Ubytování do 100 metrů od moře, polopenze po celou dobu pobytu i možnost grilování - to nabízí Dalmacija Resort Zaostrog v klidném letovisku na Makarské riviéře. Užijte si dovolenou u moře s celou rodinou, dítě do 6 let je zdarma včetně stravy.

O ubytování

Dalmacija Resort Zaostrog se nachází na Makarské riviéře asi 35 km jižně od samotné Makarské. Od pláže vás bude dělit jen 10 - 90 metrů, takže stačí vyběhnout v plavkách, kdykoliv se vám zachce koupání. Zaostrog patří mezi menší letoviska na Makarské riviéře, pobřeží pokrývá asi 1,5 km dlouhá pláž z drobných oblázků a písku.

Kde budete spát?

Ubytování je přímo u oblázkové pláže v obklopení borovic a zahrnuje 20 bungalovů, 60 pokojů v 5 pavilonech a 40 kempovacích míst.

Ubytováni budete v některém z pavilonů A - E ve dvoulůžkových pokojích s klimatizací vybavených praktickým nábytkem, satelitní TV a koupelnou.

Na čem si pochutnáte?

Čekají vás snídaně formou bufetu a večeře výběrem z menu, polopenze se podává na zastřešené terase restaurace v resortu. Během pobytu se můžete domluvit také na grilování.

Dalmacija Resort Zaostrog

Dalmacija Resort Zaostrog

Obala hrvatskih domoljuba 38 , Zaostrog
Chorvatsko

Provozuje společnost:
LOVELY DALMATIA d.o.o. IČ: 70678208983


+385-99-210-1423

zaostrogbooking@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,2 km
Vzdálenost od moře
0 m