Ubytujete se v krásné oblasti CHKO Slavkovský les jen kousek od Karlových Varů. V Hotelu U Zámečku *** vám nebude nic scházet. Těšit se sem můžete nejen na klid přírody, ale i na bohaté wellness s bazénem, vířivkou a saunami. Čeká vás i masáž a výtečné polopenze.

O ubytování

Ubytujte se v přírodě jen kousek od Karlových Varů. Hotel U Zámečku *** se nachází v CHKO Slavkovský les, poblíž Château Cihelny. Kdykoliv si budete moct zajít na procházku do zámeckého parku, nebo vyrazit do centra Karlových Varů, kde budete autem už za čtvrt hodinky.

Karlovy Vary jsou největším českým lázeňským městem, které láká nejen na ozdravné minerální prameny, ale i krásnou architekturu a špičkovou gastronomii. Udělejte si z přírody svého ubytování výlet do centra, kde objevíte Mlýnskou, Vřídelní nebo Tržní kolonádu (9,5 km). Z památek nezapomeňte navštívit barokní kostel sv. Máří Magdalény (9,5 km) nebo pravoslavný chrám sv. Petra a Pavla (12,5 km). Projděte se v lázeňském parku nebo zavítejte do Muzea Jana Bechera (12 km).

Milovníci golfu budou nadšení z blízkosti několika prestižních golfových hřišť. Nedaleko třeba najdete Cihelny Golf Resort (550 m) nebo Golf Resort Karlovy Vary (14,5 km). Tee time na těchto a dalších okolních hřištích vám rádi zajistí na hotelové recepci.

Na výlet se vydejte třeba na hrad Loket (17,6 km) nebo jednu z okolních rozhleden – Diana (7,6 km), Karla IV. (6,9 km) nebo Goethova vyhlídka (12,8 km). Ze všech zajímavých vyhlídek si užijete pohled do lázeňského kraje a kopci v pozadí. Ubytování se nachází přímo v CHKO Slavkovský les, tak si sem rozhodně zajděte na procházku svěží krajinou.

Kde budete spát?

Hotel U Zámečku *** je součástí hotelového komplexu Château Cihelny **** Art Royal Spa Hotel. Nabízí ubytování v dvoulůžkovém pokoji Standard (22 m²), který je jako stvořený pro romantický pobyt v páru.

Komfortně a elegantně zařízený pokoj vám přinese vše, co potřebujete pro dovolenou plnou pohody. Vyspíte se dorůžova na dvoulůžkové posteli v klidu přírody. K pokoji patří vlastní koupelna s vanou a toaletou. Nechybí posezení, psací stůl, kávovar a televize. Samozřejmostí je připojení k WiFi zdarma.

Na čem si pochutnáte?

Restaurace v hotelovém komplexu vás přenese na zámek. Její interiér vás okouzlí ve chvíli, kdy do něj vstoupíte. Další kouzla pak přijdou, až ochutnáte místní gastronomii. Pochutnáte si na výběrových pokrmech, které se připravují převážně z regionálních surovin od menších dodavatelů. Ochutnáte tak čerstvé ryby z Bečovska nebo třeba sýry a jehněčí z Krušnohoří.

K menu vám nabídnou Pilsner Urquell a široký výběr kvalitních vín z celého světa. V letních měsících se můžete těšit na pravidelné grilování na terase.

V prostorách restaurace probíhají snídaně a večeře, na kterých si pochutnáte, pokud jsou součástí vašeho balíčku. Nic vám ale nebrání zajít si sem na něco dobrého kdykoliv během otevírací doby.

Kde budete relaxovat?

Kde jinde si užít odpočinek než v krásné přírodě poblíž Karlových Varů? V Hotelu U Zámečku si vás budou hýčkat! V moderním wellness centru se vám navrátí ztracená vitalita, energie i imunita. Plavat nebo relaxovat můžete ve stylovém vnitřním bazénu s protiproudem, masážními vodopády a letní venkovní terasou. Z bazénu je navíc nádherný výhled do přírody, který pocit pohody ještě umocňuje.

Bazén ale není to jediné, co vás tu čeká. Oddychnete si ve vířivce a prohřejete unavený organismus v jedné ze tří saun – solné, finské a parní. Aby toho nebylo málo, vyberte si z široké nabídky relaxačních a regeneračních masáží.

Něco navíc

Ať už patříte mezi sportovní nadšence, nebo se jen chcete trochu protáhnout, zavítejte do hotelového fitness centra. Je skvělé vybavená a navíc si čas cvičení můžete krátit kocháním se krásným výhledem do zámeckého parku.

Hotel U Zámečku ***

Hotel U Zámečku ***

Cihelny 5 , Karlovy Vary
Česká republika

Provozuje společnost:
VINLAND Golf Services s.r.o. IČ: 01988417


+420 739 281 296

reservation@chateaucihelny.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 400 Kč/noc - do 10 kg
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Fitness
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Minibar
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
5 km
Vzdálenost od lázní
9,2 km
Zastávka
0,5 km

Tipy na výlet

Karlovy Vary

Karlovy Vary Tip na výlet

Karlovy Vary byly založeny již roku 1350 na povel Karla IV. Historie léčby zde trvá již více než 660 let. Zlatou éru a největší rozkvět ale lázně zažívají až 18. a 19. století, kdy získávají celosvětový věhlas a také dnešní architektonicky úchvatnou podobu. Léčivé prameny zde pomocí termálních koupelí a pitné kúry pomáhají k léčbě onemocnění pohybového a trávícího ústrojí a při poruchách látkové výměny.

Nejkrásnější kolonády Karlových Varů:

  • Tržní kolonáda
  • Mlýnská kolonáda
  • Sadová kolonáda
  • Vřídelní kolonáda
  • Všechny kolonády ukrývají prameny, které můžete ochutnat. Pořiďte si v jednom z místních stánků lázeňský pohárek a vydejte se na průzkum. K odpočinku je k dispozici velké množství laviček. Posaďte se a vychutnávejte nezapomenutelnou atmosféru.

Při návštěvě města byste neměli vynechat několik památek a atrakcí. Patří k nim pravoslavný kostel sv. Petra a Pavla, rozhledna Diana, u které se nachází Motýlí dům a výletní restaurace, sklárny Moser a Návštěvnické centrum Becherovka. K procházkám lázeňským lesem zve několik vyhlídek. Nejznámější je vyhlídka Jelení skok, jeden ze symbolů města. K Varům neodmyslitelně patří i tradiční lázeňské oplatky. Při procházkách městem si je můžete vychutnávat jednotlivě v podobě horké oplatky. Celá balení jsou potom v nabídce i v dárkovém provedení a nabízí mnoho příchutí.

Více informací
Slavkovský les
Slavkovský les
Goethova vyhlídka
Goethova vyhlídka
Vřídlo a Vřídelní kolonáda
Vřídlo a Vřídelní kolonáda