Vyrazte do maďarské Šoproně, ubytujte se v Hotelu Lővér ***superior a užijte si dovolenou plnou relaxace, poznávání i aktivit. Prostředí malebného historického města a hotel obehnaný krásným lesem budou doslova balzámem na duši. O uvolnění těla se zase postará wellness zóna s bazénem a saunami a energii načerpáte z bohaté polopenze. Následně ji můžete využít k výletům po památkách nebo se vyřádíte v lanovém centru či na bobové dráze. Dle varianty vás čeká také vstup do plaveckého bazénu a parádních termálních lázní Hegykő SÁ-RA.

Ověřeno Travelkingem

“Okamžitě mě nadchlo prostředí hotelu, který se nachází v klidné části lesoparku. Hotel je jako dělaný pro rodiny s dětmi. Dostatečně se tu mohou vyřádit na různých místech – ve wellness, dětském koutku, v herně a na venkovním hřišti s prolézačkami a obří šachovnicí. A zabaví se zde i dospělí. Užili jsme si relaxaci ve wellness, společné chvilky v herně a s radostí jsme navštívili také bar s výbornými míchanými nápoji. V okolí hotelu je dostatek naučných stezek, kde lze vypotit výbornou a bohatou hotelovou stravu. Sem se ještě rozhodně vrátíme.” Přečtěte si celou recenzi

Vladimír Dvořák - Obchodní tým
Osobně ověřeno v: Květnu 2022

O ubytování

Hotel Lővér ***superior najdete v maďarském městě Šoproň, nedaleko rakouských hranic. V hotelu obklopeném krásným lesem si dokonale odpočinete, mimo jiné díky vlastnímu wellness centru. Na dosah ale budete mít i spoustu historických památek, zajímavých atrakcí a příležitostí k nejrůznějším aktivitám. Dovolenou si zde jednoznačně užijí hosté jakéhokoliv věku.

Skvělé zážitky pro děti i dospělé zajistí například letní bobová dráha (4 km) o délce 900 metrů nebo zážitkový park Lővér (1,9 km) s lanovou dráhou a 120 překážkami. Pěšky se můžete vydat třeba k šoproňskému hradu (6,3 km) nebo na zámek Taródi (2,1 km), krásný výhled na město a okolí se vám zase naskytne z rozhleden Károly (1 km), Sörházdombi (1 km) a Várhely. S místní rozmanitou flórou se seznámíte v botanické zahradě z 19. století a s dětmi si můžete projít pohádkovou lesní stezku se zajímavými úkoly a napínavými hrami. Po dni stráveném v pohybu si pak můžete zajít na sladkou odměnu do čokoládové dílny Harrer (4,7 km) nebo si odpočinout v lázních Lővér a koupališti Ference Csíka (1,3 km), pojmenovaném po slavném olympijském vítězi.

Na výlet se můžete vydat k některému z okolních krásných hradů a zámků, třeba na zámek Esterházy ve Fertődu (26,4 km) či hrad Széchenyi v Nagycenku (14,2 km). Využijte také blízkosti k rakouským hranicím a zajeďte si třeba do Vídně (70 km), kde na vás čeká například barokní zámek Schönbrunn a Zoologická zahrada Schönbrunn, která byla založená již v roce 1725 a v současnosti jde o jednu z mála zoo na světě, kde se chovají pandy velké. Za návštěvu stojí také Familypark s horskými drahami, kolotoči, dračí jeskyní, obří skluzavkou, lezeckými bludišti, dětskou zoo a nespočtem dalších atrakcí.

Kde budete spát?

Dvoulůžkový pokoj měří 20 m² a můžete si vybrat, zda preferujete variantu bez balkonu, s balkonem nebo s balkonem a výhledem do parku. Vybavení pokojů je totožné - dvoulůžková postel, psací stůl s židlí, televize, telefon, minibar a WiFi připojení. Součástí pokoje je koupelna se sprchou nebo vanou a fénem.

Rodinný pokoj (22 m²) je bez balkonu a ubytuje maximálně 3 osoby na manželské posteli a jednolůžku/rozkládací pohovce. V pokoji nechybí televize, stůl, minibar, telefon a WiFi připojení. Koupelna je vybavená sprchovým koutem a vysoušečem vlasů.

Propojený pokoj o celkové ploše 40 m² jsou vlastně 2 dvoulůžkové pokoje spojené dohromady. Díky tomu ubytuje až 4 osoby, které si mohou užívat nadstandard ve formě 2 koupelen s vanou. Pokoj má navíc také balkon, televizi, minibar, telefon, WiFi připojení a fén.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci Borostyán o vás bude dokonale postaráno. Den zahájíte snídaní ve formě bufetu s výběrem teplých a studených jídel, sezónním ovocem, nabídkou čerstvých sýrů, snídaňovými cereáliemi a dalšími pochutinami.

Večeře je opět servírovaná formou švédských stolů s teplými i studenými předkrmy, výběrem z několika lahodných hlavních jídel, saláty i dezerty. Součástí bufetu jsou vždy i vegetariánská a lehká jídla, na speciální dietní požadavky ale doporučujeme upozornit před příjezdem. Po celý den je navíc otevřená kavárna, kde si vychutnáte šálek kávy, lehké občerstvení, točené pivo i koktejly.

Kde budete relaxovat?

Za skvělou relaxací nemusíte daleko, wellness zóna hotelu zahrnuje bazén (10x4,5 m, 28 °C), vířivku pro 8 osob (32 °C), finskou a infra saunu a vertikální solárium. Pro aktivní hosty je zde k dispozici plně vybavená posilovna, včetně posilovacích a kardio strojů i skupinových tréningů.

Cestujete s dětmi?

Děti si během pobytu vyhrají v dětském domku.

Hotel Lővér ***superior

Hotel Lővér ***superior

Várisi út 4. , Sopron
Maďarsko

Provozuje společnost:
KBL & More Kft. IČ: 01-09-409680


+36 99 888 400

info@hotellover.hu

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 3 500 Ft/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětské hřiště
Fitness
Konferenční místnost
Přednáškový sál
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2,4 km
Vzdálenost od jezera
20 km
Zastávka
0,4 km
Aquapark
2 km

Tipy na výlet

Město Šoproň

Město ŠoproňTip na výlet

Šoproň je jedno z nejmalebnějších středověkých měst Maďarska. Dýchá historií, leží na úpatí pohoří Lővér jen pár kilometrů od jezera Fertő (nebo také Neziderské jezero či Neusiedler See) a hranic s Rakouskem. Šoproni se přezdívá Barokní perla Maďarska a také „nejvěrnější město“, jelikož se po první světové válce v referendu rozhodla pro připojení k Maďarsku a ne k bohatšímu sousednímu Rakousku. Množství historických památek a rozsáhlé sousední lesy jsou ideální kombinací a dělají z Šoproně tu nejlepší možnou lokalitu pro pohodovou dovolenou. V jeho okolí se navíc pěstuje červené i bílé víno, ochutnávky vás tedy neminou.

Co nevynechat při návštěvě Šoproně?

  • Samotný střed města, kolem něhož vede krásná okružní třída
  • Požární věž, 60metrovou směsici různých druhů architektury, které dala základ původní římská brána
  • Ulička új utca, které se dříve říkalo Židovská ulice; nacházejí se v ní jedny z největších židovských gotických staveb v Evropě, a to Stará a Nová synagoga
  • Náměstí Fo tér, kde se původně nacházelo římské Fórum
  • Ochutnávku červených vín, zejména odrůd kékfrankos a merlot, která se vyznačují tím, že jsou nakyslá a plná tříslovin
  • Krásnou přírodu v oblasti Fertő, která je od roku 2001 součástí Světového dědictví UNESCO.
Více informací
Koupaliště Lővér a Plovárna Ference Csik v Šoproni
Koupaliště Lővér a Plovárna Ference Csik v Šoproni
Bobová dráha Šoproň
Bobová dráha Šoproň
Šoproňské lesy
Šoproňské lesy