Na dovolené v Chorvatsku si kromě moře užijete i komfort v moderních apartmánech Premantura Dom Apartments na poloostrově Istrie. Ubytovat se zde můžete s celou rodinou - dvě děti do 18 let mají pobyt s vámi zdarma. Kuchyň je plně vybavena a k moři je to kousek.

O ubytování

Apartmány Premantura - Villa Istra & Villa Oliva najdete na nejjižnějším cípu Istrie v malém městečku Kamenjak pouze 100 m od moře a 150 m od centra města s obchody. Nabízí ideální podmínky pro turisty, cyklisty, potápěče, surfaře i rodiny s dětmi.

Jen kousek od apartmánů se nachází krásný Přírodní park Kamenjak (3 km). Najdete zde spoustu zátok, mysů a pláží. Hlavním magnetem poloostrova jsou podmořské jeskyně, především 10 metrů vysoká Kolumbarica (4 km). Za nejkrásnější pláže jsou pokládány Radovica (4 km) a Pinižula (2 km) na západním pobřeží. V nedalekém městě Pula (12 km) na vás čeká spousta památek včetně středověkého římského amfiteátru. Oblíbenou atrakcí jsou také tzv. svítící obři (jeřáby v přístavu) či mořské akvárium v bývalé pevnosti.

Kde budete spát?

Apartmány se nacházejí ve třech nových a moderních budovách: Villa Istra, Villa Magnolia a Villa Oliva s hlavní recepcí. Ve všech budovách je k dispozici bezplatné WiFi připojení. K dispozici jsou tři typy apartmánů:

Studio (35 m²) – zahrnuje halu se šatní skříní a obytnou místnost s kuchyňským koutem a dvěma pohovkami (první rozkládací pro 2 osoby, druhá jako přistýlka). Součástí je také televize a balkon s posezením. Kuchyňka je plně vybavena včetně jídelního stolu.

Apartmán s 1 ložnicí (50 m²) – součástí je hala s úložnými prostory, obývací pokoj s plně vybaveným kuchyňským koutem a ložnice s manželskou postelí. Dále zde najdete balkon a koupelnu. Obývací místnost zahrnuje dvě rozkládací sedačky celkem pro 3 další osoby.

Apartmán se 2 ložnicemi (90 m²) – najdete zde dvě haly, dvě ložnice, koupelny i dva balkóny. Společnou částí je obývací pokoj s pohovkami, na kterých se mohou vyspat další tři osoby. Samozřejmostí je televize, posezení na balkóně a veškeré kuchyňské vybavení.

Něco navíc

Funguje zde také půjčovna kol.

Apartments in Premantura - Villa Istra & Villa Oliva

Apartments in Premantura - Villa Istra & Villa Oliva

Runjačica 52B , Premantura
Chorvatsko

Provozuje společnost:
ALTEA GROUP d.o.o. IČ: 31094709297


+38 599 210 1423

premanturabooking@gmail.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Kolárna
Půjčovna kol

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,5 km
Vzdálenost od moře
0,5 km
Zastávka
50 m