Luxusní moderní apartmán pro 4 osoby, výhled na jezero a panorama hor a čistá tatranská příroda – to vše na vás čeká v Aplend Lake Resortu **** ve Štrbském Plese. Vyrazte na krásné procházky i horské túry, vyzkoušejte wellness centrum vzdálené jen 150 metrů a užijte si zasloužený relax v malebném prostředí Vysokých Tater.

Ověřeno Travelkingem

“Náš pobyt jsme si náramně užili. Aplend Lake Resort nás nadchnul svou polohou, krásným interiérem i malebnými výhledy na zasněžené vrcholky Tater přímo z oken našeho apartmánu. Poloha hotelu zaručuje docházkovou vzdálenost jak k samotnému Štrbskému plesu, tak do centra obce. V těsné blízkosti hotelu se nachází i stanice zubačky, kterou jsme se svezli. Bonusem je taktéž blízkost sjezdovek a běžkařského areálu. S absencí restaurace přímo v hotelu jsme počítali a naplno jsme využili plně vybavenou kuchyňku.” Přečtěte si celou recenzi

František Jordán - Marketingový tým
Osobně ověřeno v: Lednu 2024

O ubytování

Aplend Lake Resort **** se nachází ve Štrbském Plese, v srdci Vysokých Tater, jen 500 metrů chůze od legendárního ledovcového jezera Štrbské pleso a přímo na břehu jezera Nové Štrbské pleso. Poloha resortu je ideální pro turisty, sportovce, lyžaře a zkrátka každého, kdo si chce odpočinout a načerpat novou energii v krásné tatranské přírodě.

Pokud preferujete spíše lehčí vycházky, udělejte si okruh kolem jezera nebo vyrazte objevovat další tatranská plesa – Popradské (5,7 km) a Žabí plesa Mengusovská (8,1 km). Dokonalý rozhled do okolí se vám potom naskytne z vyhlídkové věže Tatras tower, ke které se dostanete příjemnou 20minutovou procházkou. Zkušenější turisté už mohou zdolávat i horské vrcholy, vystoupejte třeba rovnou na nejvyšší horu Slovenska – Gerlachovský štít (17 km), nebo na další oblíbené hory, jako je Kriváň (10 km), Patria (4 km) a Rysy (2,6 km).

Vysoko v horách si venkovní koupačku užijí jen opravdoví otužilci, za teplejší vodou ale můžete vyrazit do Popradu (23,8 km), v místním aquaparku Aqua City na vás čeká 14 vyhřívaných bazénů (včetně termálních), tobogány, přes 350 vodních atrakcí a dvoupodlažní wellness centrum. V Popradu se rovnou můžete projít i po městě a navštívit Tatranskou galerii a Podtatranské muzeum. Podívejte se i do Spišské Soboty, která je dnes součástí Popradu.

V zimě je pak program poměrně jasný – jen 2 minuty chůze od resortu najdete zastávku skibusu a nejbližší lyžařský areál, Snowpark Štrbské pleso, budete mít vzdálený jen 1,7 km. Ten vás zabaví 8 sjezdovkami a překážkami pro snowboardisty. Vyrazit můžete také do Snowparku Lučivná (16,2 km) se snowtubingovou dráhou, 1,5 km sjezdovek a 3 km běžkařských tratí.

Kde budete spát?

Ubytujete se v útulném jednopokojovém apartmánu Standard 2+2 (39-46 m²), který je vhodný až pro 4 osoby. Apartmány jsou zde opravdu nadstandardní, nehrozí žádné ošuntělé vybavení, vše je nové, v krásném designu a dokonale sladěné. Z apartmánu si navíc užijete výhled na jezero a panorama Tater.

Pro váš maximální komfort budete mít k dispozici plně vybavenou kuchyni (myčka, varná deska, varná konvice, chladnička, mikrovlnka), jídelní kout, koupelnu (sprchový kout, WC, fén na vlasy, v některých apartmánech i pračka), manželskou postel, rozkládací pohovku, televizi se satelitními programy a WiFi připojení. Některé apartmány mohou mít i vlastní balkon.

Na čem si pochutnáte?

Apartmánový dům nemá vlastní restauraci, díky moderní kuchyni přímo v apartmánu si ale kdykoliv můžete připravit jídlo podle libosti. Nebo během svých výletů vyzkoušejte oblíbené partnerské restaurace, třeba Kolibu Kamzík ve Starém Smokovci, Olívia restaurant v Novém Smokovci a v Tatranské Lomnici či Salaš ve Velkém Slavkově.

Kde budete relaxovat?

Za relaxací vyrazte do sousedního Hotelu Ovruč (150 m), kde na vás čeká moderní wellness centrum s vířivkou, 3 druhy saun, ochlazovací zónou a odpočinkovou místností.

Něco navíc

Nechybí ani úschovna lyží pro všechny nadšené sportovce.

Aplend Lake Resort ****

Aplend Lake Resort ****

Štrbské Pleso , Štrbské Pleso
Slovenská republika

Provozuje společnost:
APLEND, s.r.o. IČ: 45512558


+421910113 322

tatry@aplend.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Lyžárna
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od jezera
100 m
Zastávka
0,3 km
Aquapark
27 km
Sjezdovka
1,8 km
Běžkování
1,5 km

Tipy na výlet

Vysoké Tatry

Vysoké Tatry Tip na výlet

Nejvýznamnější hory na Slovensku každoročně navštíví tisíce turistů. Láká je výstup na nejvyšší horu Slovenska, Gerlachovský štít (2 654,4 m n. m.). Vydat se sem můžete i tehdy, pokud si na adrenalinový výstup zrovna netroufáte - Tatranský národní park můžete projít po stovkách kilometrů turistických stezek a cyklotras.

Co ve Vysokých Tatrách nesmíte vynechat?

  • nejznámější hory Kriváň a Lomnický štít (dostupný i lanovkou)
  • Štrbské pleso či Veľké a Malé Hincovo pleso
  • jízdu pozemní lanovkou ze Starého Smokovce na Hrebienok
  • Tricklandii
  • Bobovou dráhu v Tatranské Lomnici
  • Nedaleké aquaparky Tatralandia a Aquacity Poprad

V zimě vám Vysoké Tatry připraví nezapomenutelný výhled na zasněženou krajinu i bohaté sportovní vyžití. Zalyžujte si například v lyžařském středisku v Tatranské Lomnici, v Ski areálu v Starém Smokovci nebo v Lopušné dolině. Navštívit můžete také expozici zimních sportů v Ski Muzeu.

Více informací
Štrbské pleso
Štrbské pleso
Gerlachovský štít
Gerlachovský štít
Vyhlídka Věž snů
Vyhlídka Věž snů