Užijte si krásnou dovolenou na dosah přírodních i kulturních památek se vším komfortem! Ubytujte se v Boutique Hotelu Corso ****, kde na vás čekají nejen stylové pokoje, ale i snídaně formou bufetu. Na výlet můžete vyrazit do Prahy, na hrad Karlštejn či prozkoumávat přírodu Českého krasu.

O ubytování

Boutique Hotel Corso **** se nachází v obci Řevnice, na kraji chráněné krajinné oblasti Český kras, nedaleko Prahy a Karlštejna.

Okolí je doslova rájem pro turisty i cykloturisty. Vydejte se po značených trasách ke zřícenině hrádku Karlík (4,8 km), na hrad Karlštejn (6,3 km) nebo k lomům Velká a Malá Amerika (8,5 km). Nádherné výhledy do širokého okolí se před vámi otevřou na vyhlídce Hvíždinec (3,9 km). Oblíbeným výletním cílem je také chráněná krajinná oblast Český kras (3 km) a její součást národní přírodní rezervace Koda (10,5 km).

V létě přijde vhod přírodní biotop v Radotíně (12,5 km) a ochladit se můžete také v podzemí, při prohlídce Koněpruských jeskyní (14 km), které jsou nejdelším jeskynním systémem v Čechách, nebo při exkurzi do Chrustenické šachty (15,5 km), kde se ukrývá zhruba 600 metrů zpřístupněných chodeb bývalého 8. patra dolu s necelým kilometrem kolejí o důlním rozchodu 450 m a několik stovek exponátů důlní techniky.

Vyrazit můžete také do historického centra Prahy, vzdáleného cca 27 km. Při návštěvě českého hlavního města nesmíte vynechat Staroměstské náměstí se slavným orlojem, Karlův most, Pražský hrad a další významné monumenty. V zimě si pak nenechte ujít kouzelné vánoční trhy na několika pražských náměstích, které patří k nejkrásnějším v Evropě.

Kde budete spát?

Pokoje Hotelu Corso **** jsou citlivě zrekonstruované a opravdu krásné. V každém budete mít k dispozici klimatizaci, trezor, ledničku, rychlovarnou konvici a koupelnu.

  • Pokoj Anka měří 18 m² a je umístěný v historické části budovy. V pokoji najdete manželskou postel a křeslo k posezení. Koupelna je vybavená sprchou.

  • Pokoje Superior 11, 12 a 13 o ploše 36 m² nabídnou manželskou postel nebo oddělená jednolůžka, psací stůl, stolek s posezením a koupelnu se sprchovým koutem. Najdete je v novější části hotelu.

  • Pokoj Deluxe Ladislav, umístěný v historické části budovy, je velký 43 m² a vybavený manželskou postelí, posezením a koupelnou s vanou.

  • Pokoj Deluxe Antonín (31 m²) se nachází v historické části budovy a k jeho vybavení patří manželská postel, psací stůl a pohovka k posezení. Zajímavostí je netradiční sprcha přímo v pokoji.

  • Pokoj Eduard měří 40 m² a najdete jej v historické části hotelu. V pokoji je manželská postel, pohovka k posezení a netradiční sprcha přímo v ložnici.

  • Rodinný pokoj Ignát o ploše 45 m² je umístěn v podkroví a je mezonetový. V pokoji najdete manželskou postel, 2 samostatná jednolůžka, posezení a kuchyňský kout. V koupelně je sprcha.

  • Rodinný pokoj Marie měří 50 m², je mezonetový a nachází se v podkroví. Kromě manželské postele v něm najdete 2 jednolůžka, posezení, kuchyňský kout a koupelnu s vanou.

Na čem si pochutnáte?

V hotelu se servírují snídaně formou bufetu s nabídkou pečiva, sýrů, uzenin, sladkých pokrmů a studených i teplých nápojů. Na dobré jídlo či řízné pivo si můžete zajít také do nedalekého Pivovaru (210 m).

Boutique Hotel Corso ****

Boutique Hotel Corso ****

nám. Krále Jiřího z Poděbrad 2 , Řevnice
Česká republika

Provozuje společnost:
Corso Gastro, s.r.o. IČ: 07117434


+420 558 000 298

info@travelking.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 500 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
50 m
Zastávka
0,2 km
Aquapark
31,3 km

Tipy na výlet

Český kras

Český kras Tip na výlet

Pestrá a rozmanitá krajina, která je tak krásná, že musí okouzlit každého. Český kras najdete jihozápadně od Prahy směrem k Berounu. Jedná se o krajinu se spoustou lesů, krasovými kaňony, roklemi, jeskyněmi a spoustou zvířat a rostlin. Oblast byla roku 1972 vyhlášena jako chráněná krajinná oblast a to na rozloze 130 km2.

Hrad Karlštejn
Hrad Karlštejn
Praha
Praha
Koněpruské jeskyně
Koněpruské jeskyně