Vyrazte za krásami polských Tater a ubytujte se krásném Penzionu Orlik jen kousek od Zakopane. Vychutnejte si bufetovou snídani i relax ve wellness s vířivkou, saunou a vyhřívaným venkovním bazénem. Využijte také slevu do nedalekých termálů a prožijte den na vodních atrakcích.

O ubytování

Penzion Orlik najdete v obci Bukowina Tatrzańska, jen kousek od impozantních vrcholů polských Tater. Díky ubytování získáte výbornou polohu pro objevování nádherné přírody i okolních atrakcí. Co můžete v okolí zažít?

Milovníci aktivní dovolené budou mít radost z množství cyklistických a pěších tras, po kterých se v létě vydáte do hor za překrásnými výhledy. Z přírodních zajímavostí si určitě naplánujte výlet k působivému vodopádu Siklawa (12,5 km). Vyšplhejte nebo se nechte vyvézt lanovkou na Kasprov vrch (16,5 km) a navštivte slavné jezero Mořské oko (18 km). Daleko to nebudete mít ani do populárního střediska Zakopane (15 km), které je výchozím bodem pro pěší túry i zimní sporty.

Na své si přijdou i ti, kteří dávají přednost relaxu. Jen kousek od ubytování čekají na vaši návštěvu termály Bukovina (1,4 km). Tento vodní zábavní park potěší malé i velké návštěvníky. V areálu se vykoupete ve venkovních i vnitřních bazénech s ozdravnou vodou o teplotě 30–38 °C. Vyřádíte se na také tobogánu, skluzavce a spoustě dalších atrakcí.

V zimě se do okolí sjíždí lyžaři a snowboardisté ze široka daleka. Okolní svahy totiž poskytují ideální podmínky pro zimní sporty. Nejbližším skiareálem je Turnia (1,6 km) s 8 vleky a lanovkami. Mezi vyhlášené sjezdovky v bezprostřední blízkosti ubytování patří dále Rusin-Ski, Kotelnica, Małe Ciche, Hawrań, Koziniec, Litwinka. Tratě mají různé úrovně obtížnosti, jsou pravidelně upravované a v noci osvětlené.

Kde budete spát?

Ubytujete se v jednom z nápaditě zařízených pokojů s interiérem z přírodních materiálů, který je vybavený stylovým dřevěným nábytkem, regionálními dekoracemi a většinou má balkon s výhledem na Tatry. Samozřejmostí je vlastní koupelna se sprchovým koutem, toaletou a fénem.

K vybavení náleží psací stůl, šatní skříň, LCD televize a bezplatné připojení k WiFi. Nechybí ani set s rychlovarnou konvicí a čajem či kávou a hotelová kosmetika.

Na výběr máte ze tří možností:

  • Dvoulůžkový pokoj Classic s manželskou postelí, kterou lze rozložit na dvě samostatné postele. V pokoji je dále k dispozici rozkládací pohovka, na které se pohodlně vyspí další 2 osoby. Pokoj má plochu 17 až 23 m².

  • Dvoulůžkový pokoj LUX uspokojí i náročnější hosty. Je zařízený manželskou postelí, kterou lze rozložit na dvě samostatné postele. Měří 25 až 25 m² a má navíc k dispozici ledničku. Vybrat si lze pokoj bez přistýlky nebo s přistýlkou, která má podobu rozkládacího lůžka pro max. 2 osoby.

  • Apartmán Deluxe tvoří dvě místnosti – ložnice s manželskou postelí a obývací pokoj s palandami pro děti do 12 let. Celkem tak apartmán ubytuje až 4 hosty. Pokoj měří cca 50 m². K dispozici je kuchyňský kout s veškerým vybavením, lednicí, myčkou, indukční varnou deskou a toustovačem. Nechybí ani jídelní stůl se židlemi a dvě 43" LCD televize.

Na čem si pochutnáte?

V Penzionu Orlik najdete restauraci s krásným elegantním interiérem, ve kterém ochutnáte tu nejlepší horskou kuchyni.

Vyberete si z menu plného regionálních i mezinárodních specialit připravovaných z čerstvých a kvalitních surovin. Rozhodně nezapomeňte ochutnat ORLIK burger nebo dezert a'la Orlík s horkými malinami, který vytvoří skvělou sladkou tečku po obědě i večeři.

V restauraci si kromě výtečného jídla dopřejete také drinky, kávu a zákusky. Pokud máte součástí balíčku snídani, zavítáte do prostor restaurace každé ráno za výtečným bufetem.

Kde budete relaxovat?

V penzionu najdete SPA zónu s pohádkovým interiérem, ve kterém se vám bude relaxovat, jako nikdy předtím. Odpočinete si ve vířivce s masážními tryskami a vodou o teplotě 36 ºC, u které se nachází relaxační zóna s lehátky a barelem se studenou vodou.

Prohřejete se ve finské nebo parní sauně, kde utužíte svou imunitu a na chvíli zapomenete na stres i starosti. Návštěva SPA zóny vám jednoduše dodá spoustu sil pro další horská dobrodružství.

Nově se můžete těšit také na venkovní bazén s vyhřívanou vodou, ve kterém se vykoupete v jakémkoliv počasí.

Pensjonat Orlik

Pensjonat Orlik

Tatrzańska 24A , Bukowina Tatrzańska
Polsko

Provozuje společnost:
Wioleta Kowalczyk IČ: 121218320


+48 508-636-608

kontakt@pensjonatorlik.pl

Check In
od 16:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Lyžárna
Minibar
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,9 km
Zastávka
0,4 km
Aquapark
1,4 km
Sjezdovka
1,6 km
Běžkování
6,5 km

Tipy na výlet

Termální lázně Bukovina

Termální lázně Bukovina Tip na výlet

Cítíte to teplo? To se vám rozehřívá krev už jen při čtení o oblíbených polských Termálech Bukovina. Místní voda o teplotě 30-38 °C se získává z hloubky 2,4 kilometrů, působí příznivě na nejrůznější kožní, kloubní i srdeční onemocnění. Užít si ji můžete v několika vnitřních a venkovních termálních bazénech, nechybí ani toogány a atrakce pro děti i dospělé. V areálu je i rozlehlý saunový svět, ve kterém nastartujete metabolismus i úspěšný den. Lázně jsou otevřené každý den od 9:00 do 22:00 hodin. Celodenní vstupenka pro dospělého vyjde na 69 zł (asi 420 Kč), přikoupit si můžete i vstup do saunového světa za 10 zł (asi 60 Kč).

Více informací
Zakopane
Zakopane
Polské Tatry
Polské Tatry
Pleso Mořské oko
Pleso Mořské oko