Užijte si krásu Karlových Varů s ubytováním v Hotelu Romance ****, který stojí přímo v historickém centru a naproti Vřídelní kolonádě. Kromě komfortních pokojů se těšte také na snídaně formou bufetu, servírované večeře a 10% slevu do hotelové restaurace. Za poplatek si můžete užít masáže přímo v hotelu.

O ubytování

Hotel Romance **** stojí přímo v lázeňském centru Karlových Varů na Tržní kolonádě v nádherné, zrekonstruované secesní budově z roku 1899, přesto však jen pár kroků od lázeňských lesů a okouzlujících vyhlídek. Za pouhé 2 minuty se dostanete k Zámecké i Vřídelní kolonádě, do 10 minut jste v krásných Dvořákových sadech a za 15 minut na vyhlídce Jelení skok s úžasným výhledem na celé Karlovy Vary. Na dosah však budete mít i všechna další lákadla Karlových Varů - řadu léčebných pramenů, rozhleden, kostelů či Muzeum Jana Bechera. Ujít si nenechte ani návštěvu místních lázní, které nabízí řadu procedur.

Kde budete spát?

V hotelu na vás čeká odpočinek v jednom ze 46 stylově vybavených pokojů, každý pokoj se pyšní osobitým designem. Ve všech najdete kromě pohodlné postele americké značky KingKoil také satelitní LCD televizi, telefon, čajový a kávový set, minibar, trezor a vlastní koupelnu s vanou nebo sprchou.

Pokoje Economy najdete v zadní části hotelu, v 1. patře a mají výhled do světlíku či na stěnu, není do nich možné umístit přistýlku. Velikost pokoje je 19-24 m².

Pokoje Standard se nachází v zadní části hotelu na 2. a 3. patře, nabízí ale výhled do dvora či zeleně. Ubytují 2 dospělé s možností 1 přistýlky (na vyžádání). Velikost pokoje je 19-27 m².

Pokoje Superior také nabízí možnost přistýlky (na vyžádání). Rozměrově jsou stejné jako pokoje Standard, navíc prošly rekonstrukcí a jsou vybavené klimatizací . Umístěny jsou ve 4. a 5. patře zadní části hotelu s výhledem do dvora či zeleně.

Z pokojů Exclusive si zase užijete výhled přímo na kolonádu. Plocha 27-32 m² nabízí bohatý prostor pro 2 osoby a 1 přistýlku (na vyžádání) . Tyto pokoje nejsou klimatizované.

Na čem si pochutnáte?

Restaurace Romance podává výborná jídla české i mezinárodní kuchyně od rána do večera. Těšte se na snídaně formou bufetu, obědy a večeře si zase můžete vybrat z jídelního lístku. Největším lákadlem restaurace je jednoznačně krásná letní terasa (s kapacitou 30 míst) a výhledem na Vřídelní kolonádu, Tržní kolonádu a Zámeckou věž. Za hezkého počasí si zde máte možnost vychutnat kterýkoliv z nabízených pokrmů.

Kde budete relaxovat?

V hotelu si můžete užít masáže všeho druhu. Například klasická masáž díky působení na kůži a podkožní tkáně zlepšuje prokrvení i funkce organismu a stimuluje svalové napětí.

Hotel Romance ****

Hotel Romance ****

Tržiště 384/37 , Karlovy Vary
Česká republika

Provozuje společnost:
FIBRO, spol. s r.o IČ: 61325571


+420 353 222 646

recepce@hotelromance.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 375 Kč/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování za 250 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Minibar
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
100 m
Vzdálenost od lázní
1,2 km
Zastávka
0,2 km