Při správné dovolené u moře má být z ubytování slyšet šumění vln a k pláž na dohled. V chorvatském Hotelu Bonaca *** si navíc vychutnáte bohatou polopenzi včetně nápojů. Z Makarske s různorodými památkami, atrakcemi a událostmi, ale i pestrými turistickými službami a výbornými restauracemi se vám nebude chtít vracet domů.

O ubytování

Hotel Bonaca *** se nachází ve stínu borovic v klidné části města Makarska jen 300 m od moře. Jedná se o ideální místo pro ty, kteří chtějí sportovat, bavit se, relaxovat v lázních nebo si užít rodinnou dovolenou s dětmi.

Do centra města Makarska dojdete během 15 minut příjemnou promenádou podél pobřeží. Ve vyhlášeném dalmáckém letovisku to v sezóně žije. Těšte se sem na nespočet kaváren, obchůdků se suvenýry i rukodělnými výrobky, restaurací s přímořskými specialitami i bujarý noční život. Zatoulejte se do typických romantických uliček a objevujte místní památky jako kostel sv. Marka (1,8 km) nebo pomník francouzského maršála Marmonta (1,2 km).

Největším lákadlem je samozřejmě relax u průzračného moře. Makarská riviéra nabízí ideální podmínky pro letní dovolenou. Dokonalý odpočinek si užijete na prosluněných, oblázkových plážích, z nichž nejbližší máte jen 300 metrů od ubytování. Vyrazit za koupáním však můžete i na další populární pláže, jako je Gradská pláž (1,3 km), pláž Plišivac (9,4 km) nebo Slačeva (7,1 km).

Většina turistů míří do Chorvatska za mořem, země však skýtá i mnoho dalších přírodních krás a nabízí tak příležitosti pro celoroční turistiku. Nejznámější letovisko Dalmácie se nachází přímo na úpatí přírodního parku Biokovo (9,4 km), kam můžete vyrazit na túru po horských stezkách a kochat se fascinujícími výhledy na Jadranské moře a pobřeží. Vypravte se i na nejvyšší vrchol, Sveti Jure (13,2 km) s vyhlídkou a restaurací ve výšce 897 metrů nad mořem. Nevynechejte ani místní unikát v podobě skleněného chodníku (12,5 km) s nádherným rozhledem na celou Makarskou riviéru a ostrovy Brač a Hvar.

Okolí hotelu překypuje atraktivními turistickými cíli, ke kterým se vyplatí naplánovat výlet. Příjemnou projížďkou podél pobřeží z Makarské se dostanete k malebným letoviskům Baška Voda (8,4 km) nebo Brela (10,4 km). Prozkoumejte také podhorské vesnice Makar (2,6 km) a Kotišina (4,2 km), kde můžete ochutnat domácí pršut nebo si prohlédnout vzácné exempláře v botanické zahradě. Oblíbeným cílem je také poutní místo Vepric (1,4 km). Dlouho budete vzpomínat rovněž na výlet lodí na okolní ostrovy.

Kde budete spát?

Dvoulůžkový pokoj s manželskou postelí, nebo dvěma jednolůžky je vybaven moderním nábytkem. Jeho součástí je vlastní koupelna a balkon, nebo francouzský balkon s výhledem na moře, nebo do zeleně. Najdete v něm klimatizaci, televizi, WiFi připojení, psací stůl a ledničku. Fén je možné zapůjčit na recepci.

Třílůžkový pokoj je vybaven manželskou postelí a jedním jednolůžkem. Jeho součástí je vlastní koupelna a francouzský balkon s výhledem na moře. Najdete v něm klimatizaci, televizi, WiFi připojení, psací stůl a ledničku. Fén je možné zapůjčit na recepci.

Rodinný pokoj nabízí kapacitu pěti lůžek (jedna manželská postel a tři jednolůžka). Jeho součástí je vlastní koupelna s toaletou, umyvadle a sprchou. Najdete v něm klimatizaci, televizi, WiFi připojení, psací stůl a ledničku. Fén je možné zapůjčit na recepci. Tento pokoj má výhled na hory.

Na čem si pochutnáte?

V přízemí hotelu je prostorná restaurace s terasou. V příjemné atmosféře zde ochutnáte tradiční chorvatskou i mezinárodní kuchyni. Na své si přijdou i vegetariáni a hosté s dietními požadavky. K jídlu si můžete vybírat ze široké nabídky vín. Ráno si vychutnáte bohatou bufetovou snídani. Přes den je možné objednávat pokrmy z jídelního lístku. Večer se můžete těšit na servírované večeře s výběrem ze tří jídel. K polévce, hlavnímu chodu se salátem a dezertu dostanete také nápoj – víno, aperitiv nebo sodu. Během letní sezóny probíhají oblíbené večery s živou hudbou.

Kde budete relaxovat?

Den si můžete zpříjemnit masáží.

Něco navíc

Na hotelové recepci vám rádi domluví výlet lodí a doporučí další atrakce a restaurace. Nezapomeňte se také zeptat na aktuální kulturní události a slavnosti v okolí. Odpoledne doporučujeme nabrat síly na čilý noční život ve městě!

Hotel Bonaca ***

Hotel Bonaca ***

K.P.Krešimira IV 124 , Makarska
Chorvatsko

Provozuje společnost:
Blanka d.o.o. IČ: 56763667792


+385 21 616 441

hotelbonaca@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Domácí mazlíček je zdarma
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 2 €/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Možnost procedur
Restaurace
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,6 km
Vzdálenost od moře
0,3 km
Zastávka
0,8 km
Aquapark
0,4 km