Užijte si parádní dovolenou v polských Beskydech! Vyrazte do Country Clubu Żywiec, odkud to budete mít jen kousek ke skvělým výletním cílům, historickým i přírodním památkám a lyžařským areálům. Těšit se můžete na moderní ubytování, bohaté snídaně formou bufetu a skvělý relax ve wellness centru s bazénem, vířivkou a infrasaunou.

O ubytování

Country Club Żywiec se nachází v krásném regionu na jihu Polska, v blízkosti města Żywiec, které leží v kotlině mezi Beskydami a Żywieckým jezerem. Okolí nabízí parádní výletní cíle, nádhernou přírodu i řadu možností pro sportovní a rekreační vyžití.

Město Żywiec je proslavené pivovarnictvím a jeho dominantou je zámek Żywiec s přilehlým parkem a muzeem piva. V centru města můžete obdivovat staré náměstí, historické kostely a tradiční architekturu. Více o místní historii a regionální kultuře se dozvíte také ve skanzenu ve vesnici Ślemień, kde si můžete prohlédnout staré chalupy a poznat lokální folklór.

V zimě zamiřte do oblíbeného střediska Szczyrk, které nabídne 41 km sjezdovek všech obtížností, nebo do menšího horského městečka Korbielów, odkud můžete vyrazit na vrchol Pilsko, druhý nejvyšší horu Beskyd. Z přírodních krás můžete na svých výletech obdivovat také vodopády Kaskady Rodła nebo horu Żar.

Na čem si pochutnáte?

V útulné restauraci s terasou si pochutnáte na regionálních i mezinárodních specialitách, připravených z těch nejlepších lokálních surovin.

Kde budete relaxovat?

Užijte si relax v moderním wellness centru. Čeká zde na vás krytý bazén s protiproudem, vodními prvky, vířivkou a dětským bazénkem. Prohřát se můžete v infrasauně a k protažení svalů poslouží posilovna.

Cestujete s dětmi?

K dispozici je vnitřní herna, kde se nejmenší hosté spolehlivě zabaví nejen při nepřízni počasí.

Country Club Żywiec

Country Club Żywiec

Kiełbasów 24 , Jeleśnia
Polsko

Provozuje společnost:
Solaris International Sp.z o.o IČ: 356835217


+420 558 000 298

info@travelking.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 80 Zł/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětské hřiště
Lyžárna
Fitness
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
8,2 km
Zastávka
1,2 km
Sjezdovka
6 km

Tipy na výlet

Muzeum pivovarnictví v Živci

Muzeum pivovarnictví v Živci Tip na výlet

Muzeum, které můžete ochutnat. Tak zní motto populárního Muzea pivovarnictví v polském Živci. Nachází se v původním pivovaru z roku 1856 a slibuje hluboký vhled do tradice a historie oblíbeného nápoje střední Evropy. Expozice zahrnuje jak historické artefakty, tak interaktivní prvky, které návštěvníky provedou celým procesem vaření piva.

Součástí prohlídky je také návštěva historických sklepů, kde se návštěvníci seznámí s tradičními metodami uchovávání piva v dřevěných sudech. Nebyla by to ale plnohodnotná návštěva pivovaru, kdybyste tradiční pivní recepturu nemohli ochutnat. A tak se můžete těšit i na degustaci.

Pivovar v Živci založil v roce 1856 arcivévoda Albrecht Friedrich Habsburg a vytvořil tak jedno z nejznáměnějších pivovarnictví v Evropě. O 150 let později se v jeho prostorách otevřelo muzum, které vás zve na fascinující podívanou do nejstarší části komplexu.

Polské Beskydy
Polské Beskydy
Beraní hora
Beraní hora
Ski areál Szczyrk Mountain Resort
Ski areál Szczyrk Mountain Resort