Moderní resort s vyžitím pro děti, doslova přes ulici od pláže. Zní to jako vaše ideální dovolenkové místo? Pak vyrazte do Baltivia Sea Resort ****, vykoupejte se v Baltském moři i v jezeře Jamno a objevujte krásy polského pobřeží. Těšit se můžete i na bohatou snídani či polopenzi, vzdušné, klimatizované pokoje a skvělé wellness centrum s bazénem a saunami.

O ubytování

Moderní přímořské letovisko Baltivia Sea Resort **** se nachází ve městě Mielno, z jedné strany obklopené Baltským mořem, z druhé jezerem Jamno, které je jedním z největších v Polsku. Hotel je doslova přes ulici od pláže, o příležitosti ke koupání a vodním sportům tak budete mít postaráno. A kdyby vám přilehlé moře nebylo dost, vydejte se k jezeru Jamno (600 m), kde si kromě vodních sportů užijete i rybaření.

Pokud se na chvíli odtrhnete od vodních radovánek, vyrazte objevovat město Mielno a okolí. Projděte si Lipovou alej (3,2 km) s prastarými stromy a krásnou Promenádu přátelství (400 m) o délce 3 km, která spojuje Mielno s Unieście. Navštivte Mrožův památník (400 m), Památník letců (1 km) nebo Jelení památník (650 m) a prozkoumejte bývalé německé bunkry (1,5 km) z roku 1940. Děti i dospělé jistě nadchne také perníková chaloupka (550 m) – domek postavený vzhůru nohama.

Na výlet si vyrazte do přístavního města Unieście (2,9 km) a ochutnejte místní rybí speciality. Nebo si udělejte projížďku na kolech a pokořte část mezinárodní cyklistické trasy EuroVelo. Za návštěvu stojí také tematické zahrady Hortulus v Dobrzyci (15,3 km) nebo expozice Zagroda Jamno v Koszalinu (12,7 km) s ukázkami architektury a života v 19. století. Za zábavou si pak můžete zajít do lanového parku Tukan (800 m) se 7 trasami až 15 metrů nad zemí a 110 zábavnými atrakcemi.

Moře a pláže

Nejbližší pláž – Mielno, budete mít přímo před hotelem, stačí jen přejít dlážděnou promenádu. Pláž je dlouhá, spíše užší, pokrytá jemným světlým pískem. Hned přes silnici je promenáda s obchody a kavárnami, na pláži jsou pak k dispozici toalety, plážový bar a převlékací kabinky. Přes léto je navíc hlídaná plavčíkem.

Navštívit můžete také nedaleké pláže Mielenko (3,4 km), Chłopy (5 km), Sarbinowo (8,4 km) a Gąski (12,9 km). Pláže v této oblasti jsou písčité, klidné, s mírným sestupem do moře. Počítejte ale s tím, že voda může být trochu studenější, zejména na začátku sezóny.

Kde budete spát?

Přivítá vás jeden ze 67 pokojů a apartmánů. V útulném, vzdušném interiéru laděném do tlumených barev si dokonale odpočinete. Chybět samozřejmě nesmí koupelna či WiFi připojení, pokoje jsou navíc klimatizované a ke každému přiléhá soukromý balkon.

Pokoj Economy má plochu 19 m² a zahrnuje dvoulůžkovou postel, rozkládací pohovku, sadu na přípravu kávy a čaje, televizi s plochou obrazovkou, trezor, chladničku a psací stůl. V koupelně pak najdete sadu kosmetiky, vysoušeč vlasů a župany.

Pokoj Standard je o něco větší, měří 25 m² a můžete si vybrat, zda preferujete variantu s úplným výhledem na moře nebo s bočním výhledem na moře. Také zde budete mít k dispozici dvoulůžkovou postel, rozkládací pohovku, sadu na přípravu kávy a čaje, televizi s plochou obrazovkou, trezor, chladničku a psací stůl. V koupelně jsou kromě kosmetiky, fénu a županů navíc také přezůvky.

Na čem si pochutnáte?

Menu hotelové restaurace je plné svěžích chutí, inspirovaných regionální kuchyní a čerstvými sezónními surovinami. Vyzkoušet můžete vegetariánská jídla a dezerty nebo odlehčené Fit varianty. Nechybí ale samozřejmě ani vydatnější klasika – pirožky, tatarák a jiné dobroty.

Navštivte také kavárnu Baltivia provoněnou kávou a svěžím mořským vzduchem. Pochutnáte si zde na vynikajících dezertech, včetně specialit z rakytníku.

Kde budete relaxovat?

Po dni plném aktivit si dopřejte relax v hotelovém wellness centru – koupel v krytém bazénu nebo hydromasážní vířivce a odpočinek v suché sauně nebo parní lázni. Přidat můžete i luxusní masáž či zkrášlující proceduru s využitím kosmetiky s výtažky z rakytníku. Ten je známý vysokým obsahem vitaminu C a pro své omlazující účinky.

Cestujete s dětmi?

Pro nejmenší hosty je v hotelu připravená herna s hračkami, omalovánkami, hrami a interaktivní podlahou, kde si mohou hrát, tančit, řešit hádanky a učit se zábavnou formou. Navíc si děti mohou užít i speciální relaxační procedury ve wellness centru.

Hotel Baltivia Sea Resort ****

Hotel Baltivia Sea Resort ****

Cicha 9 , Mielno
Polsko

Provozuje společnost:
Andrzej Makowiecki IČ: 321294935


+48 94 333 38 88

recepcja@baltivia.pl

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Venkovní parkoviště 35 zł/den, garáž 40 zł/den, stanice pro elektromobily 150 zł/den

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Fitness
Konferenční místnost
Přednáškový sál
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1 km
Vzdálenost od moře
30 m
Zastávka
0,8 km
Aquapark
12 km

Tipy na výlet

Mielno

Mielno Tip na výlet

Mielno je polské městečko, které leží na pobřeží Baltského moře. Je atraktivním cílem pro turisty, kteří hledají nádherné pláže, přírodní krásy a možnosti zábavy. Místní nekonečná písečná pláž nabízí nejen příležitosti ke koupání, ale i k vodním sportům, jako je windsurfing nebo jachting. Mielno však nabízí úplně nový rozměr odpočinku, a to díky lázeňským službám a příznivému klimatu.

Mielno ale není jen o relaxaci na pláži, proslulo především svou bujarou atmosférou a vyhlášenými restauracemi. Podle některých se tu dokonce nacházejí nejlepší restaurace s mořskými plody v v celém Polsku. Ve dne i v noci to v místních ulicích pořádně žije. Zajít si můžete na koncert, festival nebo si užít pouťové atrakce, kterých je město plné.

Co byste měli v Mielnu vidět?

  • Písečnou pláž Mielno
  • Lanový park Tukan
  • Family Park Mielno
  • Bunkry Mielno
  • Molo Chłopy
  • Jezero Jamno
  • Promenáda přátelství
Více informací
Jezero Jamno
Jezero Jamno
Bunkry Mielno
Bunkry Mielno
Bazylika Konkatedralna
Bazylika Konkatedralna