Dopřejte si odpočinek v Hotelu Agatka Bratislava **** a zažijte ten pravý komfort přesně podle vašich představ. Užijte si chutnou stravu formou polopenze, welcome drink a poznejte slovenskou metropoli se vším všudy. Dítě do 11,9 let zdarma.

O ubytování

V Hotelu Agatka Bratislava **** na okraji Bratislavy se budete cítit jako v pohádce. Stylový hotel v budově neoklasicistního zámečku ze 17. století leží v těsné blízkosti přírodní rezervace Šúrsky prales a zároveň je to odsud pouze 25 minut do centra města.

Kde budete spát?

Budete ubytováni v dvoulůžkových pokojích s oddělenými nebo manželskými postelemi a možností přistýlky. I když je každý pokoj zařízený v jiném stylu, všechny mají standardně televizi, fén, telefon, případně trezor či minibar. Nechybí samostatná koupelna. V každé je dostupné WiFi připojení. Celkově je v hotelu dostupných 27 pokojů a apartmánů.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci s výhledem na nádvoří si pochutnáte na specialitách domácí i zahraniční kuchyně. Snídaně si vyberete z bohatých švédských stolů. Večeře se skládají celkem ze dvou chodů a budete mít možnost vybrat si z menu podle vaší chuti.

Něco navíc

Skvělou zábavu a sportovní vyžití budete mít blízko během celého pobytu. Přímo v areálu najdete jezdeckou školu se 40 koňmi.

Hotel Agatka Bratislava ****

Hotel Agatka Bratislava ****

Pezinská 901/5 , Chorvátsky Grob
Slovenská republika

+421 911 909 550

info@hotelagatka.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 7 €/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování za 5 €/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Fén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Zastávka
0,3 km
Aquapark
17 km
Sjezdovka
23 km