Hotel ever.grün KAPRUN **** v rakouských Vysokých Taurách nabízí nejen únik z ruchu města a dechberoucí výhledy na okolní krajinu oblasti Zell am See, ale také možnost relaxu ve wellness se saunovým světem a vnitřním i venkovním bazénem na střeše s terasou. V okolí hotelu pak naleznete mnoho míst na výlety, včetně Zellského jezera, po kterém se můžete projet lodí a obdivovat panorama hor, nebo třeba ledovec Kitzsteinhorn, na kterém můžete stavět sněhuláka i uprostřed léta.

O ubytování

Hotel ever.grün KAPRUN **** v obci Kaprun vám umožní objevit krásu rakouského Národního parku Vysoké Taury ve východních Alpách a prozkoumat rozmanitou krajinu oblasti Zell am See. V okolí hotelu máte na výběr hned několik možností na výlety. Můžete se vydat na túru po nedalekých horách, včetně horského ledovce Kitzsteinhorn (12,7 km), obdivovat sílu přírody v soutěsce Sigmund Thun Klamm (2,9 km), plavit se po Zellském jezeře (6 km) nebo si zahrát golf na hřištích Kitzsteinhorn a Schmittenhöhe (5,2 km). Pokud budete mít dostatek času, určitě stojí za to navštívit Kimmelské vodopády (51,7 km), což jsou jedny z nejvyšších a nejkrásnějších vodopádů Evropy.

Přímo ve městě Kaprun na vás čeká hrad Kaprun (1,2 km) ze 12. století, bobová dráha Alpine Coaster Maisi Flitzer (1,1 km) nebo lázně Tauern Spa (2,1 km). Ani za špatného počasí se však nebudete nudit. Za návštěvu totiž stojí také kaprunské muzeum (1 km) nebo muzeum veteránů (750 m).

V zimních měsících můžete turistické boty vyměnit za lyže či snowboard a vydat se hned do několika nedalekých ski areálů. Na výběr budete mít například již zmiňovaný horský ledovec Kitzsteinhorn (12,7 km), lyžařská střediska Maiskogel (1,1 km) a Lechnerberg (1,2 km), která jsou ideální pro rodiny s dětmi a začínající lyžaře, vrchol Schmittenhöhe (10,1 km) s rozmanitým terénem a bohatou nabídkou obtížností sjezdovek nebo resort Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn (26,5 km) s 270 km sjezdovek.

Kde budete spát?

Hotel nabízí hned tři druhy pokojů, které budou vám i vašim cestovním plánům jako ušité na míru.

Urban Living XS (18 m²) je ze všech tří pokojů nejmenší, ale zato nejútulnější. Je určen pro maximálně dvě osoby a najdete v něm manželskou postel, televizi, WiFi připojení a vlastní koupelnu. Každý pokoj navíc disponuje balkónem, na kterém si v klidu a soukromí vychutnáte krásy okolní hornaté krajiny. Veškeré cennosti si navíc budete moci uschovat do pokojového trezoru.

Urban Living S (22 m²) se od předchozího pokoje liší tím, že je větší, takže pokud si chcete ve dvou užít více místa, tato varianta je určena přímo pro vás. Vybavení je stejné jako na pokoji Urban Living XS, tedy manželská postel, televize, WiFi připojení, trezor, vlastní koupelna a některé mají i balkón.

Urban Living M (28 m²) je největším z nabízených pokojů, a vejdou se proto do něj až tři osoby. Navíc v něm najdete pohodlnou rozkládací pohovku, kterou v případě, že cestujete ve třech, můžete použít jako další postel. Ostatní vybavení je stejné jako u předchozích pokojů.

Na čem si pochutnáte?

Snídaně se podávají až do 12 hodin formou bufetu s rozmanitou nabídkou zdravých regionálních a sezónních pochutin. Hotel přitom nezapomíná ani na vegetariány či vegany, takže si každý přijde na své.

Večer na vás bude čekat bohatý bufet, jenž spojuje orientální kuchyni s tím nejlepším z Alp. Nabídka bufetu se navíc každý den obměňuje, takže budete moci ochutnat pestrou škálu těch nejrůznějších pokrmů alpské i orientální kuchyně připravených z čerstvých lokálních surovin, včetně blízkovýchodního předkrmu mezze, nejrůznějších dipů, hummusu, tahini, ale také ryb a kuřecího a jehněčího masa. K dispozici jsou opět vegetariánské i veganské varianty.

Všechna jídla jsou navržena a připravena s ohledem na zdraví a pohodu každého návštěvníka, aby si každý mohl celý pobyt užít na maximum.

Milovníky gastronomie pak může zaujmout, že večeře se připravují přímo před očima hostů.

Kde budete relaxovat?

Od ruchu uspěchaného města si v srdci klidných malebných hor odpočinete v hotelovém wellness. Relax a pohodu vám nabídne střešní bazén s terasou, kde se můžete klidně celý den slunit nebo se osvěžit ve sluncem zalité vodě bazénu.

Uvnitř se zase můžete prohřát v parní lázni nebo sauně, které v hotelu najdete hned tři: saunu, kam můžete zamířit po koupání v bazénu ještě v plavkách, organickou saunu s nižšími teplotami a finskou saunu pro ty, kteří si libují ve vysokých teplotách. Po sauně na vás bude čekat ledová fontána, vnitřní bazén a odpočinková zóna s lehátky.

Cestujete s dětmi?

Hotel nabízí možnost zapůjčení dětské postýlky zdarma.

Něco navíc

Pokud cestujete se psem, hotel pro vašeho čtyřnohého mazlíčka připraví deku, misku a dobrůtky, aby byl pobyt příjemný pro všechny.

Hotel ever.grün KAPRUN ****

Hotel ever.grün KAPRUN ****

Imbachstraße 5 , Kaprun
Rakousko

Provozuje společnost:
Rudolfshof Betriebs GmbH IČ: FN440414v


+43 6547 20 610

willkommen@evergruen.at

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 15 €/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování za 12 €/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Lyžárna
Fitness
Konferenční místnost
Fén
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,6 km
Vzdálenost od jezera
5 km
Zastávka
1 km
Sjezdovka
0,3 km
Běžkování
1,1 km

Tipy na výlet

Ledovec Kitzsteinhorn

Ledovec Kitzsteinhorn Tip na výlet

Ať je léto nebo zima, zde si vždy můžete skvěle zalyžovat. Ledovec Hornsteiner je dominantou Kaprunu a dosahuje vrcholu 3 203 metrů nad mořem. Zatímco horolezci jej těžce zdolali poprvé roku 1828, od roku 1965 se můžete téměř na jeho vrchol dopravit lanovkou. Čeká vás tam dechberoucí výhled na jezero Zeller See a okolní vrcholy. Především ale možnost lyžování po celý rok je tím pádným argumentem, proč jej navštívit.

Zell am See
Zell am See
Soutěska Sigmund Thun Klamm a jezero Klammsee
Soutěska Sigmund Thun Klamm a jezero Klammsee
Hrad Kaprun
Hrad Kaprun