Jen 10 km od Karlových Varů se uprostřed nádherné přírody nachází oáza klidu a pohody – zámecký hotel Chateau Cihelny ****. Vaším domovem se během pobytu stanou moderní pokoje s historickými prvky a krásným výhledem do zeleně. Energii načerpáte nejen při lahodných bufetových snídaních a tříchodových večeřích, ale také při relaxaci v luxusním wellness s bazénem, vířivkou a třemi saunami.

O ubytování

Chateau Cihelny **** se nachází na výjimečném místě – v obklopení nádherné přírody a zároveň pouze 10 km od Karlových Varů. Na jednom místě je tady na dosah překrásná severočeská krajina, nejznámější české lázně, atraktivní výletní cíle i prestižní golfová hřiště.

Během pobytu byste rozhodně neměli vynechat návštěvu Karlových Varů, jejichž centrum tvoří lázeňská zóna s pěti kolonádami (10 km), kde můžete okusit účinky 15 minerálních pramenů. Přes Sadovou, Mlýnskou, Zámeckou a Tržní kolonádu se dostanete až ke Vřídelní kolonádě, kterou zdobí slavný pramen Vřídlo. V lázeňském městě a jeho okolí láká k návštěvě sklářské muzeum Moser (10 km), muzeum Becherovky (12 km), porcelánka Thun (17 km) či muzeum Mattoni (25 km).

Kromě Karlových Varů se ze zámečku snadno dostanete i k dalším dvěma městům, která jsou součástí severočeského lázeňského trojúhelníku – Mariánským Lázním (38 km) a Františkovým Lázním (48 km).

Patříte-li k vyznavačům golfu, zajisté vás potěší, že profesionální 18jamkové golfové hřiště Cihelny Golf Resort je vzdáleno jen pár minut chůze od zámečku. V okolí se navíc nachází i další golfová hřiště. Po značených turistických trasách se můžete od zámečku vydat na procházku k přírodním památkám Svatošské skály (3,7 km) a Moučné pytle (1,7 km), případně až na hrad Loket (10 km) s bohatými expozicemi včetně muzea tortury.

Během zimy můžete překrásnou krajinu severních Čech objevovat na běžkách, případně si pobyt zpestřit lyžováním ve Ski areálu Plešivec (38 km) či Ski areálu Klínovec (45 km).

Kde budete spát?

Pokoj Standard Twin (22–24 m²) je vybaven dvěma oddělenými postelemi a vlastní koupelnou s vanou, toaletou, sprchou, fénem a setem kvalitní kosmetiky. Součástí je také WiFi připojení, televize, kávovar, trezor a psací stůl.

Pokoj Standard Double s balkonem (28 m²) má totožné dispozice a vybavení jako dvoulůžkový pokoj Standard, ovšem jeho součástí je navíc balkon s výhledem do přírody a místo oddělených lůžek nabídne dvoulůžkovou postel.

Pokoj Deluxe Double (40–52 m²) nabízí komfortní romantické ubytování s manželskou postelí a vlastní koupelnou s vanou, toaletou, sprchou, fénem a setem kvalitní kosmetiky. Součástí pokoje je také výklenek s pohovkou či malým posezením a krásným výhledem. K vybavení náleží WiFi připojení, televize, kávovar, trezor a psací stůl. Na tento pokoj je možné umístit jednu přistýlku.

Na čem si pochutnáte?

V přízemí zámečku se nachází stylová restaurace s letní terasou. Čeká zde na vás jedinečná atmosféra, příjemná obsluha a skvělá gastronomie připravená z kvalitních regionálních surovin.

Kde budete relaxovat?

Nové síly načerpáte v moderním zámeckém wellness. Srdcem prostoru je vnitřní bazén s protiproudem a masážními tryskami. Dále je součástí sluneční terasa, vířivka a 3 druhy saun – finská, solná a parní. Dopřát si můžete také různé druhy masáží. Relaxační efekt ještě umocní, že je z wellness krásný výhled do zeleně. Pro milovníky sportu je zde fitness s posilovacími i kardio stroji.

Cestujete s dětmi?

V zámečku rádi přivítají i dětské hosty. V restauraci je pro ně připraveno speciální dětské jídelní menu a za poplatek je možné zajistit hlídání či animační program.

Něco navíc

Budova zámečku byla postavena roku 1890 podle projektu významných vídeňských architektů Ferdinanda Fellnera a Hermanna Helmera. Díky citlivé rekonstrukci dnes nabízí moderní ubytování s wellness v jedinečných prostorách s historickými prvky.

Chateau Cihelny ****

Chateau Cihelny ****

Cihelny 5 , Karlovy Vary
Česká republika

Provozuje společnost:
VINLAND Golf Services s.r.o. IČ: 01988417


+420 353 972 411

reservation@chateaucihelny.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 400 Kč/noc - do 10 kg
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Fitness
Půjčovna kol
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
6,1 km
Vzdálenost od lázní
12 km
Zastávka
0,5 km
Aquapark
14 km

Tipy na výlet

Karlovy Vary

Karlovy Vary Tip na výlet

Karlovy Vary byly založeny již roku 1350 na povel Karla IV. Historie léčby zde trvá již více než 660 let. Zlatou éru a největší rozkvět ale lázně zažívají až 18. a 19. století, kdy získávají celosvětový věhlas a také dnešní architektonicky úchvatnou podobu. Léčivé prameny zde pomocí termálních koupelí a pitné kúry pomáhají k léčbě onemocnění pohybového a trávícího ústrojí a při poruchách látkové výměny.

Nejkrásnější kolonády Karlových Varů:

  • Tržní kolonáda
  • Mlýnská kolonáda
  • Sadová kolonáda
  • Vřídelní kolonáda
  • Všechny kolonády ukrývají prameny, které můžete ochutnat. Pořiďte si v jednom z místních stánků lázeňský pohárek a vydejte se na průzkum. K odpočinku je k dispozici velké množství laviček. Posaďte se a vychutnávejte nezapomenutelnou atmosféru.

Při návštěvě města byste neměli vynechat několik památek a atrakcí. Patří k nim pravoslavný kostel sv. Petra a Pavla, rozhledna Diana, u které se nachází Motýlí dům a výletní restaurace, sklárny Moser a Návštěvnické centrum Becherovka. K procházkám lázeňským lesem zve několik vyhlídek. Nejznámější je vyhlídka Jelení skok, jeden ze symbolů města. K Varům neodmyslitelně patří i tradiční lázeňské oplatky. Při procházkách městem si je můžete vychutnávat jednotlivě v podobě horké oplatky. Celá balení jsou potom v nabídce i v dárkovém provedení a nabízí mnoho příchutí.

Více informací
Hrad Loket
Hrad Loket
Naučná stezka Jáchymovské peklo
Naučná stezka Jáchymovské peklo
Božídarské rašeliniště
Božídarské rašeliniště