Dopřejte si stylový pobyt v srdci chráněné krajinné oblasti Jeseníky! Ranč Orel *** bude skvělým výchozím bodem pro nejrůznější výlety, před kterými se důkladně posilníte snídaní ve formě bufetu. Dovolenou si můžete zpestřit také množstvím aktivit s 20% slevou – vyzkoušejte třeba jízdu na koni, projeďte se na čtyřkolce nebo si zarelaxujte ve wellness.

O ubytování

Ranč Orel *** se nachází přímo v srdci chráněné krajinné oblasti Jeseníky, v obci Česká Ves, nedaleko lázeňského města Jeseník a dalších skvělých výletních cílů. Těšit se sem mohou milovníci letních i zimních sportů, zapálení turisté nebo hosté, kteří chtějí načerpat energii v krásné přírodě.

Její půvaby můžete obdivovat při různorodých výletech. Značené turistické trasy vás dovedou k oblíbeným výletním cílům v okolí. Patří k nim například vyhlídka na Křížovém vrchu (5,9 km), rozhledna Zlatý Chlum (5 km), hrad Žulová (15,1 km) či rašeliniště a mechové jezírko Rejvíz (9,2 km). Přírodní krásy Jesenicka náležitě oceníte i v zimě, díky desítkám kilometrů upravovaných běžeckých tras. Pobyt si můžete zpestřit také zimními sporty na sjezdovkách blízkého Skiareálu Lázeňský vrch (11,6 km), Skiparku Filipovice (14,9 km) nebo moderního Ski areálu Praděd (38,1 km).

A nevynechte ani návštěvu nedalekého města Jeseník (5,3 km), které kromě mimořádně čistého vzduchu láká také množstvím léčivých pramenů. Ochutnejte například Alžbětin pramen, Neuburský pramen, pramen Skalka a mnoho dalších. Blahodárné účinky jesenické léčivé vody můžete vyzkoušet také v proslulých Priessnitzových léčebných lázních (8,9 km). Nejstarší památkou města je gotická Vodní tvrz, v níž sídlí Vlastivědné muzeum Jesenicka.

Kde budete spát?

Ubytujete se ve stylovém pokoji či apartmánu s moderním komfortem a útulnou atmosférou, umocněnou dřevěnými prvky v interiéru. K dispozici budete mít vlastní koupelnu, WiFi připojení, televizi a vybavený kuchyňský kout.

  • Dvoulůžkové pokoje jsou vybavené manželskou postelí a rozkládací pohovkou. Z pokojů je přístup na společnou terasu.

  • Apartmán s terasou je dvoulůžkový a potěší vlastní, prostornou terasou.

  • Apartmánový domek s terasou 2+5 zahrnuje manželskou postel a rozkládací pohovku v přízemí, potěší navíc také krbovými kamny. Pod střechou se ukrývá spací patro s manželskou postelí a jednolůžkem. Nechybí vlastní terasa.

  • Apartmánový domek s terasou 6+2 je také mezonetový, v přízemí najdete samostatnou ložnici s manželskou postelí a obývací pokoj s rozkládací pohovkou. V patře se nachází dvě manželské postele, rozdělené do samostatných prostor.

Na čem si pochutnáte?

Na ranči se servírují bohaté snídaně formou bufetu s nabídkou slaných i sladkých pokrmů. V letní sezóně je otevřený také grill bar, kde si můžete dát pořádný burger nebo hotdog, polévku, pizzu, hranolky a další oblíbená jídla. Osvěžíte se pak točeným pivem, kofolou nebo limonádou.

Kde budete relaxovat?

Rozmazlit se můžete ve wellness centru s finskou saunou, koupacími sudy a relaxační šungitovou místností, která příznivě působí na lidský organizmus. K ochlazení poslouží přírodní biotopové jezírko s dětským vodním hřištěm.

Něco navíc

Nedostatku vyžití se rozhodně obávat nemusíte. Užijte si třeba jízdu na koni, nebo si půjčte koloběžku či čtyřkolku a vyrazte prozkoumávat okolí.

Ranč Orel ***

Ranč Orel ***

Polská 605 , Česká Ves
Česká republika

Provozuje společnost:
VIRDE spol. s r. o. IČ: 64609782


+420 731 498 513

info@ranc-orel.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 200 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Minibar
Fén
Wellness
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2,9 km
Vzdálenost od jezera
3,6 km
Zastávka
1,6 km
Sjezdovka
20 km
Běžkování
20 km