Načerpejte nové síly v hotelu Viktória, který leží přímo v centru lázeňského městečka Sárvár. Těšte se na bohatou polopenzi, relaxaci ve wellness centru zcela bez omezení a také na vstup do oblíbených lázní.

O ubytování

Hotel Viktória ***+, který se skládá celkem ze 3 budov, se nachází přímo v centru maďarského lázeňského městečka Sárvár, v tiché a klidné oblasti vedle desetihektarového arboreta. Jde o ideální lokalitu na odpočinkovou dovolenou, město je navíc plné zajímavých památek a okouzlujících míst. A nesmíme zapomenout ani na hlavní místní atrakci - skvělé termální lázně.

Do těch možná povedou hned vaše první kroky. A co vás zde čeká? Bazénový svět, venkovní koupaliště s tobogány a dalšími atrakcemi a hlavně termální bazény s léčivou vodou. Těch v lázeňské části centra najdete hned 5, včetně 2 venkovních. Kam se vydat po odpočinku v lázních? Udělejte si procházku po městě. Vynechat byste neměli hlavně návštěvu Nádasdyho hradu (200 m), kterému svého času panoval i Ferenc Nádasdy, manžel slavné hraběnky Báthoryové. Za vidění stojí také kašna na Kossuthově náměstí (280 m), která vás zaujme světelnou a hudební show, nebo krásná radnice z 19. století (220 m).

V arboretu (190 m) vedle hotelu potom můžete obdivovat několik stovek druhů květin a dřevin, včetně dubů starých stovky let. Nebo si udělejte procházku k jezeru Csónakázó (1,1 km), aktivnější jedinci mohou využít i místní vodní zábavní park a vyzkoušet si jízdu na elektrickém člunu, vodním skútru a dalších plavidlech. K výletu lákají i okolní města, třeba Szombathely (28 km) s jedinečnou historickou hodnotou - údajně jde dokonce o nejstarší město v Maďarsku, nebo Celldömölk (20,9 km), kde si odpočinete ve vulkanických lázních a můžete ochutnat místní víno, kterému dodává sopečná půda osobitou chuť.

Kde budete spát?

Ubytujete se v jednom ze 30 útulných pokojů a apartmánů v budově A nebo B. V interiéru laděném do jemných barev budete mít naprostý komfort, včetně klimatizace, vlastní koupelny či WiFi připojení.

Dvoulůžkový pokoj Standard se nachází v budově B a je vybavený manželskou postelí, televizí, minibarem, šatní skříní, stolkem s židlí a trezorem. V koupelně najdete sprchový kout a fén. Do pokoje je možné nachystat také přistýlku pro dítě nebo třetí osobu.

Dvoulůžkový pokoj Premium také najdete v budově B. Oproti klasickému dvoulůžkovému pokoji má navíc balkon s krásným výhledem. Nechybí televize, minibar, šatní skříň, stůl s židlí či trezor. Pokoj má také koupelnu se sprchovým koutem a fénem, k manželské posteli je navíc možné přidat přistýlku.

Dvoulůžkový pokoj Superior je umístěný v budově A. Těšit se můžete na stylové vybavení a vlastní balkon nebo francouzské okno. Také zde najdete televizi, minibar a trezor, k vybavení patří i stůl s židlemi k posezení. V moderní koupelně je sprchový kout a fén. Pokoj umožňuje přistýlku.

Apartmán Superior se stylem i vybavením podobá pokoji Superior, součástí apartmánu je ale navíc plně vybavená kuchyně s lednicí, vařičem, dřezem, mikrovlnnou troubou, rychlovarnou konvicí a dalšími nezbytnostmi. Dočkáte se také klasického vybavení ve formě televize, minibaru, stolu, minibaru, trezoru a fénu. Apartmán má balkon či francouzské okno a umožňuje přistýlku.

Pokoj Junior Suite se nachází v budově B a skládá se z oddělené ložnice, obývacího pokoje a kuchyně. V obýváku najdete rozkládací pohovku, která poslouží jako přistýlka až pro 2 osoby, v ložnici je klasická manželská postel. V kuchyni najdete jídelní stůl, spotřebiče a vše potřebné vybavení. Ani zde nechybí televize, trezor, minibar či fén.

Na čem si pochutnáte?

Ve skvělé, moderní hotelové restauraci si můžete vychutnat jídla maďarské a mezinárodní kuchyně. Každé ráno zde na vás bude čekat snídaně ve formě bohatého bufetu s těmi nejčerstvějšími pochutinami. Přes oběd můžete vyzkoušet perličky z denního menu nebo stálice jídelního lístku a na konci dne se můžete těšit na vydatnou večeři o dvou chodech. Vynikající kávu a zákusek vám naservírují v hotelové kavárně, všem hostům je navíc k dispozici zahrada s altánem a grilem.

Kde budete relaxovat?

Wellness centrum si odpočinete ve velké vířivce pro 12 osob s hydromasáží a světelnou terapií, v infrasauně s aromaterapií nebo třeba v solné jeskyni, která má léčivé účinky na dýchací cesty. Za hezkého počasí si skvěle odpočinete také na venkovní terase. K rozhýbání svalstva vám zase poslouží vybavené fitness centrum.

Cestujete s dětmi?

Pro zábavu nejmenších hostů je zde nachystáno venkovní dětské hřiště se zajímavými atrakcemi.

Něco navíc

Větší děti a dospělí si užijí také hernu se 2 kulečníkovými stoly a stolním fotbalem.

Hotel Viktória ***+

Hotel Viktória ***+

Sárvár, Deák F.u.6. , Sárvár
Maďarsko

Provozuje společnost:
S-Palace Kft. IČ: 1809105555


00 36 95/320-525

info@hotel-viktoria.hu

Check In
14:00 - 21:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Fitness
Minibar
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
10 m
Vzdálenost od lázní
1 km
Zastávka
0,6 km