Pobyt v Praze nikdy nebyl pohodovější a luxusnější. Vydejte se do Congress & Wellness Hotelu Olšanka **** s celou rodinou. Ubytováni budete v pětilůžkovém apartmánu a děti do 10 let mají pobyt zdarma! Užijte si chutnou polopenzi, 3chodové degustační menu s jídly rakousko-uherské kuchyně i neomezený vstup do wellness s bazénem a saunami. Na děti tu čeká dětský koutek i diskotéka.

O ubytování

Vychutnejte si kouzelnou atmosféru historického srdce Evropy z Congress & Wellness Hotelu Olšanka ****. Hotel je umístěn na klidném místě pod Žižkovskou televizní věží (750 m), moderní dominantou Prahy. Přímo před hotelem je zastávka MHD, odkud jste za pár minut v historickém centru, na Václavském náměstí nebo u Národního muzea a dalších nádher našeho hlavního města.

V okolí hotelu najdete krásné Riegrovy sady (1,2 km) s vyhlídkou, Sady Svatopluka Čecha (1,2 km), Bezručovy sady (1,8 km) a park Parukářka (700 m), před ruchem velkoměsta tak můžete kdykoliv uniknout do klidného zátiší stromů. Mezi dominanty pražského Žižkova patří také starý židovský hřbitov (800 m), palác Akropolis (700 m), Vítkovský vrch (1,2 km) s památníkem a sochou Jana Žižky nebo Mezinárodní telefonní a telegrafní ústředna ve Fibichově ulici (750 m).

Při návštěvě Prahy byste neměli vynechat Staroměstské náměstí s orlojem (3,2 km), Tančící dům (3,8 km), Vyšehrad (4,1 km) a Pražský hrad (4,6 km). Pokud ale již "klasické" pražské památky dobře znáte, zkuste prozkoumat méně známá místa. Tajemnou okultní atmosféru si můžete užít v Muzeu alchymistů a mágů staré Prahy (4,9 km) nebo v historické alchymistické dílně Speculum Alchemiae (3,4 km). Do podmořské říše se přenesete ve Světě medúz (4,6 km) o ploše 700 m² a božský klid si užijete v umělé jeskyni Grotta (2,5 km), postavené milionářem Moritzem Gröbem koncem 19. století.

Kde budete spát?

Všechny pokoje hotelu se mohou pochlubit nadstandardním, stylově zařízeným interiérem, kde budete mít vše pro vaše maximální pohodlí. Každý pokoj disponuje vlastní koupelnou se sprchovým koutem a vysokorychlostním WiFi připojením.

  • Dvoulůžkový pokoj (21 m²) je vybavený manželskou postelí nebo oddělenými jednolůžky, psacím stolem, malým posezením, televizí, trezorem a fénem na vlasy.

  • Rodinný pokoj (39 m²) se skládá ze 2 samostatných místností, v každé najdete 2 lůžka, televizi, pracovní stůl, malé posezení a trezor. V koupelně nechybí fén na vlasy.

Na čem si pochutnáte?

Přímo v hotelu naleznete nekuřáckou à la carte restauraci se širokým výběrem nejrůznějších jídel, lobby bar, vinný bar či pivní terasu.

Kde budete relaxovat?

Součástí hotelu je velké sportovní a wellness centrum, které zahrnuje mimo jiné bazén s hodinami aqua aerobiku, kurty na badminton, stolní tenis, fitness centrum, saunový svět, masáže a kadeřnictví.

Congress & Wellness Hotel Olšanka ****

Congress & Wellness Hotel Olšanka ****

Praha, Táboritská 1000/23 , Praha
Česká republika

Provozuje společnost:
Hotel Olšanka, s.r.o. IČ: 26418703


+420 267 092 202

booking@hotelolsanka.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 400 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Fitness
Konferenční místnost
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2,7 km
Zastávka
20 m
Aquapark
15 km