Wellness & Spa Hotel Bolfenk **** bude rájem pro všechny milovníky relaxace, výletů i aktivní dovolené. Hotel se nachází jen 400 metrů od skiareálu. Obklopeni přírodou slovinských hor si zde užijete lyžování, odpočinek ve wellness s bazénem, procházky po okolí a skvělé gastronomické zážitky.

O ubytování

Wellness & Spa Hotel Bolfenk **** je jedním z hotelů horského Pohorje Village Wellbeing Resortu, který najdete nedaleko Mariboru, v oblasti Pohorje. Slovinská příroda vám nabídne dostatek příležitostí ke krásným výletům, zajděte si třeba k vodopádu Skalca (3,6 km) a užijte si působivou podívanou na 16m sloupec vody, navštivte Černé jezero (16,4 km) nebo se vydejte do hustého pralesa, k vodopádům Malý a Velký Šumik (15 km). Nenechte si ujít ani krásná Lovrenská jezera (29 km), obrovské rašeliniště s mechovou pokrývkou a cca 20 jezírky a bažinami patří k nejmalebnějším místům ve Slovinsku.

Kromě přírodních památek můžete obdivovat i historické monumenty, zejména při výletu do nedalekého Mariboru (19 km), kam se přímo z Pohorje dostanete i lanovkou. Maribor je druhým největším městem Slovinska a proslavil se zejména jako mekka vína. I místní nejznámější památky tak mají obvykle co dočinění s vinnou révou. Uvidíte například Dům staré révy, který je porostlý údajně nejstarším vinným keřem na světě, zasazeným před více než 400 lety. Dům je zároveň sídlem Muzea vína, kde si užijete zajímavé expozice i degustace. Navštivte také Mariborský hrad nebo Vinagovy sklepy, ty jsou s rozlohou cca 15 km² jedny z největších vinných sklepů na světě.

Na sportovní a adrenalinové nadšence čeká v okolí bobová dráha PohorJet (3,9 km) nebo Bike Park Pohorje (3,6 km). A pokud vyrážíte do Pohorje v zimních měsících, máme pro vás dobrou zprávu - jen kousek od hotelu najdete největší slovinský skiareál Mariborsko Pohorje. Budete zde mít jedinečnou příležitost otestovat nejdelší osvětlenou sjezdovku v Evropě (7 km) a mnohé další z celkových 35 km lyžarských tratí různých obtížností. Pro začínající lyžaře je zde lyžařská škola a nudit se nebudou ani běžkaři.

Kde budete spát?

Ubytujete se v útulném dvoulůžkovém pokoji Deluxe s balkónem o velikosti cca 25 m². Součástí pokoje je koupelna se sprchovým koutem, WC a fénem. Pokoj je vzdušný a příjemnou atmosféru mu dodává dřevěný nábytek a vkusná výzdoba. Kromě manželské postele nebo dvou jednolůžek budete mít k dispozici i rozkládací pohovku, která může sloužit jako přistýlka, televizi, WiFi připojení, stůl s židlemi a šatní skříň.

Na čem si pochutnáte?

Na své si zde přijdou i milovníci gurmánských zážitků. Snídaně i večeře jsou servírované formou bohatých bufetových stolů, na oběd si můžete vybrat z klasického menu. Restaurace se specializuje na regionální kuchyni a tradiční postupy, díky kterým si pochutnáte na jídle jako od babičky, z čerstvých, lokálních surovin.

Kromě restaurace se můžete zastavit v lobby baru a dát si něco dobrého k pití nebo domácí palačinky ke kávě. Za hezkého počasí doporučujeme i piknik v přírodě, v hotelu vám ochotně zabalí bohatý piknikový koš s domácí limonádou, uzeninami, sýry, dezerty a dalšími dobrotami. A pokud patříte k opravdovým gastronomickým nadšencům, vyrazte na gurmánskou túru po okolí. Na recepci dostanete mapu a seznam míst, kde můžete ochutnat nejrůznější regionální lahůdky.

Kde budete relaxovat?

Chvilky relaxace si užijete ve wellness centru WellNest. Čeká na vás bazén s přírodní vodou a vyhřívaná vířivka (34 °C). Po plavání se náležitě prohřejete v saunové části s finskou saunou (90 °C), saunou s chromoterapií (75 °C), tureckou parní lázní (45 °C), aroma parní lázní (50 °C) nebo hammam sauně. Zchladíte se naopak v ledové jeskyni a Kneippově bazénu. Chvilku klidu si užijete na slunné terase nebo v relaxačním tepidáriu a pokud chcete svůj wellness zážitek povýšit ještě na další úroveň, doplňte jej některou z masáží a pečujících procedur.

Wellness & Spa Hotel Bolfenk ****

Wellness & Spa Hotel Bolfenk ****

Hočko Pohorje 133 , Pohorje
Slovinsko

Provozuje společnost:
5 START d.o.o. IČ: 6324886000


+386 2 603 55 00

info@resort.si

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 20 €/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Lyžárna
Půjčovna kol
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
18,4 km
Vzdálenost od jezera
16,4 km
Zastávka
8 km
Sjezdovka
0,4 km