Vydejte se do malebného města Jelení Hora a užijte si krásnou přírodu polských Krkonoš a dokonalý relax! Z Hotelu Bella *** to budete mít jen pár minut chůze k Cieplickým termálním lázním, půvabným lázeňským parkům a zajímavým historickým památkám. Posilnění vydatnou polopenzí můžete vyrazit také objevovat kouzelná místa Krkonošského národního parku.

O ubytování

Hotel Bella *** se nachází v lázeňském městě Jelení Hora, nedaleko polských Krkonoš. Velkým lákadlem jsou zde samozřejmě termální lázně (750 m), užijete si ale také krásné procházky a výlety. Ve městě prozkoumejte třeba Lázeňský park (230 m) a Norský park (650 m), oba přiléhají k lázeňskému komplexu. V Lázeňském parku si prohlédnete budovu galerie a divadla, Norský park zase láká na rybník s Norským pavilonem, ve kterém v současnosti sídlí Přírodovědné muzeum.

Milovníci památek si mohou obejít palác Schaffgotschů (450 m) z 18. století, Dlouhý dům (400 m) ze 17. století, kostel sv. Jana Křtitele (300 m) a evangelický kostel Spasitelů (650 m). Nadšené turisty zase jistě potěší výlet do Krkonošského národního parku, vyrazit můžete třeba k hoře Żar (5,5 km) nebo vodopádu Podgórna (8,1 km). V zimě potom přibalte snowboard či lyže a zajeďte si do skiareálu Sklářská Poruba (13,8 km), který patří k největším v Polsku, Ski Areny Szrenica (15 km) nebo skiareálu Karpacz (13,8 km).

Kde budete spát?

Ubytujete se v útulném dvoulůžkovém pokoji o ploše 15 m². Pokoj může být vybavený manželskou postelí nebo 2 oddělenými lůžky, dále v něm najdete televizi, set na přípravu kávy a čaje, telefon a sadu na žehlení. Součástí pokoje je koupelna se sprchovým koutem a toaletou a samozřejmě nechybí ani WiFi připojení.

Na čem si pochutnáte?

Krásně vyzdobená restaurace Bella vás pohostí specialitami polské i mezinárodní kuchyně, připravenými z čerstvých, kvalitních surovin. Součástí je také bar s širokou nabídkou nápojů, kam si můžete zajít k večernímu posezení.

Kde budete relaxovat?

Za relaxem se vydejte do Termálních lázní Cieplice, které jsou skvělým místem pro celou rodinu. Na ploše 5 690 m² na vás čeká:

  • Vnitřní bazénový komplex s plaveckým bazénem, zážitkovým bazénem, termálním bazénem 2 vířivkami, dětským brouzdalištěm, vnitřním tobogánem a skluzavkou
  • Venkovní aquapark s obřím bazénem, který je termální částí propojený s vnitřním komplexem, opalovacím patiem s lehátky, tobogánem a třídráhovou skluzavkou
  • SPA zóna se 2 finskými saunami, parní saunou, infra saunou a pestrou nabídkou masáží
Hotel Bella ***

Hotel Bella ***

A. Zamoyskiego 3 , Jelenia Góra - Cieplice Zdrój
Polsko

Provozuje společnost:
Joanna Hassaniyeh IČ: 081222513


+48 606 549 175

recepcja@hotelbella.pl

Check In
od 14:00
Check Out
do 12:00
Domácí mazlíček
100 Zł/pobyt
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Lyžárna

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
6 km
Vzdálenost od lázní
0,8 km
Zastávka
1,8 km
Aquapark
0,8 km
Sjezdovka
9 km
Běžkování
13,8 km

Tipy na výlet

Jelenia Góra

Jelenia Góra Tip na výlet

Tvrzení, že Jelenia Góra toho hodně pamatuje, nevystihuje úplně, jak starobylé toto město je. Jeho založení se podle legend datuje do začátku 12. století a je připisováno Bolesławowi Krzywoustemu. Návštěvníky zpravidla okouzluje historickým centrem a množstvím architektonických památek. Jelenia Góra je skvělá i jako centrum, ze kterého budete podnikat výlety do okolí. Z města se můžete vydat na túry do všech světových stran. Hrady, zámky, zříceniny, technické i přírodní zajímavosti, jeskyně, to vše čeká na vaši návštěvu.

Více informací
Cieplické termální lázně
Cieplické termální lázně
Polské Krkonoše
Polské Krkonoše
Dinopark Szklarska Poręba
Dinopark Szklarska Poręba