Pořádný odpočinek s bohatým wellness hledejte v Karlových Varech. Spa Resort Sanssouci **** nabízí nadstardardní ubytování, vynikající polopenzi a neomezený vstup do wellness, kde najdete bazén s atrakcemi, saunu, parní lázeň i Kneippův chodník. Dle varianty si také užijete různé konopné i další procedury. Vybrat si můžete z variant pro 1 i 2 osoby.

O ubytování

Spa Resort Sanssouci **** je luxusní ubytovací lázeňský komplex v centru Karlových Varů nedaleko věhlasného Vřídla a Vřídelní kolonády (800 m). Resort bude vynikajícím výchozím bodem pro objevování Karlových Varů i zajímavé výlety po okolí.

V bezprostřední blízkosti hotelu najdete vyhlídku Dorotin Altán (650 m) a Vilu Marghareta (190 m), která zaujme krásnou secesní architekturou. Procházku po kolonádách začněte tou Vřídelní, odkud můžete dále pokračovat k Zámecké (1,2 km) a Tržní kolonádě (1,1 km) a následně podél břehu řeky Teplá k Mlýnské kolonádě (1,2 km) a Sadové kolonádě (1,6 km) ve Dvořákových sadech.

Odsud se vydejte třeba do Smetanových sadů (2,2 km), kterým dominuje nádherná budova Alžbětiných lázní, nebo do lesoparku, na vyhlídku Tři kříže (1,2 km) a Goethovu vyhlídku (2 km). Za návštěvu stojí také Galerie umění (650 m), Muzeum Karlových Varů (1,3 km), Muzeum Becherovky (2,6 km) nebo Vánoční dům (6,3 km), který vás svou kouzelnou atmosférou nadchne nejen v zimních měsících.

Skvělé výletní cíle, ke kterým můžete vyrazit pěšky nebo na kole, nabízí i okolí Karlových Varů. Navštivte třeba hrad Loket (13,9 km) a Svatošské skály (10,4 km) s naučnou stezkou, pro děti je nedaleko Areál Svatošky - dětský ráj (10,7 km) s minizoo, trampolínou, prolézačkami a dalšími atrakcemi.

Zábavu pro malé i velké vám zajistí Přírodní lanové centrum Svatý Linhart (5,2 km) se stezkou v korunách stromů a obora Svatý Linhart (4,1 km), kde žijí jeleni, srny, daňci a divoká prasata. Zajímavým zážitkem bude i návštěva Národní přírodní rezervace SOOS (44 km), které se přezdívá „český Yellowstone“ a uvidíte zde rozsáhlé rašeliniště a slatiniště, vývěry minerálních pramenů i naučnou stezku na dně vyschlého minerálního jezera.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jedné ze dvou hlavních budov Blue House nebo Green House, které se pyšní celkovou kapacitou 634 lůžek. Všechny pokoje jsou zrekonstruované, moderně zařízené a mají vlastní koupelnu a WiFi připojení. Některé pokoje mají i balkon.

Dvoulůžkový pokoj měří 19 m² a je vybavený manželskou postelí, pracovním stolem, televizí, telefonem, ledničkou, sadou na přípravu kávy a čaje a trezorem. V koupelně najdete sprchový kout nebo vanu, umyvadlo, WC, toaletní potřeby a fén. Po domluvě s hotelem je možná i rezervace třílůžkového a čtyřlůžkového pokoje.

Pokoj Suite (42 m²) se skládá z oddělené ložnice s manželskou postelí a obývací části s pohovkou. V obou místnostech je psací stůl a televize, k vybavení patří také set na přípravu kávy a čaje, ledničkou, trezor a telefon. Součástí pokoje je koupelna s vanou, toaletními potřebami a fénem na vlasy.

Na čem si pochutnáte?

Díky polopenzi či plné penzi o vás bude dokonale postaráno opravdu po všech stránkách. Těšit se můžete na bohatý raut plný delikates ke snídani, obědu i večeři. Během dne si můžete posedět také v kavárně a baru Blues Café, kde se pravidelně konají taneční večery a jiné společenské akce. Vychutnáte si zde vynikající kávu, skvělé koktejly i kvalitní víno.

Kde budete relaxovat?

Těšit se můžete také na lázeňské a wellness procedury ve Spa & Wellness centru Mercedes. Dominantou wellness centra je bazénový komplex s krytým, vyhřívaným bazénem (délka 16,7 m, šířka 8 m, hloubka 1,4 m) s vodními atrakcemi, jako jsou chrliče a masážní trysky. Odpočinete si zde také v klasické či parní sauně a v horké vířivce.

Velkým lákadlem jsou nejrůznější ozdravné, relaxační a zkrášlující procedury, kterých má wellness centrum v nabídce více než 100 a všechny se odehrávají pod vedením zkušených lékařů, fyzioterapeutů, masérů i nutričních terapeutů.

Cestujete s dětmi?

Vaše ratolesti si mohou zkrátit dlouhou chvíli v moderně vybaveném dětském koutku hraním společenských her. K dispozici je i venkovní hřiště s minigolfem a hřištěm na petanque.

Něco navíc

V areálu resortu najdete různorodá vnitřní i venkovní sportoviště, rozhýbat se můžete třeba při hře stolního tenisu, minigolfu, kulečníku nebo petanque.

Spa Resort Sanssouci ****

Spa Resort Sanssouci ****

U Imperiálu 198/11 , Karlovy Vary
Česká republika

Provozuje společnost:
Imperial Karlovy Vary a. s. IČ: 45359318


+420 353 207 113

reservation@spa-resort-sanssouci.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 560 Kč/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování na hotelovém parkovišti 250 Kč/den a v garáži 300 Kč/den

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětský koutek
Kolárna
Konferenční místnost
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,6 km
Vzdálenost od lázní
3,3 km
Zastávka
10 m