Chcete si užít aktivně strávenou dovolenou uprostřed Jeseníků? Ubytujte se v hotelu Centrum Stone, vychutnejte si skvělou polopenzi a vydejte se poznávat ta nejznámější místa - Praděd, lázně Karlova Studánka a další.

O ubytování

Centrum Stone Hotel & Sport *** najdete v horní části Vrbna pod Pradědem, ve směru na Karlovu Studánku a Jeseník, a nabídne vám krásný výhled na okolní krajinu. Krásné prostředí Jeseníků přeje zejména výletům pěšky, na kole či na běžkách a v zimě také sjezdovému lyžování.

Nadšení výletnici jistě rádi pokoří horu Praděd (17,5 km) se slavným televizním vysílačem, nebo se vydají objevovat krásy chráněné krajinné oblasti Jeseníky, která hotel obklopuje. Ta okouzlí hustými lesy i pohádkovými rašeliništi. Vyrazit můžete třeba k umělému vodopádu v Karlově Studánce (9,2 km) nebo k vodopádům Bílé Opavy (14,2 km). Prozkoumejte také neobvyklé skalní útvary Kazatelny (16 km), odkud uvidíte až na Kralický Sněžník.

A nudit se rozhodně nebudete ani v zimě. Lyžařský areál SKI Annaberg leží jen 8,5 km od Centra, v okruhu 20 km potom najdete ještě další oblíbená lyžařská centra – Pradědovu arénu (9 km), Ski areál Praděd (18,4 km), Ski areál Kopřivná (14,4 km), Ski areál Myšák (18,1 km), Ski areál Klobouk (20,3 km) a jiné. Nechybí ani pravidelně udržované běžecké tratě, v okolí Vrbna si jich můžete projet přes 50 km.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom z 18 komfortních pokojů. Každý pokoj je vybavený LCD televizí, WiFi připojením a vlastní koupelnou.

  • Dvoulůžkový pokoj zahrnuje manželskou postel a psací stůl či stolek s křesly k posezení.

  • Třílůžkový pokoj je vybavený manželskou postelí, jednolůžkem a pracovním stolem.

Na čem si pochutnáte?

Stylová hotelová restaurace pojme až 60 hostů a nabízí pestrý sortiment jídel, včetně variant vhodných pro děti, vegetariány i milovníky zdravé výživy.

Kde budete relaxovat?

Za relaxací zamiřte do wellness. To zahrnuje vířivku, finskou saunu, infra sauna, parní saunu a také solárium, které si můžete dopřát za příplatek.

Něco navíc

Dominantou hotelu Centra Stone je zábavní centrum. Najdete zde dvě bowlingové dráhy, kulečníkové stoly, ping-pong i posilovnu. Sportovní fanoušci ocení posezení v baru a sledování sportovních přenosů na velkoplošné TV.

Centrum Stone Hotel & Sport ***

Centrum Stone Hotel & Sport ***

Sadová 123 , Vrbno pod Pradědem
Česká republika

+420 777 726 021

petr.kamensky@kamensky.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 200 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Restaurace
Lyžárna
Fitness
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
10 m
Zastávka
0,5 km
Sjezdovka
0,9 km
Běžkování
0,9 km