Zavítejte do polského města Świeradów-Zdrój a užijte si krásnou lázeňskou atmosféru a skvělé výletní cíle – stezku v oblacích, vodopády, hory i horské chaty. V Hotelu Kaja Medical&Spa *** si navíc vychutnáte výtečnou polopenzi i relax ve wellness s bazénem, vířivkou, saunou a solnou jeskyní.

O ubytování

Hotel Kaja Medical&Spa se nachází v lázeňském městě Świeradów-Zdrój na jihu Polska ve vzdálenosti jen 8 km od hranic s Českem. Skládá se ze tří budov, z nichž dvě byly postaveny začátkem 20. století. Díky přítomnosti léčivých termálních pramenů a nádherné přírodě polské části Jizerských hor si zde užijete nerušený odpočinek i aktivní dovolenou v každém ročním období.

Kromě malebného středu města s lázeňskou promenádou můžete navštívit například nedalekou stezku v oblacích (800 m), ze které je dechberoucí výhled na lázeňské městečko i okolní vrcholy. Za výhledem se vydejte i na rozhlednu na vrcholku Czerniawska kopa (7,9 km), odkud uvidíte malebný kraj pod sebou jako na dlani. Příjemnou procházkou se potom dostanete třeba i k vodopádům na řece Kwisa (3,2 km).

Své oblíbené zimní sporty si užijete v moderním lyžařském areálu SKI&SUN (1,8 km), jehož součástí je více než 2 500 m dlouhá sjezdovka. Na vrchol hory Stóg Izerski vás po celý rok vyveze lanovka. Terén je zde navíc ideální pro běžkování. Z vrcholu Stóg Izerski vede oblíbená běžecká trasa o délce 19,5 km do obce Jakuszyce. Po cestě se můžete zastavit na vyhlášenou regionální specialitu: palačinky v horské chatě Chata Górzystów (7,1 km).

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci se podávají tradiční polská jídla i originální speciality. K posezení u šálku kávy, sklenky vína nebo exotického koktejlu potom využijte příjemný bar.

Kde budete relaxovat?

Za skvělým relaxem zavítejte do wellness centra, kde oblažíte tělo i ducha v bazénu a vířivce, sauně i solné jeskyni. V létě si užijete i příjemné rozjímání na slunné terase s lehátky.

Něco navíc

Rozhýbat se můžete v místním fitness centru a hostům je k dispozici také ohniště a venkovní krb.

Kaja Medical & Spa

Kaja Medical & Spa

Piłsudskiego 2/4 , Świeradów-Zdrój
Polsko

Provozuje společnost:
„KAJA” Katarzyna i Tomasz Krzeszewscy Spółka Jawna IČ: 932242204


+420 558 000 298

info@travelking.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 20 Zł/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětské hřiště
Lyžárna
Fitness
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,6 km
Vzdálenost od lázní
100 m
Zastávka
100 m
Aquapark
1,5 km
Sjezdovka
1,2 km

Tipy na výlet

Ski & Sun Świeradów Zdrój

Ski & Sun Świeradów Zdrój Tip na výlet

Přes léto turistika a cyklistika uprostřed krásné přírody, přes zimu lyžování a běžkování, to je Ski & Sun Świeradów Zdrój. Zábava pro celou rodinu plná pohybu čeká na každého, kdo upřednostňuje aktivní odpočinek. Lanovkou vyjedete pohodlně až tam, kde se otevírá krásný výhled do krajiny polských hor.

Stezka v oblacích Świeradów-Zdrój
Stezka v oblacích Świeradów-Zdrój
Dinopark Szklarska Poręba
Dinopark Szklarska Poręba
Vodopád Szklarki
Vodopád Szklarki