Užijte si parádní jarní či letní den ve dvou nebo s celou rodinou a dopřejte si spoustu zábavy během výletu na koloběžkách. Tento výlet vás zavede do scenérie filmu Letopisy Narnie v labyrintu Tiských stěn nedaleko Děčína.

Místo setkání je Active Point Labské nábřeží v Děčíně, kde se setkáte s průvodcem (pokud ho máte v ceně). Následně budete dopraveni mikrobusem na Sněžník (pokud máte variantu bez průvodce), anebo do skalního města (u variant s průvodcem), které můžete důkladně prozkoumat. Na jeho projití budete mít 2 hodiny.

Následně vám bude zapůjčeno potřebné vybavení - koloběžky, helma a zámek. Pokud vyrážíte sami, tak je cesta a případné zastávky během ní jen na vás. K dispozici budete mít mapu a cílem je Děčín. Tato trasa se dá zvládnout za 2 - 3 hodiny. Koloběžku si však můžete nechat po celou otevírací dobu a výlet si tak prodloužit.

S průvodcem vaše cesta povede z Tiských stěn na Sněžník, následně se zastávkou v místní restauraci. Poté už se vydáte do Děčína a užijete si opravdový sjezd.