Dovolená v Chorvatsku nemusí být drahá. Důkazem jsou komfortní stany v Campingu Baška Voda, ve kterých se pohodlně ubytuje 4 - 5 osob. Ke každému stanu patří také plně vybavená kuchyňka. Krásnou pláž najdete hned u kempu, takže za koupáním nemusíte daleko. Můžete si také připlatit autobusovou dopravu.

O ubytování

Camping Baška se nachází na Makarské riviéře v oblíbeném letovisku Baška Voda. Kemp je umístěn přímo v piniovém háji, který poskytuje příjemný stín a navozuje tu pravou jadranskou atmosféru. Moře je od kempu vzdáleno cca 300 m. Najdete zde příjemnou zátoku se spoustu oblázkových pláží s pozvolným vstupem do vody. Z druhé strany se tyčí majestátní pohoří s Přírodním parkem Biokovo s nejvyšší chorvatskou horou Sveti Jure. Podél pobřeží se táhne příjemná promenáda s restauracemi, kavárnami a obchody. Z centra celé riviéry města Makarska (9 km) se můžete lodí vydat na výlet na překrásné ostrovy jako Hvar, Brač či Korčula. Velmi oblíbené je také město Omiš (27 km) s kouzelným ústím řeky Cetiny, hradem a odkazy na pirátskou minulost.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v prostorném stanu na dřevěné podlaze s linem. Všechny stany jsou vybaveny dvěma ledničkami, rychlovarnou konvicí, vařičem, nádobím, židlemi, regály, kapsářem, lehátky a dalším kempingovým vybavením. Součástí stanu jsou 2 ložnice s molitany i osvětlení.

Camping - Baška Voda (CK Vlada Tour)

Camping - Baška Voda (CK Vlada Tour)

Baško polje , Baška Voda
Chorvatsko

Provozuje společnost:
Ing. Vlasta Daňková IČ: 46550356


+420 739 103 739

vladatravelagency@centrum.cz

Check In
od 10:00
Check Out
do 9:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od moře
0,5 km