Užijte si Prahu v historické budově bývalého královského soudu v Royal Court Hotelu ***, který leží v parádní lokalitě kousek od centra - na Václavské náměstí dojdete za 15 minut. V ceně je bohatá snídaně a láhev vína.

Ověřeno Travelkingem

“Hotel se nachází v pěkné budově, která nás hned zaujala. Pokoj byl sice menší, ale moderní a útulný. Potěšila nás hlavně láhev sektu na uvítanou a parádní byly i snídaně - bohatý bufet, kde nechybělo šampaňské, fresh džus a spousta dobrot.”

Nikol Chrástová - Marketingový tým
Osobně ověřeno v: Srpnu 2016

O ubytování

Royal Court Hotel *** se nachází v samém srdci Prahy a stane se vaším pohodlným domovem během pobytu v české metropoli. Ke všem nejvýznamnějším památkám se dostanete příjemnou procházkou nebo hromadnou dopravou. Stanice metra I. P. Pavlova je vzdálena jen 500 m, na Václavské náměstí (1 km) dojdete během 15 minut. Během návštěvy Prahy byste rozhodně měli navštívit Vyšehrad (1,5 km), Staroměstské náměstí s orlojem (2,5 km), Pražský hrad (4 km) a Karlův most. Za vidění stojí také Petřínská rozhledna (4 km) obklopená nádhernými zahradami, Tančící dům (1,5 km) či ZOO Praha v Troji, kam se snadno dostanete nejbližším metrem. Spousta zábavy i dokonalý relax na vás čeká v Aquapalace Čestlice (14 km).

Kde budete spát?

Pokoj Standard je určený maximálně pro 2 osoby a 1 dítě do 2 let. Na výběr máte z jednolůžkových i dvoulůžkových postelí, pokoje jsou navíc vybaveny klimatizací, LCD televizí, WiFi připojením a vlastní koupelnou s fénem. Nechybí ani trezor, minibar a set na přípravu čaje a kávy.

Pokoj Superior je oproti variantě Standard větší a ubytuje 2 hosty s možností 1 přistýlky. Nabízí veškerý komfort včetně klimatizace, vlastní koupelny, minibaru či WiFi připojení. Pravou odpočinkovou atmosféru dodává také výhled do zahrady.

Na čem si pochutnáte?

Na nabitý program v ulicích metropole načerpáte každý den energii na snídani ve formě bufetu. Ze široké nabídky pokrmů, teplých jídel či ovoce a zeleniny si vybere úplně každý.

Royal Court Hotel ***

Royal Court Hotel ***

Wenzigova 1873-6 , Praha 2
Česká republika

+420 775 486 609

akce@royalcourthotel.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 12:00
Domácí mazlíček
za 270 Kč/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování za 500 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Baby friendly

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1 km
Zastávka
100 m
Aquapark
14,5 km