Chcete si užít netradiční pobyt v Praze? Vyzkoušejte Botel Vodník ***, který kotví v přístavu přímo na Vltavě. Ubytováni budete ve stylové kajutě a čekají vás také snídaně formou bufetu přímo na lodi. Užijete si tu také posezení na terase s parádním výhledem na centrum Prahy a okolní přírodu.

O ubytování

Botel Vodník *** nabízí netradiční a stylové ubytování na vodní hladině v srdci Prahy nedaleko všech hlavních památek. Botel kotví na levém břehu Smíchovského přístavu, u konce ostrova Císařská louka. Stačí přejít řeku a ocitnete se na Vyšehradě (1 km), odkud je krásný výhled na celou Prahu. Na pravém břehu Vltavy poté můžete navštívit Tančící dům (1,5 km), Václavské náměstí s Národním muzeem (3 km) či Staroměstské náměstí s orlojem (3,5 km).

Během návštěvy české metropole byste neměli vynechat také Karlův most (3 km), Pražský hrad (4,5 km) a Petřínskou rozhlednu (4 km). Stanice metra trasy B, tramvaje a autobusu jsou od botelu vzdáleny pouze 300 m, a tak se hromadnou dopravou snadno dostanete třeba do ZOO Praha a botanické zahrady v Troje (9 km). Skvělé možnosti nakupování nabízí blízké Obchodní centrum Anděl (1 km).

Kde budete spát?

Těšte se na jedinečný zážitek z ubytování na hladině řeky Vltavy. Ubytováni budete ve stylovém pokoji vybaveném klimatizací, WiFi připojením a ledničkou. Součástí je také vlastní koupelna s fénem.

  • Dvoulůžkový pokoj s manželskou postelí měří 12 m² a umožňuje přistýlku. K vybavení pokoje patří také psací stůl a úložné skříně.

  • Dvoulůžkový pokoj s oddělenými postelemi má plochu 10 m² a je bez možnosti přistýlky. Nechybí stůl či úložné prostory.

Na čem si pochutnáte?

Restaurace přímo na lodi servíruje snídaně ve formě bufetu. Večer si můžete vychutnat příjemné chvíle na terase se sklenkou oblíbeného nápoje a překrásným výhledem na Vyšehrad.

Něco navíc

Pro zábavu hostů jsou k dispozici stolní hry, stolní fotbal a TV konzole k hraní her.

Botel Vodník ***

Botel Vodník ***

Strakonická 948/1 , Praha
Česká republika

Provozuje společnost:
Horské chaty s.r.o IČ: 04084799


722 991 351

reservations@botelvodnik.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Domácí mazlíček za poplatek 500 Kč/pobyt
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 400 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
21 km