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,9 km
Vzdálenost od moře
50 m
Zastávka
0,7 km
Aquapark
0,6 km

Tipy na výlet

Vodice

Vodice Tip na výlet

Letovisko Vodice leží na břehu Jaderského moře 11 km severozápadně od Šibeniku. Díky mnoha vodním pramenům (odtud název Vodice) je město i jeho okolí plné zelené vegetace. Pobřeží zdobí nádherné palmy, které jsou údajně vůbec nejkrásnější v Dalmácii.

Dávnou minulost Vodice připomínají památky jako například třípatrová obranná věž Čarićova z roku 1646. Dnes se na nádvoří věže v letních měsících konají představení divadel a letního kina. Do samotné věže není možné vejít, protože je ve velmi špatném technickém stavu. Další významnou stavbou je kostel svatého Kříže postavený v gotickém slohu na začátku 15. století. Podél celého pobřeží vede malebná promenáda lemovaná palmami. Po této promenádě se dá dojít až do vedlejších letovisek Tribunj na severu a Srima na jihu.

Ke koupání a vodním radovánkám slouží dvě nejznámější pláže. Na zalesněném poloostrově Punta leží stejnojmenná oblázková pláž s pozvolným vstupem do vody. Jedná se o ideální místo pro rodiny s malými dětmi. Dále zde najdete betonovou pláž Hagar. Celé pobřeží včetně pláží je lemováno borovicemi, které během horkého léta poskytují příjemný stín.

Více informací
Šibenik
Šibenik
Přírodní parky Vransko jezero
Přírodní parky Vransko jezero
Národní park Krka
Národní park Krka