Zažijte dokonalou letní dovolenou v rakouském Štýrsku! Hotel Landhaus St. Georg **** bude perfektním výchozím bodem pro nejrůznější výlety, těšit se navíc můžete dopravu a lanovky zdarma, vstupy na koupaliště a další výhody. V hotelu na vás potom čekají výtečné snídaně či polopenze a skvělý relax ve wellness se saunami.

Jazykové bariéry se bát nemusíte. Hotel Landhaus St. Georg **** se sice nachází v Rakousku, ale jedná se o slovenský hotel se slovensky hovořícím personálem.


O ubytování

Hotel Landhaus St. Georg **** se nachází v malebném Štýrsku, v obci Gröbming, a je ideálním výchozím cílem pro nejrůznější výlety a další zážitky. Zdolat můžete například Grimming (14,6 km) – nejmohutnější osamoceně stojící horu v pohoří Dachstein, případně další vrcholy jako Gumpeneck (16,9 km) či Kammspitz (16,5 km). Parádními cíli výletů jsou také například vodopády Riesachfälle (33,8 km), jezero Ödensee (41,8 km) či obří ledová jeskyně Dachstein (66,8 km).

Skvělým zpestření dovolené je návštěva zábavního parku Gröbming (3,6 km) s velkým lanovým centrem a dalšími atrakcemi pro malé i velké. Za nerušenou relaxací se vydejte do termálních lázní GrimmingTherme (32,8 km), kde si po aktivitách v horách dokonale odpočinete. Region Schladming-Dachstein nabízí také perfektní podmínky pro dovolenou v zimě. Nejblíže budete mít ski areál Galsterbergalm (9,9 km), mezi milovníky zimních sportů se potom největší popularitě těší ski areály Ennstal (11,7 km), Ski Amadé (37,6 km) či Schladming-Dachstein (32,6 km).

Kde budete spát?

Ubytujete se v útulném, rustikálně laděném pokoji s vlastní koupelnou se sprchovým koutem a WC, televizí s plochou obrazovkou a trezorem.

  • Dvoulůžkový pokoj bez balkonu se nachází v přízemí a je vybavený manželskou postelí a posezením.

  • Dvoulůžkový pokoj s balkonem je vybavený manželskou postelí a nechybí stolek s posezením.

  • Rodinný pokoj zahrnuje ložnici s manželskou postelí a obývací pokoj s rozkládací pohovkou. Součástí je také balkon či terasa.

  • Rodinný apartmán nabídne ložnici s manželskou postelí a obývací pokoj s rozkládací pohovkou, stejně jako balkon či terasu.

  • Apartmán ve věži zaujme prostornou obývací zónou a balkonem s výhledem na pohoří Gröbminger. Nechybí manželská postel.

Na čem si pochutnáte?

Hotelová restaurace se zaměřuje na poctivá domácí jídla a rakouskou i mezinárodní kuchyni. Pochutnejte si třeba na výtečných knedlících, pečených žebrech nebo jablečném štrúdlu jako od maminky.

Kde budete relaxovat?

K odpočinku využijte moderní wellness zónu, kde se prohřejete ve finské, parní nebo infrasauně a následně si užijete příjemné rozjímání v relaxační místnosti s čajovým barem.

Hotel Landhaus St. Georg ****

Hotel Landhaus St. Georg ****

Kulmweg 555 , Gröbming
Rakousko

Provozuje společnost:
LANDHAUS GB GmbH IČ: FN492598i


+43368522740

info@st-georg.at

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 12 €/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Restaurace
Lyžárna
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Česky hovořící personál
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,6 km
Zastávka
0,6 km
Sjezdovka
9,2 km
Běžkování
0,9 km

Tipy na výlet