Přemýšlíte nad dovolenou v Chorvatsku? Vyrazte na oblíbenou Makarskou riviéru a ubytujte se v Hotelu Makarska ***, kde vás čekají snídaně a k moři je to odsud jen 350 metrů. Užijete si koupání, výlety na okolní ostrovy i nakupování.

O ubytování

Hotel Makarska *** se nachází v srdci města Makarska pouze 350 m od moře. Dlouhá promenáda plná kaváren, restaurací a obchůdků vás uchvátí svou příjemnou atmosférou. Na své si zde přijdou sportovci, milovníci nočního života i rodiny s dětmi. Pouze 500 m od hotelu leží přístav, ze kterého jezdí lodě na protilehlý ostrov Brač, který má mnoho co nabídnout. Milovníci turistiky a především cykloturistiky uchvátí blízký Přírodní park Biokovo, kde najdete druhou nejvyšší horu Chorvatska i nový skleněný chodník, který nabízí nezapomenutelné výhledy na Makarskou riviéru i ostrovy.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v pohodlném dvoulůžkovém pokoji s balkonem. Všechny pokoje disponují klimatizací, satelitní televizí, WiFi připojením, minibarem, telefonem a vlastní koupelnou se sprchou.

Na čem si pochutnáte?

V útulné hotelové restauraci s krbem a příjemnou venkovní terasou si po celou dobu pobytu budete vychutnávat snídani ve formě bohatého bufetu.

Hotel Makarska ***

Hotel Makarska ***

Potok 17 , Makarska
Chorvatsko

Provozuje společnost:
VULETIC-Z D.O.O IČ: 88759824785


+385 21 616 622

makarskahotel@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,3 km
Vzdálenost od moře
0,4 km
Zastávka
0,3 km