Pláž s pískem a azurovým mořem jen několik kroků od ubytování vás přivítá na istrijském poloostrově v městečku Medulin. Kromě výhody, že nebudete muset cestovat přes celé Chorvatsko, se do Hotelu Koral *** můžete těšit na snídaně a slevu na další konzumaci v hotelové restauraci. Vaše dítě do 7 let bude mít celý pobyt zdarma.

O ubytování

Hotel Koral *** objevíte na pobřeží členitého a mělkého Medulinského zálivu jen 10 km od Puly, největšího města na severním chorvatském poloostrově Istrie. V původně rybářské osadě Medulin vás čeká perfektní letní relax.

Kde budete spát?

Ubytováni budete ve dvoulůžkovém nebo rodinném pokoji se 4 lůžky (dle varianty). Všechny pokoje v hotelu jsou vybaveny klimatizací, televizí, telefonem, trezorem, WiFi a vlastní koupelnou se sprchou a fénem. Za příplatek si můžete užívat i pokoje s balkony orientovanými k třpytivému moři.

Na čem si pochutnáte?

Na snídaních si pochutnáte přímo v hotelové restauraci, případně na terase se slunečníky. Další restaurace s výbornou kuchyní jsou od hotelu vzdáleny jen 5 minut chůze.

Hotel Koral ***

Hotel Koral ***

Osipovica 13 , Medulin, Croatia
Chorvatsko

Provozuje společnost:
HOTEL KORAL d.o.o. IČ: 130060970


+38 599 210 1423

koralbooking@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 4 €/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Kolárna
Půjčovna kol
Baby friendly
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,3 km
Vzdálenost od moře
50 m
Zastávka
0,2 km