Osobně ověřeno: Recenze pobytu v maďarské Šoproni v Hotelu Lővér ***superior

Vydejte se spolu s Vladimírem, členem našeho Travelking týmu, do maďarského městečka Šoproň. Konkrétně do Hotelu Lővér ***superior. Jaká byla cesta, ubytování, wellness a strava? A jaké výletní cíle byste si neměli nechat ujít? To vše se dozvíte.
Osobně ověřeno: Recenze pobytu v maďarské Šoproni v Hotelu Lővér ***superior

Informace o pobytu v bodech

  • Termín pobytu: 6.5.2022 - 8.5.2022
  • Ubytováni jsme byli v: Hotel Lővér ***superior
  • Lokalita ubytování je: Šoproň
  • Cestoval jsem s: Manželkou a dětmi
  • Stravování: Plná penze
  • Doprava: Autem

Kam a jak jsme jeli?

Na pobyt s rodinou jsme zamířili do Maďarska. A protože děti mají rády dovádění ve wellness, především v bazénu, vybrali jsme jako cíl naší cesty Hotel Lővér ***superior. Ten leží v městečku Šoproň, které je vzdálené zhruba 3 hodiny jízdy z Uherského Hradiště, odkud jsme vyráželi. Jet se dá buď přes Rakousko, nebo přes Slovensko. V obou případech vede část cesty po dálnici, a tak si nezapomeňte pořídit nejen maďarskou, ale případně také rakouskou či slovenskou dálniční známku.

Jak to bylo s parkováním?

Přímo v areálu hotelu je parkoviště za závorami s dostatkem parkovacích míst. Parkování je zadarmo a není ho potřeba rezervovat předem. Samozřejmě bylo možné nejdříve zajet přímo ke vchodu hotelu a vyložit si zavazadla.

Kde jsme se ubytovali?

Hotel Lővér ***superior jsem pomocí navigace našel opravdu snadno. Hned při příjezdu mě zaujalo nádherné okolí. Vlastně to bylo asi nejhezčí prostředí hotelu, jaké jsem v Maďarsku viděl. Hotel leží přímo v areálu lesoparku, takže příroda je všude kolem vás. Byl tu sice o něco chladnější vzduch, ale bylo to příjemné a osvěžující. V blízkém okolí (do 100 metrů) je hned několik lesních tras, které vedou na rozhledny, myslivny a k dalším zajímavým místům.

Cestoval jsem se ženou a dvěma dětmi. Ubytováni jsme byli ve dvoulůžkových pokojích. Jednalo se tedy o dva plnohodnotné pokoje s vlastní koupelnou. Děti byly naprosto nadšené z toho, že mají svůj vlastní pokoj s televizí, ledničkou a telefonem (už plánovaly, co si objednají na účet rodičů :-)). I za nás, rodiče, bylo zařízení pokojů super. Dostatek prostoru, pohodlná manželská postel a televize, na které se daly naladit i české pohádky. V koupelně nechyběla vana, spousta osušek a fén.

Jak jsme se najedli v ubytování?

V ceně balíčku byla plná penze, takže jsme měli stravování kompletně vyřešené v rámci hotelu a nemuseli jsme na jídlo chodit do žádné z okolních restaurací.

Snídaně byly bohaté. Na slano míchaná vejce, párky a klobásky, pro milovníky sladkých startů dne zase buchtičky, cereálie a jogurty. Nechyběla ani hromada zeleniny a ovoce. Obědy byly spíše lehčí, ale to bylo napsáno v popisu balíčku, takže jsme s tím počítali. Na výběr byly dva druhy polévek a dva druhy hlavních chodů. Děti neodolaly možnosti dokoupit si k obědu čerstvě připravené palačinky s Nuttelou za symbolickou cenu asi 20 Kč za kus.

Dokonalým zakončením dne byly naprosto fantastické večeře! Jedny z nejlepších, jaké jsem kdy v hotelu měl. Spousta druhů hlavních jídel (snad 10), k tomu několik druhů předkrmů, opět dva druhy polévek (hovězí vývar byl TOP), 3 druhy moučníků (vždy dva studené a speciální teplý moučník s mákem) a salátový bar. Samozřejmostí byly domácí limonády (okurková, mátová, malinová) a 4 druhy džusů (multivitamin, pomeranč, grep a jablko). Na závěr večeře se děti těšily, protože měly na výběr ze tří druhů zmrzlin.

Jaké bylo wellness centrum v hotelu?

Wellness centrum bylo také bezvadné. Stačilo si jen na pokoji obléct župan a výtahem sjet do −1. patra. Součástí wellness byla velká vířivka pro 15 osob s teplotou vody kolem 35 °C, plavecký bazén s teplotou 28–30 °C a dvě finské sauny. Aromatická sauna byla vyhřátá na 85–90 °C a druhá dokonce na 100 °C. Při vstupu do wellnes nás přivítal milý pán, který měl na starosti rozdávání prostěradel do sauny a doplňování nápojů, aby byl dodržován pitný režim. Převléknout se bylo možné jak v oddělené šatně, tak v místnosti se saunami. Do wellness doporučuji chodit výhradně v přezůvkách, bosky to tam dost klouzalo.

Nad rámec balíčku jsme využili službu místní pedikérky a masérky. Pedikúra vyšla přibližně na 350 Kč včetně lakování nehtů. Masáž trvala 30 minut a vyšla také na 350 Kč. S prací pedikérky i masérky jsme byli naprosto spokojeni. Milý a velice vstřícný přístup. Stačilo den předem domluvit na recepci, o jaké služby máme zájem a vše bylo zařízené. Služby nám na recepci zapsali na pokoj a platili jsme je až při odjezdu.

Jaký byl servis pro děti?

Hotel byl pro děti jako stvořený. Velmi rychle se v něm samy zorientovaly a byly svými pány. V hotelu se nacházela prosklená herna pro menší děti. Našim dětem je 7 a 10 let a hrály si tam obě, což jsme ocenili i my dospělí. Hned vedle herny byl totiž bar s úžasně pohodlnými velkými křesly, kde jsme se zašili my se ženou. Na děti jsme krásně viděli, ale zároveň jsme neslyšeli jejich pištění a hádky. :-) V hotelu se nacházela i herna pro větší děti a dospělé, kde byl kulečník, fotbálek, stolní hokej a herní automat. Tyto atrakce byly na žetony, které stály pohodových 100 forintů, tedy cca 6,50 Kč. Spousta dětí si tyto žetony kupovala po desítkách. Ve venkovní části areálu hotelu je i dětské hřiště s klouzačkou a houpačkami, dva stoly na ping pong a naše děti zaujaly i venkovní šachy.

Jako další výhodu pro děti bych rád zmínil i prostornou restauraci, kde byly stoly vždy pro minimálně 4 osoby a také spousta stolů pro 6 až 10 osob. Stolovat tak pohodlně mohly i větší rodiny.

Kam se vydat na výlet?

Rozhodně doporučuji navštívit centrum Šoproně, kde lze vidět spoustu kulturních památek a zajímavostí. Za návštěvu stojí středověké synagogy, Kozí kostel a tamní divadlo. V centru se též nachází požární věž, která je vysoká 60 metrů. Je tu také spousta restaurací, kaváren i obchůdků se suvenýry. V blízkosti hotelu se nachází naučné stezky a pěkné lesy. Jsou udržované a vhodné i pro výlety s malými dětmi či s kočárkem.


Závěrečné hodnocení pobytu v Hotel Lővér ***superior

"Okamžitě mě nadchlo prostředí hotelu, který se nachází v klidné části lesoparku. Hotel je jako dělaný pro rodiny s dětmi. Dostatečně se tu mohou vyřádit na různých místech – ve wellness, dětském koutku, v herně a na venkovním hřišti s prolézačkami a obří šachovnicí. A zabaví se zde i dospělí. Užili jsme si relaxaci ve wellness, společné chvilky v herně a s radostí jsme navštívili také bar s výbornými míchanými nápoji. V okolí hotelu je dostatek naučných stezek, kde lze vypotit výbornou a bohatou hotelovou stravu. Sem se ještě rozhodně vrátíme.”


👍 Pobyt v Hotelu Lővér ***superior byl osobně ověřen Vladimírem, členem týmu Travelking, a jeho návštěvu může s klidným srdcem doporučit i vám. Další osobně ověřené hotely si můžete prohlédnout zde.

Autor článku:

Aktualizováno: 20. 4. 2024

Články, které by vás mohly zajímat

Nejprodávanější pobyty

Inspirujte se těmi nejprodávanějšími pobyty za poslední týden

Zapomněli jste heslo?

Získejte nové!

Můžete se přihlásit i pomocí sociální sítě:

Registrací prostřednictvím Facebooku či Google souhlasím s Obchodními podmínkami a potvrzuji, že jsem se seznámil/a se Zásadami ochrany osobních údajů.

Chci se registrovat

Nebo se zaregistrujte pomocí sociálních sítí:

Registrací prostřednictvím Facebooku či Google souhlasím s Obchodními podmínkami a potvrzuji, že jsem se seznámil/a se Zásadami ochrany osobních údajů.

Zapomněli jste heslo?

Nevadí! Stačí zadat váš e-mail a my vám pošleme odkaz, kde si vytvoříte nové.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet