Navštivte oblíbenou Makarskou riviéru a ubytujte se v Apartmánech Ivan jen 500 metrů od moře s oblázkovou pláží. K dispozici jsou vybavené pokoje pro dva a apartmány až pro čtyři osoby. Přímo u apartmánů se nachází restaurace s českým personálem, využívat můžete také zahradu a gril.

O ubytování

Apartmány Ivan se nacházejí v malém a velmi poklidném letovisku Krvavica, které se může pochlubit zelenými borovými lesy, bílými oblázkovými plážemi a křišťálově čistým mořem. K tomu všemu vytváří nádhernou kulisu pohoří Biokovo. Pláž a příjemná promenáda s kavárnami, restauracemi a obchůdky je vzdálena 500 m od ubytování. Pláže se z Krvavice táhnou k městu Makarska a tvoří je řada zátok. Je zde tedy dostatek možností najít si místo ke koupání v soukromí. Za zábavou, nočním životem, muzei a památkami se vydejte do letovisek Baška Voda (5 km) či centra regionu Makarska (3 km). Úplně novou atrakcí je skleněný chodník v Přírodním parku Biokovo (15 km), který nabízí nádherné výhledy na Makarskou riviéru i protilehlé ostrovy.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v komfortně vybaveném dvoulůžkovém pokoji nebo apartmánu. Všechny ubytovací jednotky mají balkon a nádherný výhled na moře a jsou vybaveny klimatizací, televizí, WiFi připojením, lednicí a vlastní koupelnou. V apartmánu je navíc obývací místnost s plně vybavenou kuchyňkou.

Na čem si pochutnáte?

Přímo v přízemí budovy s apartmány se nachází restaurace s česky mluvícím personálem. Můžete využívat i gril na zahradě.

Něco navíc

Díky své poloze mezi velkými letovisky Makarska a Baška Voda zůstává nenápadná Krvavica jednou z nejčistších a nejklidnějších částí Jadranu. Místní pláž má bezbariérový přístup a patří k těm tišším, kde to není přeplněné turisty.

Apartments Ivan

Apartments Ivan

Krvavica 80 , Krvavica
Chorvatsko

Provozuje společnost:
Mirjana Kuliš IČ: OIB28461999929


+385 21 621 601

villaivankrvavica@gmail.com

Check In
od 12:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,8 km
Vzdálenost od moře
0,5 km
Zastávka
0,5 km