Dovolená na Liptově je vždy zárukou úspěchu! Ubytujte se v Apartmánech Anička a užijte si krásné výlety, koupání v bazénu nebo v nedaleké přehradě Liptovská Mara, různorodé sportovní vyžití i zasloužený relax v sauně. Těšit se můžete také na chutné servírované snídaně.

O ubytování

Apartmány Anička se nacházejí v obci Liptovské Matiašovce v krásném regionu Liptov, který je dokonalým místem pro dovolenou po celý rok. Na své si zde přijdou sportovci, turisté, milovníci historie i rodiny s dětmi. Těšit se můžete na koupání, výlety či zimní lyžování, o zábavu je zkrátka postaráno.

V létě se můžete vypravit k přehradě Liptovská Mara (6,8 km), která slibuje báječné koupání i vzrušující zážitky v podobě výletu vyhlídkovou plachetnicí nebo wakesurfingu. V okolí najdete také báječné cyklostezky a několik přilehlých památek. Vodním radovánkám se v regionu můžete oddat i během zimních měsíců, a to v aquaparku Tatralandia (8,9 km), největším areálu vodní zábavy ve střední Evropě.

Za poznáním vyrazte do archeologického centra Havránok (12,3 km), keltského opevnění z 1. století př.n.l., nebo do archeoparku Liptovia (21,1 km), uměle vybudovaného areálu, který slouží jako interaktivní muzeum. Za návštěvu stojí také obec Vlkolínec (32,8 km), která je pro svou zachovalou historickou architekturu zapsaná na seznamu UNESCO. Vydat se sem můžete i v zimě, kdy sněhová pokrývka ještě umocňuje krásnou atmosféru místa.

K výletu do přírody zve přírodní rezervace Kvačianska dolina (5,5 km) nebo krásný Poľovnický vodopád (7,3 km). Pokořit můžete také nejvyšší vrch Nízkých Tater – Chopok (31,4 km). V zimních měsících si užijete blízkost několika lyžařských areálů. Zhruba 18 km od ubytování najdete Ski centrum Demänová se 2 sjezdovkami, vyzkoušet můžete také Ski Opalisko (21,3 km) s 5 uměle zasněžovanými trasami nebo Ski centrum Žiar-Dolinky (26,1 km).

Kde budete spát?

Ubytujete se v jednom z 5 útulných apartmánů, které jsou rozmístěné ve 2 budovách. K dispozici budete mít vlastní koupelnu, plně vybavený kuchyňský kout (varná deska, chladnička, mikrovlnná trouba, myčka, varná konvice...), televizi a WiFi připojení.

  • Studio s výhledem do zahrady je jednopokojový apartmán o ploše 20 m² vybavený manželskou postelí a rozkládací pohovkou. Koupelna je vybavená sprchovým koutem.

  • Apartmán s výhledem hory měří 40 m² a nachází se v přízemí. Skládá se ze samostatné ložnice s manželskou postelí a rozkládacím lůžkem a obývacího pokoje s kuchyňským a jídelním koutem. V koupelně je sprchový kout.

  • Apartmán s 1 ložnicí nabídne plochu 35 m² a najdete jej v horním patře. Zahrnuje samostatnou ložnici s manželskou a patrovou postelí a obývací pokoj s kuchyňským a jídelním koutem. V koupelně najdete vanu.

  • Apartmán se 2 ložnicemi je v horním patře. Na velkorysé ploše 70 m² zde najdete 2 samostatné ložnice s manželskou postelí a rozkládacím lůžkem a obývací pokoj s krbem, jídelním koutem a kuchyní. Apartmán má koupelnu se sprchovým koutem.

Na čem si pochutnáte?

V příjemném prostředí se zde podávají vydatné servírované snídaně jako od maminky. Díky vlastní kuchyni přímo na apartmánu si navíc můžete kdykoliv připravit občerstvení podle chuti.

Kde budete relaxovat?

K příjemnému relaxu vám poslouží horká sauna s relaxační místností přímo v areálu. V letních dnech se zase skvěle osvěžíte ve venkovním bazénu.

Cestujete s dětmi?

U ubytování je vybudováno dětské hřiště se spoustou atrakcí, na kterých se vaše děti zabaví na celý den. Těšit se mohou na houpačky, skluzavku, malou lezeckou stěnu, trampolínu či dětský bazének.

Něco navíc

K prozkoumávání okolí vám skvěle poslouží kola, která jsou zde k zapůjčení (za poplatek). Kromě výletů si můžete užít pohodové chvilky na částečně oploceném pozemku se zastřešenou terasou, venkovním krbem a ohništěm. Zahrát si můžete badminton či fotbal a sportovci jistě ocení úschovnu kol a lyží.

Apartmány Anička

Apartmány Anička

Liptovské Matiašovce 141 , Liptovské Matiašovce
Slovenská republika

Provozuje společnost:
MOUNTANIA TRAVEL s.r.o. IČ: 48130508


+420 558 000 298

info@travelking.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 5 €/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Dětské hřiště
Kolárna
Lyžárna
Půjčovna kol
Minibar
Fén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,2 km
Vzdálenost od jezera
4,8 km
Zastávka
1,1 km
Aquapark
8,9 km
Sjezdovka
18,3 km
Běžkování
18,3 km

Tipy na výlet

Kvačianska dolina

Kvačianska dolina Tip na výlet

Vypravte se na příjemnou túru okouzlujícím horským prostředím na Liptově. Kvačianska dolina ukrývá zajímavé přírodní úkazy, uvidíte tu třeba skalní útvary Jánošíkovu hlavu, Medvěda nebo Sovu, dále také různé rokliny. Pokocháte se rovněž fascinujícími výhledy do kaňonu, třeba z Velkého nebo Malého Roháče.

Trasa vyvěrá u významné technické památky – starých vodních mlýnů Oblazy, do kterých můžete nahlédnout a podívat se zblízka na mechanismus výroby elektrické energie vodním tokem.

Putovat budete po dřevěných chodníčcích i žebřících mezi skalními stěnami, cesta tak potěší nejednoho nadšeného dobrodruha. Není však nijak náročná a zvládnou ji bez problému všechny generace turistů. U vstupu do Kvačianské doliny můžete využít placené parkoviště.

Liptovská Mara
Liptovská Mara
Aquapark Tatralandia
Aquapark Tatralandia
Liptovský Mikuláš
Liptovský Mikuláš