Vychutnejte si kouzelnou atmosféru historického srdce Evropy. Při pobytu v TOP HOTELU Praha **** si navíc užijete neomezený vstup do krytého bazénu, vířivky, finské sauny. Těšte se i na vynikající polopenzi. Ubytováni budete v pokoji Executive či Superior.

O ubytování

Jak už název napoívád, tak TOP HOTEL Praha **** najdeme v našem hlavním městě. Hotel je držitelem titulu Czech Hotel Awards 2021 za nejoblíbenější hotel v České republice, takže si můžete být jisti tím nejlepším prostředím i servisem. Prostory hotelu jsou zdobené freskami, vitrážemi, mosaznými lustry, vodními fontánami a množstvím originálních obrazů. Na recepci vás přivítá výzdoba z kamenných desek z onyxu dovezených z Nepálu. Najdete zde i plastiky a díla předního českého fotografa Jadrana Šetlíka.

Kde budete spát?

V pokojích Executive (cca 45 m²) najdete manželskou postel nebo oddělená lůžka a vlastní koupelnu s vanou. Do tohoto pokoje lze umístit maximálně 2 přistýlky.

V pokojích Superior (cca 45 m²) není možnost přistýlky, jsou tak vhodné spíše pro páry než pro rodiny. Najdete zde ložnici s manželskou postelí nebo oddělenými lůžky, pracovní stůl, jednu koupelnu s vanou a další se sprchovým koutem.

Na čem si pochutnáte?

Hotel disponuje 4 restauracemi a 3 bary, kde si hosté mohou pochutnat na české i mezinárodní kuchyni.

Kde budete relaxovat?

Po náročném dni si můžete odpočinout v kouzelných prostorech hotelového wellness centra. Najdete zde velký krytý bazén, vířivku, finskou saunu, eukalyptové inhalace a turbo solárium. Za příplatek si dopřejte relaxační či thajskou masáž, občerstvěte se ve Wellness baru nebo zkuste aqua aerobic.

Něco navíc

Součástí hotelu je unikátní Japonská zahrada se spoustou vzácných dřevin, jezírek a fontán.

Top Hotel Praha ****

Top Hotel Praha ****

Blažimská 1781/4 , Praha 4 - Chodov
Česká republika

+420 267 284 260

revenue@tophotel.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 500 Kč/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování za 140 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Lázně
Restaurace
Fitness
Konferenční místnost
Přednáškový sál
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
10 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
8 km