Ve stylovém Hotelu Áčko *** na vás čeká dovolená plná zábavy! Vyrazte do podhůří Velké Fatry a ubytujte se jen cca 1,5 km od obřího rekreačního resortu Malinô Brdo. Koupání, vodní sporty, adrenalinové disciplíny, ale i příjemné procházky, návštěvy památek a relax ve wellness, to vše budete mít na dosah. Zázemí vám poskytne útulný apartmán s klimatizací a každý den se posilníte chutnou polopenzí.

O ubytování

Osobitý Hotel Áčko *** se nachází v podhůří Velké Fatry, na kraji rekreačního resortu Malinô Brdo v Ružomberoku. Hotel zaujme už na první pohled nevšední architekturou inspirovanou Flinstoneovými a příjemnou atmosféru navodí udržovaný park před hotelem. Skvělou lokalitu oceníte v létě i v zimě, hotel je perfektním výchozím bodem pro turisty, cyklisty i lyžaře.

Pokud si na dovolené chcete užít především spoustu zábavy a bohaté aktivity, nedaleký Malinô Brdo ski & bike family park (1,5 km) pro vás bude jako stvořený. V létě si tu projedete bike park s 11 traily, včetně velmi vysokých obtížností, vyzkoušíte horské káry, terénní koloběžky a další atrakce. V zimě vás zase čeká parádní lyžovačka na 8 sjezdovkách. A kdyby vám Malinô Brdo bylo malé, navštivte Park Snow Donovaly (28,1 km) s 19 sjezdovkami a největším dětským fun parkem ve střední Evropě.

Těšíte se hlavně na relax? Pak kromě hotelového wellness vyzkoušejte také termální koupaliště Gino Paradise Bešeňová (13,2 km), termální aquapark Tatralandia (28,7 km) v Liptovském Mikuláši nebo lázně v Lúčkách (14,6 km). K letní koupačce potom zve vodní nádrž Hrabovo (1,2 km). Přidat můžete i klidné procházky přírodou, třeba ke skanzenu Vlkolínec(6,1 km) a hradu Likava (5,5 km). V okolí najdete i další památky, přímo ve městě Ružomberok uvidíte třeba novobarokní radnici (1,8 km), kostely sv. Ondreja a sv. Žofie (2,4 km) nebo Mauzoleum Andreje Hlinky (1,9 km).

Kde budete spát?

Ubytujete se v útulném, komfortně vybaveném apartmánu (30 m²), který se skládá ze samostatné ložnice a obývacího pokoje. V ložnici najdete manželskou postel a psací stůl, v obýváku je rozkládací pohovka a křesla k posezení. Součástí apartmánu je také koupelna s toaletou, nechybí klimatizace, WiFi připojení ani televize.

Na čem si pochutnáte?

V prostorné restauraci hotelu si pochutnáte na regionálních jídlech i mezinárodních specialitách. Najdete zde i denní bar, kde si můžete dopřát šálek kávy nebo sklenku něčeho dobrého k pití, a v létě je otevřená také slunná terasa.

Kde budete relaxovat?

Unaveným svalům i mysli ulevíte v moderním wellness centru. To nabízí vyhřívaný plavecký bazén, vířivku pro 4 osoby, finskou saunu, bio saunu a infra saunu. Pokud patříte mezi aktivní jedince, jistě rádi zavítáte i do fitness zóny s posilovacími stroji.

Cestujete s dětmi?

Pro vaše ratolesti je v hotelu nachystaný dětský koutek s hračkami.

Něco navíc

Pokud vám nebude přát počasí, nezoufejte, v hotelu se zabavíte u kulečníku, partií šachů, stolním hokejem či stolním fotbalem.

Hotel Áčko ***

Hotel Áčko ***

Textilná 19 , Ružomberok
Slovenská republika

Provozuje společnost:
ÁČKO a.s. IČ: 31577148


+421 444 332 485

recepcia@hotelacko.sk

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 12 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Restaurace
Dětský koutek
Lyžárna
Fitness
Konferenční místnost
Přednáškový sál
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,5 km
Vzdálenost od lázní
13 km
Zastávka
0,4 km
Aquapark
13 km
Sjezdovka
0,8 km
Běžkování
1,5 km

Tipy na výlet

Ružomberok

Ružomberok Tip na výlet

Město Ružomberok se rozprostírá mezi pohořími Veľká Fatra, Nízké Tatry a Chočské vrchy. Díky své výborné poloze to z něj budete mít blízko přírodním krásám, turistickým stezkám i cyklotrasám v okolí, ale nudit se nebudete ani tehdy, pokud zůstanete ve městě.

Co si prohlédnout v Ružomberku?

  • Mezi významné architektonické památky patří Kostel sv. Ondreja, přímo pod ním si zase budete moci prohlédnout Mauzoleum Andreje Hlinky.
  • Významnou stavbou je i Kostel sv. Žofie anebo už na pohled jedinečný Městský dům.
  • Pokud rádi spojujete procházky s duchovním zážitkem, vydejte se na procházku Kalvárií za městem.
  • S dětmi potom zamiřte za zábavou na Lanovou dráhu Tarzanka
  • O nezapomenutelný kulturní zážitek se postará Galerie Ľudovíta Fully, jíž autor sám daroval okolo 548 svých obrazů, grafik a maleb.
  • Někdejší život na Liptově vám představí Liptovské muzeum, o životě a působení skautů se zase dozvíte více ve Skautském muzeu Václava Rubeše.
Více informací
Bike park Malinô Brdo
Bike park Malinô Brdo
Aquapark Bešeňová
Aquapark Bešeňová
Tarzánie Hrabovo
Tarzánie Hrabovo