Vydejte se za aktivním odpočinkem do krásného Posázaví. Ubytováni budete v Hotelu Kácov ***, který nabízí komfortní pokoje, chutné snídaně či polopenzi, welcome drink a také neomezený vstup do fitness centra s kardio, fitness a workout zónou. Na dosah budete mít zámky, rozhledny i vyhlídky!

O ubytování

Hotel Kácov *** se nachází v městečku Kácov – v turistické lokalitě Posázaví, nedaleko dálnice D1. Okolí Kácova nabízí různorodé možnosti pro využití volného času. Krásnou přírodu můžete prozkoumat díky široké síti cyklotras a turistických stezek. Řeka Sázava, která Kácovem protéká, je tradiční součástí vodní turistiky v Čechách.

Přímo u hotelu naleznete nejvýznamnější památky Kácova. Renesančně-barokní zámek z 18. století, v jehož těsné blízkosti stojí kostel Narození Panny Marie. Na výlet se vydejte na zámek Zruč nad Sázavou (10 km) či zámek Růžkovy Lhotice (26 km), dále třeba na rozhlednu Babka či Kalamajka, Čertovu vyhlídku nebo k vodní nádrži Švihov (12 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom z 20 dvoulůžkových pokojů s možností přistýlek. V každém z nich je samozřejmostí WiFi, LCD televizor se satelitními stanicemi, zrcadlo, posezení, noční stolky s lampičkami a vlastní koupelna se sprchovým koutem.

Na čem si pochutnáte?

V restauraci, která společně s přilehlým salónkem pojme až 80 hostů, si můžete dopřát tradiční českou kuchyni.

V letních měsících si můžete užít jídlo na letní zahrádce, kde je možnost venkovního grilování.

Kde budete relaxovat?

V hotelu je na objednání možnost sauny a vířivky i cvičení v hotelové posilovně s kardio, fitness a workout zónou.

Něco navíc

Nadšenci do sportu jistě ocení tenisový, nohejbalový a volejbalový kurt přímo u hotelu a 27jamkové golfové hřiště nedaleko hotelu.

Hotel Kácov ***

Hotel Kácov ***

Kácov 24 , Kácov
Česká republika

+420 327 324 218

hotel@hotelkacov.cz

Check In
od 14:30
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Fitness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,2 km
Zastávka
0,2 km
Sjezdovka
23 km

Tipy na výlet

Posázaví

PosázavíTip na výlet

Region Posázaví, který milují vodáci i turisté, se nachází na pomezí Vysočiny a Středočeského kraje, podél řeky Sázavy, která svým tokem meandruje stále hlouběji zaříznutým kaňonem. A není divu - romantická oblast, kterou ve svých knihách popisoval i Jaroslav Foglar, nabízí spojení krásné přírody, historických památek i aktivního odpočinku.

Co byste v Posázaví určitě neměli minout:

  • Hrad Český Šternberk
  • Číhošť
  • Zámek Konopiště

Za pozornost ale stojí také další zajímavé turistické cíle, jako je například město a hrad Ledeč nad Sázavou či Týnec nad Sázavou, zámek a vojenské muzeum Lešany, Sázavský a Želivský klášter.

A pro fanoušky vlaků a železnice může být krásným zážitkem také projížďka po malebné železniční trati tzv. Posázavského pacifiku, která především na dolním toku Sázavy překonává terénní překážky několika tunely.

Více informací
Sázavský kláštěr
Sázavský kláštěr
Centrum sklářského umění v Sázavě
Centrum sklářského umění v Sázavě
Kutná Hora
Kutná Hora