Přímořský Neptuno Resort & Spa **** vás okouzlí příjemnou atmosférou, útulnými pokoji a moderním wellness centrem s vířivkami a saunami. Velkým lákadlem je také místní kuchyně – pochutnáte si na vynikající polopenzi z lokálních produktů. Vzdálenost jen 750 m od pláže je na letní dovolenu ideální, na výlet pak můžete vyrazit třeba do nedalekého Kolobřehu.

O ubytování

Neptuno Resort & Spa **** se nachází v městečku Dźwirzyno, jen 13 km od známého Kolobřehu a 750 m od břehu Baltského moře. Přímořská lokalita láká na krásné, čisté, písečné pláže a malebnou okolí přírodu.

Přímo ve městě můžete vyzkoušet celou řadu aktivit. Populární je samozřejmě plavání a relax na pláži, aktivnější jedinci se ale jistě rádi pustí i do windsurfingu, kitesurfingu a dalších vodních sportů. Vyrazit můžete i do Centra sportu (1,8 km), kde budete mít k dispozici basketbalové, volejbalové a fotbalové hřiště, tenisový kurt, posilovnu, skate park či hřiště na minigolf. Nebo si projděte Stezku zdraví (600 m) v nedalekém borovém lese a vyzkoušejte si 15 cvičebních stanovišť.

K výletu potom láká nedaleký Kolobřeh (13 km), kde najdete známý maják z přelomu 19. a 20. století, konkatedrální baziliku Nanebevzetí Panny Marie ze 14. století a krásné Kolobřežské molo o délce 220 metrů. Milovníky vojenské tematiky jistě nadchne centrum Bastion (23 km), kde se můžete projet tankem a koupit si vojenské oblečení či vybavení. Na kraji města potom čeká zábavní park Zieleniewo (12,2 km) inspirovaný westernovou tematikou, kde najdete i minizoo a různé adrenalinové atrakce.

Moře a pláže

Chůzí to budete mít od pláže cca 10 minut. Těšit se můžete na písečnou pláž Dźwirzyno, na kterou navazují další pláže, ať se tak vydáte jakýmkoliv směrem, místo ke koupání se vždy najdete. Pláž Dźwirzyno je široká, lemovaná borovicemi a prastarými duby, s mírným sestupem do vody, díky čemuž je vhodná i pro rodiny s dětmi.

Za vodními radovánkami můžete vyrazit i na nedalekou pláž Grzybowo (6,5 km). Ta nabízí různorodé vyžití, včetně vodních sportů. Stejně jako u pláže Dźwirzyno, i zde je samozřejmostí světlý písek a čistá voda.

Kde budete spát?

Ubytujete se v jednom z 99 útulných pokojů s interiérem laděným do neutrálních barev a rustikálního stylu. Samozřejmostí bude vlastní koupelna s fénem a toaletními potřebami, WiFi připojení a televize. V každém pokoji najdete také malou chladničku, set na přípravu kávy a čaje a sadu na pobyt na pláži – 2 lehátka a slunečník.

  • Pokoj Classic je umístěný ve vedlejší budově a představuje pohodlnou variantu pro páry. Má plochu 14 m² a je vybavený dvoulůžkovou postelí a toaletním stolkem. Pokoje tohoto typu jsou orientované na západ a mají přístup na balkon či terasu.

  • Pokoj Comfort se nachází ve vedlejší budově propojené s hlavní. S plochou 21 m², dvoulůžkovou postelí a rozkládací pohovkou pohodlně ubytuje až 4 osoby. Z těchto pokojů směřujících na východ budete mít přístup na balkon či terasu.

  • Pokoj Lux najdete v hlavní budově a jeho okna směřují na jih. Z pokoje budete mít také přístup na balkon či terasu. Na ploše 22 m² se ukrývá dvoulůžková postel, rozkládací pohovka (2 přistýlky) a toaletní stolek.

Na čem si pochutnáte?

V restauraci Neptuno můžete ochutnat to nejlepší z polské i mezinárodní kuchyně. Všechna jídla jsou připravovaná z těch nejčerstvějších surovin od lokálních dodavatelů a neobsahují žádná uměla barviva či dochucovadla. A zkrátka nezůstanou ani vegetariáni, vegani či hosté s bezlaktózovou a bezlepkovou dietou.

Kde budete relaxovat?

Hotelové wellness centrum zahrnuje kabinu s aromaterapií a solnou inhalací, suchou saunu, parní lázeň, ochlazovací vědro, zážitkové sprchy, velké vířivky a relaxační zónu s vyhřívanými lavicemi. Samozřejmě nechybí ani nabídka masáží a zkrášlujících procedur, kterými si můžete vylepšit den.

Pro milovníky pohybu je připravená také fitness zóna s moderními přístroji TechnoGym a dalším tréningovým vybavením.

Cestujete s dětmi?

Hotel si na své pověsti zařízení vstřícného k rodinám a dětem zakládá, dokonce za "family friendly" přístup získal již několik ocenění. Pro pohodlí dětí i rodičů jsou v hotelu k zapůjčení dětské postýlky, přebalovací stoly, koupelnové stoličky, vaničky a nočníky. V restauraci nechybí dětské menu a v televizi jsou naladěné mimo jiné dětské kanály. Malí hosté si navíc mohou užít i relaxační zážitek, a to s plnou parádou – pro děti je totiž v nabídce také speciální masáž a manikúra/pedikúra.

Zajištěná je i spousta zábavy – pestrá skandinávská herna v hotelovém lobby, herna Wioska Troli s dřevěnými hračkami a dětským nábytkem, multimediální herna, zahradní herna Duna s hračkami a konzolí PlayStation, konzole Xbox, dětský koutek v restauraci, divadla a show, venkovní hřiště s dřevěnými domky, prolézačkami, lezeckou stěnou, trampolínou a dalšími atrakcemi.

Něco navíc

V hotelu si můžete zapůjčit stolní hry, knihy, jízdní kola (včetně dětské sedačky a helmy), hole na Nordic walking a další sportovní náčiní, budova je navíc obklopena zelenou zahradou a hřištěm na plážový volejbal. V případě nepřízně počasí se zabavíte u stolního fotbalu či kulečníku.

Skvěle postaráno bude i o vaše mazlíčky, kteří jsou koneckonců také rodina. Po předchozí domluvě je možné na pokoj nachystat misku, pelíšek a pytlíky k úklidu při venčení.

Neptuno Resort & Spa ****

Neptuno Resort & Spa ****

ul. Wyzwolenia 25 , Dźwirzyno
Polsko

Provozuje společnost:
Neptuno Sp. z o.o. IČ: 386313783


+48 94 358 54 28

rezerwacje@neptuno.pl

Check In
od 16:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 85 Zł/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování za 50 Zł/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Fitness
Půjčovna kol
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,7 km
Vzdálenost od moře
100 m
Zastávka
0,4 km
Aquapark
9,1 km

Tipy na výlet

Maják v Kołobrzegu

Maják v Kołobrzegu Tip na výlet

Dominantou Kolobřehu, polského lázeňského města, je krásný cihlový maják. Jedná se o polskou kulturní památku zapsanou na Seznamu kulturních památek už v roce 1964. Maják je vysoký 26 metrů a funguje zároveň i jako rozhledna. Ze svých ochozů vám nabídne nádherný výhled na hladinu Baltu i celý Kolobřeh. Dostanete se na ni však pouze v letních měsících, kdy si kromě vyhlídky do dáli můžete užít skvosty mineralogického muzea. Nicméně návštěvu tohoto místa, byť jen zvenčí, doporučujeme v kterémkoliv ročním období.

Molo v Kołobrzegu
Molo v Kołobrzegu
Lázně Kołobrzeg
Lázně Kołobrzeg
Bazylika Konkatedralna
Bazylika Konkatedralna